Omerta ni na mojim slikama ne pišu mjere, ona meni njih napiše u trudničku. Pa tamo vidim, jeste da je rukopis katastrofa
Ne mislim na slike nego isprintani nalaz. I meni je u prve 2 trudnoće gin tako pisala. A sad trudničku nemam..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ja sam slozila isto neki popis za bolnicu, nesto vasi popisi, nesto savjeti frendica, nesto nesto internet...
TORBA ZA RODILIŠTE
3x Ulošci - chicco ili vir
2x Jessa jednokratne gaće DM
Podloga za bebe (zbog krvarenja)
Oktanosept
Krema za bradavice - Avent
Redovita omekšivač stolice
Pidžama/spavačica/tajice i majica
Grudnjak za dojenje
Jastučići/blazinice za dojenje
Odjeća za izlazak
Gaće i čarape
Vlažne maramice
Sprej boca (za vodu sa sapunom)
Krema za lice, krema za tijelo
Putna veličina - šampon, regenerator, gel za tuširanje
Wc papir
Dezodorans
Četkica i pasta
Četka za kosu
Gumice za kosu
Punjač
Papuče
Japanke za tuširanje
Prazna vrećica
Voda
Keksi/Hrana
Pelene za bebu - 20 komada
Krema za guzu
Odjeća za bebu
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Vidim da doma imam 1 Geonistin, to mi je jednom bio dao prije antibiotika. A nista, probat cu Canestenom. Mozda cak danas nadjem toga u dezurnoj ljekarni.
Prestrwsio me privatnik - kaze da na porodu ako budem imala gljivica moze doci do rupture vagine 😱
Usralo me 😱😱
Ja nikad cula da je nekome unutra sve popucalo 😱
Cure, evo ja ipak pozitivna na kućnom danas.🙄
Dobro se osjećam,samo me malo boli grlo i hvata me panika radi bebe. Nadam se da će sve proć s blažim simptomima. 🤞
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Dobro se osjećam,samo me malo boli grlo i hvata me panika radi bebe. Nadam se da će sve proć s blažim simptomima. 🤞
Želim ti brz oporavak! ❤️ Nemoj samo biti pod stresom, odmaraj, hrani se vitaminima i sve će proći dobro. Jako su zaštićene naše bebe i svašta one izdrže. Proći će sve dobro 😘
Posvudusa i ja narucila istu komodicu, valjda ce bit dobra😀
Bas i ja razmisljam kako svi sampon nose, pa si mislim, trebam i fen onda.. Sve u svemu, sumnjam da cu prati kosu tamo😂
Lu tak se i ja tješim da bolje sad pa sam mirna u tom najkritičnijem periodu.
Bambolina muž je bio u kontaktu sa zaraženom osobom u čet koja je taj dan razvila simptome i bila pozitivna na kućni. Mi se odmah razdvajamo po sobama (očito nijr pomoglo🤣) i muž u pon razvija sipmtome i odmah pozitivan kućni,u srijedu mu je pcr potvrdio. Ja sam se testirala u utorak s kućnim i ništa i danas sam opet i pozitivan, crtica je dosta blijeda ali tu je, malo me boli grlo i šmrcam.
Držim fige da si negativna ali svakako se testiraj opet, ja sam se testirala svaki drugi dan od kad je suprug bio u kontaktu.
Kriss hvala ti, smirila sam se sad. Ionako ne mogu sad ništa promijeniti pa se mogu samo nadati najboljem. 🤞😃
Posvudusa ja ne mislim prati kosu ako ću biti samo par dana, ak se boravak oduži iz nekog raoga onda će mi muž donijeti fen i to...
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Omerta ni meni na sv duhu nisu napisali mjere, ali zato moja dr da na svakom pregledu 😊 jesi se ti prebacila kod drugog? 😅
Rekli su mi da primaju i da se javim u ponedjeljak kad se vrate sa godišnjeg.
Posvudusa, mozes nos s onim Marimer i Sterimar.. Na bazi morske vode. Ili djecjim kapima, a koje su to znaju bolje mamice.. Ali i one su koda nista nisi.. Mozda bolje ove morske varijante?
Ja nisam mogla izdržati pa sam koristila dječji Meralys HA. Za higijenu fiziološku i Aquamaris.
Luck nemam pojma koji je uzv, to mi je kod socijalnog ginekologa.
AmelieNe znam kako računaju carinu i pdv. Možda po vrijednosti, ovo košta između 600 i 700kn
Kapi za nos mogu i efedrin, one se i bebama daju. Super su
E da, ja sam čula da može i čaj - skuha se korijen bijelog sljeza pa se ukapa u nos. Kažu da je sigurno za bebe, pa onda vjerojatno i za trudnice.
Sortiraj odgovore
Najstariji