Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    04. Siječanj 2022. 16:22

Omerta ja se nasekiram kad te čitam jer si mu već davala previše šanse, a sad se još pitaš što će misliti ako odeš. A što je s tvojom bebom, jel nju tko pita jel dobro i imaš li možda proteina u urinu ili previsok tlak. Trošimo hrpu love na gluposti i znam da imamo pravo na socijalne ginekologe i da nije fer što je privatno često puno bolje od socijalnog, ali na ovome ne treba štedjeti jer ne radiš to svaki dan. I baš zato što je takav doktor svi trebate dići karton od njega, a i prijaviti ga pa da se zbroji i počne raditi kak se spada prije nego nekoga stvarno zezne i ugrozi trudnoću ili nek ide ovce čuvati. Kao trudnica bar možeš mijenjati ginekologa kad hoćeš. Nemoj zamjeriti, ne ljutim se na tebe nego mu daješ previše šansi a tip je nesavjesna budala!

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    04. Siječanj 2022. 16:27

Demi30

Amelie što su testovi senzibilizacije? Čestitam ti na pregledu, kao i tebi Kriss.Dubrovčanka jedva čekam dojmove s tečaja. Skužila sam da sam ja zapravo u prednosti, ti ćeš mi sve info prenijet - od tečaja do poroda 😂🤭
    Tejuska welcome home 🙏🎉 Sad se opusti ❤️

Hej, koliko sam brzinski pronašla na netu, postoje dodatni faktori inkobatibilnosti osim Rh faktora koje treba ići provjeriti u trudnoći i to se radi tim testom. Mogu se obaviti u Petrovoj 3. 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Demi30
    04. Siječanj 2022. 17:19

Amelie i Dubrovcanka hvala na pojasnjenju. Prvi put cujem, pa ne znam jesam li nesto propustila 🤭 Ja sam paničar, volim ja sve obavit. Svaka 4 tjedna vadim krv i dam urin na analizu 😂
    Lovely bas si se lijepo zaokružila ☺️
    Omerta misli na sebe i svoje dijete, ne budi luda.  Odaberi što prije nekog drugog soc. gin. Svi će primiti trudnicu i zakazat pregled odmah.  A onda si mirna i za kasnije, da imas nekog normalnog doktora za svaki pregled. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    04. Siječanj 2022. 17:21

Dubrovčanka moja bas si slatka loptica 💞
    Evo i mene https://ibb.co/3SnMb7x.  Ja sam se bas odjednom napuhala, a sve mi otislo u trbuh. Ja se nadala da ce nesto i u guzu, ali imam jos vremena 🤭

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    04. Siječanj 2022. 17:23

Evo novi link,  nešto sam gore krivo kopirala https://ibb.co/3SnMb7x

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Omerta
    04. Siječanj 2022. 17:25

Amelie

Demi30

Amelie što su testovi senzibilizacije? Čestitam ti na pregledu, kao i tebi Kriss.Dubrovčanka jedva čekam dojmove s tečaja. Skužila sam da sam ja zapravo u prednosti, ti ćeš mi sve info prenijet - od tečaja do poroda 😂🤭
    Tejuska welcome home 🙏🎉 Sad se opusti ❤️

Hej, koliko sam brzinski pronašla na netu, postoje dodatni faktori inkobatibilnosti osim Rh faktora koje treba ići provjeriti u trudnoći i to se radi tim testom. Mogu se obaviti u Petrovoj 3.

Može i na Sv. Duhu. Dolje u "podrumu" gdje se vadi krv, soba 5. Baš sam danas zvala da pitam, pošto sam kod njih i prvi put, nisam morala skroz u Petrovu. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

bebo
    04. Siječanj 2022. 17:34

Arsancres

https://www.dzz-zapad.hr/a_personal.php?ordinacija_id=345

Evo, piše da prima i dalje nove pacijentice 😁

Ajmeeee divna si 😍

bebo
    04. Siječanj 2022. 17:36

Arsancres prije trudnoce sam nazvala skoro sve gin.na zapadnom djelu, nitko me nije htio primiti. Na vise mjesta su mi cak naglasili da posebice NE primaju trudnice 😱
    Je li to uopce dopusteno? 

bebo
    04. Siječanj 2022. 17:54

Dubrovcanka kakva lijepa lopticaaaaa 😍
    Demi i vi bas brzo rasteteeee 😍🍸

Omerta
    04. Siječanj 2022. 18:22

Evo dobre vijesti, doktor koji je u drugoj smjeni prima trudnice i rekli su da se javim u ponedjeljak kad dođu sa godišnjeg.  Nadam se da je njihov pristup malo "normalniji". 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.