Dubrovčanka Dr. Bender mi je rekao da slobodno popijem normabel (2-4 mg) po potrebi, odnosno kad osjetim da me bolovi rasturaju ili da mi je trbuh zgrčen. Ja to stvarno izbjegavam, popila sam možda 2-3 na početku kad sam imala krvarenja i bolne kontrakcije od hematoma. Ali mogu ti reć da mi je sinoć baš pomogo, riješio me i bolova i nervoze. Ne mislim posezat često za njim, ali dobro je imat ga doma. A i mužu će ti dobro doći meni se čini 😂
Tani1984 Dobila sam Geonistin. Rekao mi je da taj pokriva sve živo što može bit dole, pa eto ako je slučajno onakav iscjedak bio radi neke upale ili bakterije da sam pokrivena 🤷♀️ Iako on misli da nije, više mi je dao preventivno, pa kao ne može naškoditi
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Jel ima potrebe prat tkaninu od kolica i jajeta 🤔 kako to uopće izvesti?
Ako se može izvaditi operi, ako ne, pošpricaj sa sprejom za dezinfekciju (npr. Denkmit marka..)
i/ili prebriši dez. maramicama i ostavi da se posuši. 👍 Ako je novo kupljeno mislim da je dovoljno samo dezinficirati. Ja sam kolica od starije za mlađu cijela rastavila i oprala.. Reko da napravim generalku.. A poslje povremeno prebrisavala.. Nije da beba leži gola na tome..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dubrovčanka izdrzi jos malo pa će beba van 💪 Mogla bi ti biti među prvima ovdje 🤗
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
MarijanaMartinoko 20.1 mi je rekla da dođem da otvorimo porodiljni. Još malooooo😳🤞🏻🥱❣️
…….Katsy ja baš i nebi. Ne znam. Planiram dobro obući bebu bez ičega da spava
Hvala, znači još tjedan radim i na odmor,haha Što se tiče oblačenje bebe i ja se nekako brinem. Na ovoj stranici ima tablica i okvirno objašnjeno, meni je pomoglo da dobijem neki osjećaj koliko debelo treba biti obučen, kad sam shvatila taj "TOG". https://www.ergopouch.com.au/newborn-essentials
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Imam i ja jednu cijelu kutiju Folbelle ako nekome treba..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
MarijanaMartin i ja sam se bas pitala gdje si ti 🤗
A da, XOXO isto već dugo nema, javi nam se ako čitaš. Nadam se da je sve u najboljem redu ❤️
Elle kako si ti?
Moj PCR je pozitivan. Sad sam bas iz znatiželje ponovila opet kućni, on i dalje negativan. Možda sto imam te blage simptome, nemam pojma 🤷🏻♀️ Samo da tako i ostane… Suhe usne, ali bas jako suhe, su mi jedan od prvih simptoma i to me još drži. Da znate prepoznati ako vas ulovi, nadam se da ipak neće 😊
Tejuska nadam se da će se mali brzo oporaviti, to bas grozno zvuci 💔
Cure, love li vas bh kontrakcije i koliko često? Ja sad ne znam je li mi samo trbuh učvrstio ili su kontrakcije. Dok sjedim ili ležim je ok, čim ustanem trbuh mi se napne nekako
Ooo daaa, nekad preležim skoro cijeli dan jer mi se neda hodati takva i raditi nešto. Teško mi je tad stajati. Ali traje dan-dva pa prestane i onda je mir par dana pa opet. Navikla sam 😂
Bambolina da, i meni je to ko i curama pod normalno a kad sam spomenula giniću rekao mi je da pijem magnezij i od tad mi je puno lakše.
Katja vidiš meni je odmah nakon prvog simptoma pokazao i kućni a jučer pcr samo potvrdio. I to me malo bolilo grlo, sad eto osim slabosti i povremenog kašljucanja ništa.
Drago mi je da je i tebi dobro i nek nam samo tako ostane 🤞
A ovo za kućni sam već čula da bude negativan a pcr pozitivan 🥴
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Cure, love li vas bh kontrakcije i koliko često? Ja sad ne znam je li mi samo trbuh učvrstio ili su kontrakcije. Dok sjedim ili ležim je ok, čim ustanem trbuh mi se napne nekako
Daa svako malo otvrdne po cca par sekundi do minut
Svaki dan, nekad me manje love kad se vise krecem u tom danu, a nekad me love doslovce kad lezim. Primijetila sam i da su cesce ako ne idem na vrijeme piskit, ne znam je li slucajnost ili povezano.
Sortiraj odgovore
Najstariji