Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nooha
    05. Siječanj 2022. 18:05

Magy107

Nooha

Vidim da je netko stavio popis, ja sam osobno koristila te jednokratne gačice i bilo je ok, ali mi ih je trebalo svakako više od 5 komada.
    Ja ću uzeti barem 3 paketa.
    Prvi puta sam koristila Vir uloske jer za druge nisam ni znala, sad ću te chico jer sam od puno žena cula da su bolji pa da i sama vidim.

Ja sam u strahu da mi toga treba jako puno. Inače sam imala uzasno obilne mjesecnice. Nemam pojma ima li to ikakve veze ali mislim da ću kupiti i viška uložaka i jednokratnih. I to dosta viška.

Nece ti propasti jer ce ti i doma neko vrijeme jos trebati - barem je tako meni.

• Nooha
    05. Siječanj 2022. 18:33

Lovely_

Curke gotovi smo s pregledom 😊
    Sa bebicom je sve kako treba, ima 600 grama ii stiže nam dečko 💙 dečko Noel💙
    Ne znam koliko je velika beba, zaboravila sam pitat. Imam mjere bedrene kosti i glavice. Neka cura je rekla da zna računati prema tome veličinu bebača? 😁
    Sljedeći pregled 2.2.

Čestitam ❤️🌹❤️

Demi30
    05. Siječanj 2022. 18:39

Lovely jeeeej! Čestitam na super pregledu i velikom dječaku 💙 Ima nade onda i za mene da cemo saznati spol iduci tjedan 😂
    Dubrovčanka bas su odlicna 💕 Boja mi se sviđa
    Cure što se tiče uložaka, moje dvije prijateljice su umjesto Chiccovih kupovale neke Pelzy u Mulleru. Kažu da se identične Chiccovima, samo puno povoljnije. A obzirom da ćemo ih potrošiti dosta nakon poroda, možda se isplati probati ih ☺️

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    05. Siječanj 2022. 18:41

Lovely ako si dobila sliku s uzv-a, negdje u gornjem kutu bi trebalo pisati CRL. To je oznaka za duljinu bebe. A možda ti je ginic upisao negdje CRL u trudnicku, pa provjeri. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

LucK
    05. Siječanj 2022. 18:52

Lovely super za pregled i dečkića 🤩
    Dubrovčanka kolica su odlična ☺️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Demi30
    05. Siječanj 2022. 18:53

Magy107

Demi30

Lovely ako si dobila sliku s uzv-a, negdje u gornjem kutu bi trebalo pisati CRL. To je oznaka za duljinu bebe. A možda ti je ginic upisao negdje CRL u trudnicku, pa provjeri.

To bi onda bilo samo do trtice, taj CRL. Mislim barem…

Koliko sam ja upucena, nakon 20.og tjedna CRL je oznaka za cijelu duljinu bebe, do pete, a do 20. se mjeri do trtice. Možda nisam u pravu, ne znam 🤷‍♀️ Baš ću vidjeti na svom pregledu. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

EvaKB
    05. Siječanj 2022. 18:56

Danas mi je mama poslala da nije mogla vise izdrzati i da je kupila unuku jastuk dekicu. Rekla sam im da nista ne kupuju dok ne vidim s frendicama sto cemo dobiti, no neka je, preslatko je

https://ma-desire.hr/proizvodi/jastuk-dekica-80x80-cm-jb0001-33/

👩‍🦰38
    👨‍🦱41
    👶3
    06.08.2025. ➕
    Očekivani termin poroda 17.04.2026.

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Siječanj 2022. 19:13

Lovly cestitam na deckicu 💙
    Dubrovcanka lijepa kolica!

LucK
    05. Siječanj 2022. 19:23

Demi30

Koliko sam ja upucena, nakon 20.og tjedna CRL je oznaka za cijelu duljinu bebe, do pete, a do 20. se mjeri do trtice. Možda nisam u pravu, ne znam 🤷‍♀️ Baš ću vidjeti na svom pregledu.

Meni isto zadnjih nekoliko pregleda ne piše više CRL na slikama s uzv, a u aplikaciji bio crl do 20tt, a nakon 20 tt piše head to toe. 

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Demi30
    05. Siječanj 2022. 19:43

LucK

Demi30

Meni isto zadnjih nekoliko pregleda ne piše više CRL na slikama s uzv, a u aplikaciji bio crl do 20tt, a nakon 20 tt piše head to toe.

E tako je, bravo ☺️ Znam da se do 20. tjedna mjeri do trtice, a od 20. do pete, ali mislila sam da je naziv isto CRL. Hvala 🥰 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani