Hukica ja svaki dan imam sukrvicu u nosu vec dobra 2 mjeseca. To je jedna od čari trudnoće.. 🤦♀️
Ja primjetila već par dana kad ispuhujem isto sukrvicu, a jučer navečer je baš krenulo curit i danas ujutro 🙈
Hoce to u trudnoci...
Dobro jutro, mamice!
Bila sam koristila antibiotik da rjesimo neku bestiju dolje i sada su mi se namnozile gljivice. Mogu kupiti Cenasten, medjutim on ne ide na rp. Ima nesta sto mi dr.moze poslati na rp? Je li netko ima problema s gljivicama nakon atb? Ja bih svakako kupila i neke probiotike...
Posvudusa, mozes nos s onim Marimer i Sterimar.. Na bazi morske vode. Ili djecjim kapima, a koje su to znaju bolje mamice.. Ali i one su koda nista nisi.. Mozda bolje ove morske varijante?
Dobro jutro cure 💕
Lu predivna fotkica 💓 a posteljina je wow 😍, ja sam kod nas vidjela samo šarene te komplete i ništa što mi se sviđa.
Ak nađeš kod nas pliz javi mi 😊
Coksa hvala za popis, ja sve screenshotam i tako slažem svoj,od svakog ponešto novo 😁
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Jutroo 💞
lu bebica je preslatka😍 baš se super vidi. To nije 3d znači?
CoKSa fala za popis, ti si se bome približila terminu 😀 sviđa mi se krevetić
Hukica kod mene je isto bilo krvi kad bi ujutro puhala nos, ali zanimljivo sad mi nema krvi nikako kad sam kod svojih di nije centralno grijanje nego samo pećica na struju pa eto krivim suhi zrak 😁
Omerta ni meni na sv duhu nisu napisali mjere, ali zato moja dr da na svakom pregledu 😊 jesi se ti prebacila kod drugog? 😅
Posvudusa neka prođe brzo prehlada🤞jesi probala držati luk pored kreveta gdje spavaš? 🤣Nisan probala, navodno pomaže
31👩❤️💋👨38
https://ibb.co/TqMK6DQ
Evo moje slike s uzv 😁 Kaže doktorica sve je u redu, 1650g ima.
Ajme koja slatka slatka bebica🤩🤩🤩
Bas je medena slika 😊😊😊
Dubrovcanka prepredivno mi je to jaje 😍
Coksa ti spremna 💪😋🍸 Hijao i mene zgaravica UBIJA. Bas doslovce. Sta je najbolje, ja bas slabo jedem rado toga, a kile se gomilaju ko lude 😱 Istina je, usporila sam, manje se krecem..
To ti je samo popis🙈
Ja ti od toga imam samo dvije soavacice, maramice i jastucice za dojenje😆😆
Stigneem🙈
Dubrovcanka prepredivno mi je to jaje 😍
Coksa ti spremna 💪😋🍸 Hijao i mene zgaravica UBIJA. Bas doslovce. Sta je najbolje, ja bas slabo jedem rado toga, a kile se gomilaju ko lude 😱 Istina je, usporila sam, manje se krecem..
To ti je samo popis🙈
Ja ti od toga imam samo dvije soavacice, maramice i jastucice za dojenje😆😆
Stigneem🙈
Aha.. Dobro, ima vremena
Je li netko vidio sličan jednobojni komplet negdje kod nas https://ibb.co/2nF7mD3
Ovo je oglas iz srbije, šalju za hr. Bojim se koliko bi me za carinu oderali.
Meni je nedavno dolazila knjiga.. 55kn su uzeli.. a ona je ipak teža od robice..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Dobro jutro, mamice!
Bila sam koristila antibiotik da rjesimo neku bestiju dolje i sada su mi se namnozile gljivice. Mogu kupiti Cenasten, medjutim on ne ide na rp. Ima nesta sto mi dr.moze poslati na rp? Je li netko ima problema s gljivicama nakon atb? Ja bih svakako kupila i neke probiotike…
Ja uvijek dobijem od antibiotika i jedino Canesten mi je uvijek pomogao. S probiotikom treba početi ranije i jogurtom svaki dan čim kreneš s terapijom. Ali ni ja nisam tu nikad bila disciplinirana.. nadam se da će što prije otići.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji