Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anchika
    05. Siječanj 2022. 15:06

Isto preferiram forum, dok ste tu, i ja sam😁

Demi30
    05. Siječanj 2022. 15:09

Nisu svi na fb, ne brinite i iskreno, i dalje je aktivniji forum. Tamo bude nekoliko porukica na dan i to je to.  Ne vjerujem da će forum utihnuti, jer meni osobno isto jako odgovara iako sam se ukljucila i na fb. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Kriss
    05. Siječanj 2022. 15:12

Magy107

Ja sam se uključila i na fb ali mi je draže tu. Ne mogu tamo sve popratiti. Dosad sam i radila još… sad tek slijedi bolovanje. Tko bi to sve stigao. A ne planiram ići sa foruma niti bih voljela da utihne. Možda ne pišem cesto ali sve čitam i puno mi znače savjeti, iskustva…

Slažem se s tobom. Inače nemam fb, obrisala sam ga nedavno jer me sve to živciralo oko korone i stalno mi je to iskakalo i evo ne fali mi iskreno. Imamo wapp i zovemo se tak da je to to. Isto vam baš ne pišem često ali vas čitam redovno jer nađem na puno korisnih informacija i hvala vam na tome. ❤️

elle 🙋‍♀️
    05. Siječanj 2022. 16:54

Meni je isto puno bolje tu nego u fb grupi,lakše mi je nekao popratiti 😊
    Dubrovčanka tak smo i mi sa kolicama 🤣 doslovno u 10min sklopili,raskopili i zapakirali nazad u kutiju.

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

LucK
    05. Siječanj 2022. 17:09

Ja isto nisan prišla na fejs, tu mi je nekako bolje 😁 tako da neće naša grupica presušiti 😂
    Evo ja danas dobila prvi poklon od prijateljice: baby gym, ušni toplomjer i jednu dudu 💕 plus još hrpu savjeta za opremu😍
    Baš sam se sad uživila u opremu, mogla bi lagano početi kupovati
    Autosjedalicu ću ovu uzeti: https://www.magicbaby.hr/joie-autosjedalica-i-spin-360-coal.html
    pa ako netko ima iskustva slobodno pišite 😊😊
    Dubrovčanka ne paničari oko nalaza, možda je i sve ok ☺️ baci se sad na sastavljanje kolica i slikaj nam 😁

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• Nooha
    05. Siječanj 2022. 17:49

Magy107

LucK

Ja isto nisan prišla na fejs, tu mi je nekako bolje 😁 tako da neće naša grupica presušiti 😂
    Evo ja danas dobila prvi poklon od prijateljice: baby gym, ušni toplomjer i jednu dudu 💕 plus još hrpu savjeta za opremu😍
    Autosjedalicu ću ovu uzeti:https://www.magicbaby.hr/joie-autosjedalica-i-spin-360-coal.html
    Dubrovčanka ne paničari oko nalaza, možda je i sve ok ☺️ baci se sad na sastavljanje kolica i slikaj nam 😁

Ja razmišljam od koliko mjeseci će bebici baby gym biti zanimljiv. Piše da moze od 0 ali opet razmišljam bi li to zaista bilo tako. Što ti misliš?

Prema mojem iskustvu od navršena 2 mj, kad malo više počinje primjećivati stvari oko sebe.
    Sjećam se da smo ju sa mjesec dana stavili i apsolutno nikakve reakcije, rekla bi da cak jos te igrackice koje vise niti ne vidi kako treba, sa dva mjeseca je vec bila druga priča.

• Nooha
    05. Siječanj 2022. 17:52

Vidim da je netko stavio popis, ja sam osobno koristila te jednokratne gačice i bilo je ok, ali mi ih je trebalo svakako više od 5 komada.
    Ja ću uzeti barem 3 paketa.
    Prvi puta sam koristila Vir uloske jer za druge nisam ni znala, sad ću te chico jer sam od puno žena cula da su bolji pa da i sama vidim.

LucK
    05. Siječanj 2022. 17:58

Magy107

LucK

Autosjedalicu ću ovu uzeti:https://www.magicbaby.hr/joie-autosjedalica-i-spin-360-coal.html

Ja razmišljam od koliko mjeseci će bebici baby gym biti zanimljiv. Piše da moze od 0 ali opet razmišljam bi li to zaista bilo tako. Što ti misliš?

Ja sam isto neiskusna 🤣al čini mi se da mi je prijateljica rekla od prvog mjeseca da se koristi 😀

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• Nooha
    05. Siječanj 2022. 18:05

Magy107

Nooha

Vidim da je netko stavio popis, ja sam osobno koristila te jednokratne gačice i bilo je ok, ali mi ih je trebalo svakako više od 5 komada.
    Ja ću uzeti barem 3 paketa.
    Prvi puta sam koristila Vir uloske jer za druge nisam ni znala, sad ću te chico jer sam od puno žena cula da su bolji pa da i sama vidim.

Ja sam u strahu da mi toga treba jako puno. Inače sam imala uzasno obilne mjesecnice. Nemam pojma ima li to ikakve veze ali mislim da ću kupiti i viška uložaka i jednokratnih. I to dosta viška.

Nece ti propasti jer ce ti i doma neko vrijeme jos trebati - barem je tako meni.

• Nooha
    05. Siječanj 2022. 18:33

Lovely_

Curke gotovi smo s pregledom 😊
    Sa bebicom je sve kako treba, ima 600 grama ii stiže nam dečko 💙 dečko Noel💙
    Ne znam koliko je velika beba, zaboravila sam pitat. Imam mjere bedrene kosti i glavice. Neka cura je rekla da zna računati prema tome veličinu bebača? 😁
    Sljedeći pregled 2.2.

Čestitam ❤️🌹❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.