Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    06. Siječanj 2022. 11:44

lu

Omerta ni na mojim slikama ne pišu mjere, ona meni njih napiše u trudničku. Pa tamo vidim, jeste da je rukopis katastrofa

Ne mislim na slike nego isprintani nalaz. I meni je u prve 2 trudnoće gin tako pisala. A sad trudničku nemam.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

EvaKB
    06. Siječanj 2022. 12:06

Ja sam slozila isto neki popis za bolnicu, nesto vasi popisi, nesto savjeti frendica, nesto nesto internet...

TORBA ZA RODILIŠTE
    3x Ulošci - chicco ili vir
    2x Jessa jednokratne gaće DM
    Podloga za bebe (zbog krvarenja)
    Oktanosept
    Krema za bradavice - Avent
    Redovita omekšivač stolice
    Pidžama/spavačica/tajice i majica
    Grudnjak za dojenje
    Jastučići/blazinice za dojenje
    Odjeća za izlazak
    Gaće i čarape
    Vlažne maramice
    Sprej boca (za vodu sa sapunom)
    Krema za lice, krema za tijelo
    Putna veličina - šampon, regenerator, gel za tuširanje
    Wc papir
    Dezodorans
    Četkica i pasta
    Četka za kosu
    Gumice za kosu
    Punjač
    Papuče
    Japanke za tuširanje
    Prazna vrećica
    Voda
    Keksi/Hrana
    Pelene za bebu - 20 komada
    Krema za guzu
    Odjeća za bebu

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

bebo
    06. Siječanj 2022. 12:50

Hvala vam cure 

bebo
    06. Siječanj 2022. 12:54

Vidim da doma imam 1 Geonistin, to mi je jednom bio dao prije antibiotika. A nista, probat cu Canestenom. Mozda cak danas nadjem toga u dezurnoj ljekarni. 
    Prestrwsio me privatnik - kaze da na porodu ako budem imala gljivica moze doci do rupture vagine 😱
    Usralo me 😱😱
    Ja nikad cula da je nekome unutra sve popucalo 😱

elle 🙋‍♀️
    06. Siječanj 2022. 13:21

Cure, evo ja ipak pozitivna na kućnom danas.🙄
    Dobro se osjećam,samo me malo boli grlo i hvata me panika  radi bebe. Nadam se da će sve proć s blažim simptomima. 🤞

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Kriss
    06. Siječanj 2022. 14:07

elle 🙋‍♀️

Dobro se osjećam,samo me malo boli grlo i hvata me panika radi bebe. Nadam se da će sve proć s blažim simptomima. 🤞

Želim ti brz oporavak! ❤️ Nemoj samo biti pod stresom, odmaraj, hrani se vitaminima i sve će proći dobro. Jako su zaštićene naše bebe i svašta one izdrže. Proći će sve dobro 😘

anchika
    06. Siječanj 2022. 15:11

Posvudusa i ja narucila istu komodicu, valjda ce bit dobra😀 
    Bas i ja razmisljam kako svi sampon nose, pa si mislim, trebam i fen onda.. Sve u svemu, sumnjam da cu prati kosu tamo😂

elle 🙋‍♀️
    06. Siječanj 2022. 15:12

Lu tak se i ja tješim da bolje sad pa sam mirna u tom najkritičnijem periodu.
    Bambolina muž je bio u kontaktu sa zaraženom osobom u čet koja je taj dan razvila simptome i bila pozitivna na kućni. Mi se odmah razdvajamo po sobama (očito nijr pomoglo🤣) i muž u pon razvija sipmtome i odmah  pozitivan kućni,u srijedu mu je pcr potvrdio. Ja sam se testirala u utorak s kućnim i ništa i danas sam opet i pozitivan, crtica je dosta blijeda ali tu je, malo me boli grlo i šmrcam.
    Držim fige da si negativna ali svakako se testiraj opet, ja sam se testirala svaki drugi dan od kad je suprug bio u kontaktu.
    Kriss hvala ti, smirila sam se sad. Ionako ne mogu sad ništa promijeniti pa se mogu samo nadati najboljem. 🤞😃
    Posvudusa ja ne mislim prati kosu ako ću biti samo par dana,  ak se boravak oduži iz nekog raoga onda će mi muž donijeti fen i to...

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Omerta
    06. Siječanj 2022. 15:56

LucK

Omerta ni meni na sv duhu nisu napisali mjere, ali zato moja dr da na svakom pregledu 😊 jesi se ti prebacila kod drugog? 😅

Rekli su mi da primaju i da se javim u ponedjeljak kad se vrate sa godišnjeg. 

bebo

Posvudusa, mozes nos s onim Marimer i Sterimar.. Na bazi morske vode. Ili djecjim kapima, a koje su to znaju bolje mamice.. Ali i one su koda nista nisi.. Mozda bolje ove morske varijante?

Ja nisam mogla izdržati pa sam koristila dječji Meralys HA. Za higijenu fiziološku i Aquamaris. 

Omerta
    06. Siječanj 2022. 16:03

lu

Luck nemam pojma koji je uzv, to mi je kod socijalnog ginekologa.

AmelieNe znam kako računaju carinu i pdv. Možda po vrijednosti, ovo košta između 600 i 700kn

Kapi za nos mogu i efedrin, one se i bebama daju. Super su

E da, ja sam čula da može i čaj - skuha se korijen bijelog sljeza pa se ukapa u nos. Kažu da je sigurno za bebe, pa onda vjerojatno i za trudnice. 

elle 🙋‍♀️

Dobro se osjećam,samo me malo boli grlo i hvata me panika radi bebe. Nadam se da će sve proć s blažim simptomima. 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.