Omerta ja se nasekiram kad te čitam jer si mu već davala previše šanse, a sad se još pitaš što će misliti ako odeš. A što je s tvojom bebom, jel nju tko pita jel dobro i imaš li možda proteina u urinu ili previsok tlak. Trošimo hrpu love na gluposti i znam da imamo pravo na socijalne ginekologe i da nije fer što je privatno često puno bolje od socijalnog, ali na ovome ne treba štedjeti jer ne radiš to svaki dan. I baš zato što je takav doktor svi trebate dići karton od njega, a i prijaviti ga pa da se zbroji i počne raditi kak se spada prije nego nekoga stvarno zezne i ugrozi trudnoću ili nek ide ovce čuvati. Kao trudnica bar možeš mijenjati ginekologa kad hoćeš. Nemoj zamjeriti, ne ljutim se na tebe nego mu daješ previše šansi a tip je nesavjesna budala!
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Amelie što su testovi senzibilizacije? Čestitam ti na pregledu, kao i tebi Kriss.Dubrovčanka jedva čekam dojmove s tečaja. Skužila sam da sam ja zapravo u prednosti, ti ćeš mi sve info prenijet - od tečaja do poroda 😂🤭
Tejuska welcome home 🙏🎉 Sad se opusti ❤️
Hej, koliko sam brzinski pronašla na netu, postoje dodatni faktori inkobatibilnosti osim Rh faktora koje treba ići provjeriti u trudnoći i to se radi tim testom. Mogu se obaviti u Petrovoj 3.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Amelie i Dubrovcanka hvala na pojasnjenju. Prvi put cujem, pa ne znam jesam li nesto propustila 🤭 Ja sam paničar, volim ja sve obavit. Svaka 4 tjedna vadim krv i dam urin na analizu 😂
Lovely bas si se lijepo zaokružila ☺️
Omerta misli na sebe i svoje dijete, ne budi luda. Odaberi što prije nekog drugog soc. gin. Svi će primiti trudnicu i zakazat pregled odmah. A onda si mirna i za kasnije, da imas nekog normalnog doktora za svaki pregled.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Dubrovčanka moja bas si slatka loptica 💞
Evo i mene https://ibb.co/3SnMb7x. Ja sam se bas odjednom napuhala, a sve mi otislo u trbuh. Ja se nadala da ce nesto i u guzu, ali imam jos vremena 🤭
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Evo novi link, nešto sam gore krivo kopirala https://ibb.co/3SnMb7x
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Amelie što su testovi senzibilizacije? Čestitam ti na pregledu, kao i tebi Kriss.Dubrovčanka jedva čekam dojmove s tečaja. Skužila sam da sam ja zapravo u prednosti, ti ćeš mi sve info prenijet - od tečaja do poroda 😂🤭
Tejuska welcome home 🙏🎉 Sad se opusti ❤️
Hej, koliko sam brzinski pronašla na netu, postoje dodatni faktori inkobatibilnosti osim Rh faktora koje treba ići provjeriti u trudnoći i to se radi tim testom. Mogu se obaviti u Petrovoj 3.
Može i na Sv. Duhu. Dolje u "podrumu" gdje se vadi krv, soba 5. Baš sam danas zvala da pitam, pošto sam kod njih i prvi put, nisam morala skroz u Petrovu.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
https://www.dzz-zapad.hr/a_personal.php?ordinacija_id=345
Evo, piše da prima i dalje nove pacijentice 😁
Ajmeeee divna si 😍
Arsancres prije trudnoce sam nazvala skoro sve gin.na zapadnom djelu, nitko me nije htio primiti. Na vise mjesta su mi cak naglasili da posebice NE primaju trudnice 😱
Je li to uopce dopusteno?
Dubrovcanka kakva lijepa lopticaaaaa 😍
Demi i vi bas brzo rasteteeee 😍🍸
Evo dobre vijesti, doktor koji je u drugoj smjeni prima trudnice i rekli su da se javim u ponedjeljak kad dođu sa godišnjeg. Nadam se da je njihov pristup malo "normalniji".
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji