Cure dobro jutro i sretno na pregledima danas 🤞
Dubrovčanka baš sam neki dan isti čitala o tome jer pazi ja debil se zabrinula zašto je moja toliko aktivna od kad imam covid. 🥴 I isto sam saznala da je to sve normalno i da će biti sad i mirnijih perioda.
Anchy23 ja sam mislila uzeti pampers pure protection 1 i to 2 paketa za početak pa poslije kupovati po potrebi. I dosta mi je frendica savjetovalo da se poslije prebacimo na babylove.
Maya34 evo moja situacija s koronom je zasad super, još me malo muči grlo i kašalj i to je to. Katja kak si nam ti?

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Jutrooo♥️Tko ima danas pregled neka je sa srecom 🙏🙏
Moj je u srijedu,ajme jedva cekaaam 🤭 odmah sam u 8:15 narucena,kaze da mora nekakve briseve uzeti pa odmah ujutro,mozda netko zna o cemu se radi? Ja sam totalno zaboravila 🤔
Rutinska kontrola. Gledaju da li imaš te neke uzročnike, koji mogu biti normalna flora a stvaraju probleme na porodu i naravno da nemaš neke patogene! Razlika je samo u tome ako budeš pozitivna dobiješ antibiotik na porodu i naravno moraš to obavezno reći kad dođeš rađati! Ja isto to još moram napraviti (moja to radi uvijek zadnji pregled pred TA). Ali sam u prošloj trudnoći bila pozitivna, tako da znam na čemu sam. 😭 Postupak ti je kao malo neugodniji papa!
Hvala tiii,znam da su mi nesto pred kraj trudnoce radili,oko 35 36tt 🤔
A na sta si ti bila pozitivna?
Mislim da je bilo beta-hemolitički streptokok, ali samo mislim. Tko bi se toga sjećao,haha

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
I ja sam mislila jedinicu 2 paketa a kasnije kupovati jos...
Cula sam jako dobre recenzije i za happy pelene no njih ima samo online za naruciti i u par bauerfiend trgovina za kupiti Cesto su na akciji ali eto nema ih dvugdje za kupiti pa nije zgodno.
Evo me, čekam u trudničkoj u Petrovoj, još uvijek je dosta gužva. Sat vremena mi ne gine ...
No, sve je to ok, kad se sjetim dva i pol sata čekanja na uzv...
Javim se...
Anchy ovaj put mora sve biti dobro ❤️
Elle kod mene i dalje temperatura, jučer sam uzela dva lupoceta, poslijepodne i navečer, jer mi je temp došla do 38,2. Jutros me i grlo malo boli. Kako se ti osjećaš?
Ja sam pelene od početka koristila babylove, još uvijek koristimo 😅 Njih ću uzeti i za bebu.
Cure sretno na pregledima 🤗
Nooha sretnooo,nadam se da budes brzo🙏
Sto se tice pelena,meni je J razvio alergiju na Violetine a N na Babylove iz DM... Ostali smo Pampersu i Puffies nekako vjerni 🤔 Sve je to od guze do guze 🥰🤭
Marijana hvala ti ♥️

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Elle kod mene i dalje temperatura, jučer sam uzela dva lupoceta, poslijepodne i navečer, jer mi je temp došla do 38,2. Jutros me i grlo malo boli. Kako se ti osjećaš?
Ja sam pelene od početka koristila babylove, još uvijek koristimo 😅 Njih ću uzeti i za bebu.
Uhhh😪nadam se da ce ti brzo biti bolje 🙏♥️

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
joj baš mi je žao, mislila sam da smo se obje izvukle bez temp. Ali i tebi su ranije počeli simptomi tak da se bojim da i ja još stignem dobiti. Meni je stvarno ok, malo nos, malo kašalj,ništa prestrašno. Nadam se da će ti proći ta temp što prije i da je to to onda od covida. Pa da uživamo u miru do poroda 💗💕

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
27.02.2022. 💕💕💕
Nooha sretnooo,nadam se da budes brzo🙏
Sto se tice pelena,meni je J razvio alergiju na Violetine a N na Babylove iz DM… Ostali smo Pampersu i Puffies nekako vjerni 🤔 Sve je to od guze do guze 🥰🤭
Marijana hvala ti ♥️
Sve je to od guze do guze 🤣🤣🤣 ajme preslatko, baš si me nasmijala. Ali i istina jer meni frendica veli da je njoj mala dobila od pampersa tak da stvarno nema pravila.🤷♀️

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
27.02.2022. 💕💕💕
Dubrovčanka tako je i kod nas što se tiče pokreta. Par dana (3-4 dana) totalni šou turbo i onda malo smirenja, javi se tu i tamo da znamo da je dobro ❤️ i tako u krug.
Pelene ja sam uzela Babylove iz DM-a, za njih sam od frendica čula najbolje preporuke, ako ne bude dobro probat ćemo Lupilu iz Lidla (te kuma koristi i kaže da je isto prezadovoljna). Vidjet ćemo koje će odgovarati, ako ne, mijenjamo dok ne nađemo prave.
Curkama sretno na pregledima i puno strpljenja za čekanje. 😘
Curke s koronom, držite se i ozdravite brzo ❤️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji