Nisu svi na fb, ne brinite i iskreno, i dalje je aktivniji forum. Tamo bude nekoliko porukica na dan i to je to. Ne vjerujem da će forum utihnuti, jer meni osobno isto jako odgovara iako sam se ukljucila i na fb.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Ja sam se uključila i na fb ali mi je draže tu. Ne mogu tamo sve popratiti. Dosad sam i radila još… sad tek slijedi bolovanje
. Tko bi to sve stigao. A ne planiram ići sa foruma niti bih voljela da utihne. Možda ne pišem cesto ali sve čitam i puno mi znače savjeti, iskustva…
Slažem se s tobom. Inače nemam fb, obrisala sam ga nedavno jer me sve to živciralo oko korone i stalno mi je to iskakalo i evo ne fali mi iskreno. Imamo wapp i zovemo se tak da je to to. Isto vam baš ne pišem često ali vas čitam redovno jer nađem na puno korisnih informacija i hvala vam na tome. ❤️
Meni je isto puno bolje tu nego u fb grupi,lakše mi je nekao popratiti 😊
Dubrovčanka tak smo i mi sa kolicama 🤣 doslovno u 10min sklopili,raskopili i zapakirali nazad u kutiju.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Ja isto nisan prišla na fejs, tu mi je nekako bolje 😁 tako da neće naša grupica presušiti 😂
Evo ja danas dobila prvi poklon od prijateljice: baby gym, ušni toplomjer i jednu dudu 💕 plus još hrpu savjeta za opremu😍
Baš sam se sad uživila u opremu, mogla bi lagano početi kupovati
Autosjedalicu ću ovu uzeti: https://www.magicbaby.hr/joie-autosjedalica-i-spin-360-coal.html
pa ako netko ima iskustva slobodno pišite 😊😊
Dubrovčanka ne paničari oko nalaza, možda je i sve ok ☺️ baci se sad na sastavljanje kolica i slikaj nam 😁
31👩❤️💋👨38
Ja isto nisan prišla na fejs, tu mi je nekako bolje 😁 tako da neće naša grupica presušiti 😂
Evo ja danas dobila prvi poklon od prijateljice: baby gym, ušni toplomjer i jednu dudu 💕 plus još hrpu savjeta za opremu😍
Autosjedalicu ću ovu uzeti:https://www.magicbaby.hr/joie-autosjedalica-i-spin-360-coal.html
Dubrovčanka ne paničari oko nalaza, možda je i sve ok ☺️ baci se sad na sastavljanje kolica i slikaj nam 😁
Ja razmišljam od koliko mjeseci će bebici baby gym biti zanimljiv. Piše da moze od 0 ali opet razmišljam bi li to zaista bilo tako. Što ti misliš?
Prema mojem iskustvu od navršena 2 mj, kad malo više počinje primjećivati stvari oko sebe.
Sjećam se da smo ju sa mjesec dana stavili i apsolutno nikakve reakcije, rekla bi da cak jos te igrackice koje vise niti ne vidi kako treba, sa dva mjeseca je vec bila druga priča.
Vidim da je netko stavio popis, ja sam osobno koristila te jednokratne gačice i bilo je ok, ali mi ih je trebalo svakako više od 5 komada.
Ja ću uzeti barem 3 paketa.
Prvi puta sam koristila Vir uloske jer za druge nisam ni znala, sad ću te chico jer sam od puno žena cula da su bolji pa da i sama vidim.
Autosjedalicu ću ovu uzeti:https://www.magicbaby.hr/joie-autosjedalica-i-spin-360-coal.html
Ja razmišljam od koliko mjeseci će bebici baby gym biti zanimljiv. Piše da moze od 0 ali opet razmišljam bi li to zaista bilo tako. Što ti misliš?
Ja sam isto neiskusna 🤣al čini mi se da mi je prijateljica rekla od prvog mjeseca da se koristi 😀
31👩❤️💋👨38
Vidim da je netko stavio popis, ja sam osobno koristila te jednokratne gačice i bilo je ok, ali mi ih je trebalo svakako više od 5 komada.
Ja ću uzeti barem 3 paketa.
Prvi puta sam koristila Vir uloske jer za druge nisam ni znala, sad ću te chico jer sam od puno žena cula da su bolji pa da i sama vidim.
Ja sam u strahu da mi toga treba jako puno. Inače sam imala uzasno obilne mjesecnice. Nemam pojma ima li to ikakve veze ali mislim da ću kupiti i viška uložaka i jednokratnih. I to dosta viška.
Nece ti propasti jer ce ti i doma neko vrijeme jos trebati - barem je tako meni.
Curke gotovi smo s pregledom 😊
Sa bebicom je sve kako treba, ima 600 grama ii stiže nam dečko 💙 dečko Noel💙
Ne znam koliko je velika beba, zaboravila sam pitat. Imam mjere bedrene kosti i glavice. Neka cura je rekla da zna računati prema tome veličinu bebača? 😁
Sljedeći pregled 2.2.
Čestitam ❤️🌹❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji