Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    10. Siječanj 2022. 08:25

Omerta draga ti imas tako malo kilica inace da ja mislim da sad izgledas baaas odlicno,i da dobijes jos 10kg da bi izgledala super!!!! ♥️ imam kumu isto kao i ti jako je mrsava,oko 190cm ima i svega 60kg,u trudnoci mi je bila prava bomba 🤭🤍 nemoj se zamarati,sigurna sam da se to taman popunilo gdje treba 🤩

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• MarijanaMartin
    10. Siječanj 2022. 08:48

Tejuska♡

Jutrooo♥️Tko ima danas pregled neka je sa srecom 🙏🙏
    Moj je u srijedu,ajme jedva cekaaam 🤭 odmah sam u 8:15 narucena,kaze da mora nekakve briseve uzeti pa odmah ujutro,mozda netko zna o cemu se radi? Ja sam totalno zaboravila 🤔

Rutinska kontrola. Gledaju da li imaš te neke uzročnike, koji mogu biti normalna flora a stvaraju probleme na porodu i naravno da nemaš neke patogene! Razlika je samo u tome ako budeš pozitivna dobiješ antibiotik na porodu i naravno moraš to obavezno reći kad dođeš rađati! Ja isto to još moram napraviti (moja to radi uvijek zadnji pregled pred TA). Ali sam u prošloj trudnoći bila pozitivna, tako da znam na čemu sam. 😭 Postupak ti je kao malo neugodniji papa!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Siječanj 2022. 08:58

Jutro! 🌸
    Mamice koje su danas na pregledima sretno!☺️
    ----
    Cure koje nece koristiti tetra pelene nego ove obicne koje ste uzele? I mame sa iskustvom da li bebe jedinicu brzo prerastu? Znam da to ovisi ali ne bi si htjela preveliku zalihu napraviti...
    Dubrovcanka ja zbog prve trudnoce i prestanka osjeta pokreta bebe imam ptsp (to ja u sali kazem) al ja ti pratim te pokrete non stop. Cim se ne javi 2 h vadim doppler tak da ti nisam mjerodavna za to. Al znam da se bebe umire kad im ponestane mjesta i da vise nisu udarci nego ti pokreti i okretanja..bitno da ti nju osjetis. Pred porod se navodno jos vise umire....

Maya34
    10. Siječanj 2022. 09:02

Arsancres, Nooha i ako još netko ima danas pregled, sretnoo 🤞😊
    -
    Cure s koronom kakva je situacija? 
    -
    Vidjela sam da imamo, mislim dvije, nove članice pa dobro došle ❤️
    -
    Dubrovcanka i moj malac ima takve dane kada moram staviti ruku na trbuh i "izazivati" ga da mi se javi, a većinom ga tokom dana skoro pa stalno osjetim.. i da, zna imati pokoji jači udarac.. ali više su to meškoljenja i lagano lupkanje
    A valjda je to školski 🙈🤣🤣🤣
    -

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Siječanj 2022. 09:13

Dubrovčanka

Anchy ti si mi često u mislima i ne mogu zamislit kako ti je. Brojim ja isto tako svako malo pokrete i baby watcher me spašava. ❤️
    Uf jedva čekam da rodim 😂
    Maya34 tako je i u mene. Al eto ima na Dane momente valjda. Nekad kao da se umori od ludovanja pa uzme pauzu 😅

Bas si srce ❤️ ma do sad sam ok bila ali kako se priblizava 30 tt postajem nervoznija. Cekam da 1 mj prode pa kad si tu imaginarnu ljestvicu preskocim biti cu ok.
    Duboko u sebi vjerujem da je ovaj put to to. Al taj strah se voli podmuklo uvuci u misli 😅 dan po dan i bude to sve ok.

• katsy
    10. Siječanj 2022. 09:13

Moj bebac se poceo ful naguravat i boksat, ali moram mirovati da bi ga osjetila..kada sam u pokretu uopce ne osjetim nista ali zato cim legnem za koju minutu on udara. Nema ljepseg osjecaja 😊😊
    Cak mislim da sam pocela osjecat rukice jer imaju drugaciji pokret od noge nekako su skakljive i njezne, dok s nogom bubne posteno 🤣

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Siječanj 2022. 09:29

Dubrovčanka

Anchy ja sam u strahu radi blighteda,a ne Mogu zamislit kakonjw tebi. Al vjerujem da će sve bit ok. Doslovno nema šanse da se tako nešto ponovi. Držim ti fige da ti šta brže proleti period do 31❣️💓

Kako kazu nece grom 2x u koprive 😉

Tejuska♡
    10. Siječanj 2022. 09:40

MarijanaMartin

Tejuska♡

Jutrooo♥️Tko ima danas pregled neka je sa srecom 🙏🙏
    Moj je u srijedu,ajme jedva cekaaam 🤭 odmah sam u 8:15 narucena,kaze da mora nekakve briseve uzeti pa odmah ujutro,mozda netko zna o cemu se radi? Ja sam totalno zaboravila 🤔

Rutinska kontrola. Gledaju da li imaš te neke uzročnike, koji mogu biti normalna flora a stvaraju probleme na porodu i naravno da nemaš neke patogene! Razlika je samo u tome ako budeš pozitivna dobiješ antibiotik na porodu i naravno moraš to obavezno reći kad dođeš rađati! Ja isto to još moram napraviti (moja to radi uvijek zadnji pregled pred TA). Ali sam u prošloj trudnoći bila pozitivna, tako da znam na čemu sam. 😭 Postupak ti je kao malo neugodniji papa!

Hvala tiii,znam da su mi nesto pred kraj trudnoce radili,oko 35 36tt 🤔 
    A na sta si ti bila pozitivna? 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Omerta
    10. Siječanj 2022. 09:56

Tejuska♡

Omerta draga ti imas tako malo kilica inace da ja mislim da sad izgledas baaas odlicno,i da dobijes jos 10kg da bi izgledala super!!!! ♥️ imam kumu isto kao i ti jako je mrsava,oko 190cm ima i svega 60kg,u trudnoci mi je bila prava bomba 🤭🤍 nemoj se zamarati,sigurna sam da se to taman popunilo gdje treba 🤩

I to što kažeš.. Ma ja bi bila super sretna da mi nešto od tih kila ostane, onda se još malo stesat/učvrstit i super. 

Anchy_23 🌈 🌸

Jutro!🌸
    Mamice koje su danas na pregledima sretno!☺️
    —-
    Cure koje nece koristiti tetra pelene nego ove obicne koje ste uzele? I mame sa iskustvom da li bebe jedinicu brzo prerastu? Znam da to ovisi ali ne bi si htjela preveliku zalihu napraviti…

Be the change you wish to see in the world.. 💚

LucK
    10. Siječanj 2022. 10:22

Arsancres, Katja i Nooha 🤞za super preglede danas 😍
    martina.tina dobro nam došla i sretno 😁

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.