Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    04. Siječanj 2022. 18:42

Omerta

Evo dobre vijesti, doktor koji je u drugoj smjeni prima trudnice i rekli su da se javim u ponedjeljak kad dođu sa godišnjeg.Nadam se da je njihov pristup malo "normalniji".

Juhuu ❤️❤️😇odlično ❣️
    Nemoj se gristi samo, zaboli te šta će takav netko misliti, a sigurna sam da zaboli i njega dok se tako ponaša 🙄🙄🙄

Arsancres
    04. Siječanj 2022. 18:51

bebo

Arsancres prije trudnoce sam nazvala skoro sve gin.na zapadnom djelu, nitko me nije htio primiti. Na vise mjesta su mi cak naglasili da posebice NE primaju trudnice 😱
    Je li to uopce dopusteno?

Pa generalno nije, postoji onaj dokument na hzzo-ovim stranicama gdje ti piše jel ima slobodna mjesta, a imaju ih gotovo svi, onako zeleno bude u excelu, ali svi ti imaju spike da kao ne mogu. Ja sam imala još karton kod stare ginekologice, ali u drugom gradu i kad smo se tu preselili u novi stan i baš promijenili prebivalište, htjela sam nekog naći da mi je donekle blizu, nazvala ordinaciju u DZ koji mi je na 15ak min, ženska mi rekla kao ma može, dođite kad se vratimo s godišnjeg za 3 tjedna cca, ja reko sve ok, tada smo tek krenuli radit na bebi i iskreno nisam sad imala to tako u glavi da nužno to moram riješiti odmah, imala još sto stvari, ali mislila ono okej, rekla žena da dođem, budem. I na kraju ja ostanem trudna za možda 6,7 tjedana, odem tamo svejedno vodeći se za tim razgovorom gdje mi je rekla da imaju stvarno mjesta i da se mogu upisati. I doslovno kad sam rekla da sam trudna, ne može, nemaju oni kapacitet. Ja kažem pa rekli ste mi na telefon da imate i na hzzo vam piše da imate, trudna sam, ne smijete me odbiti, a onda meni sestra počela kao nemaju oni toliko vremena, pregled normalan se čeka po 6 tjedana, šta bi ja sad trudnoću vodila. A meni bilo pun k, ja rekla dobro, naći ću nekog i okrenula se. Nisam iskreno ni htjela tamo i ostat kad su ispale takve. Onda sam otišla na merkur da me samo pregleda netko i potvrdi papirnatno trudnoću, naišla na vješticu zbog koje sam proplakala 3 dana i u tom očaju zapravo pronašla privatnika kod kojeg sam sada jer sam htjela drugo mišljenje, aI tražila sam i novog socijalnog kroz par dana i našla na zapadu jbg, a ja na istoku 🙈 na najdoktor sam pročitala dobre komentare i primao je pacijentice i otišla k njemu, sva u strahu jer sam htjela ostati kod ovog privatnog😅ali čovjek je ispao baš korektan do neba.
    Tako da, možda sam i imala sreće, ali zapravo zakonski ne smiju te odbit samo eto šta imaš od tak nekih koji su i aljkavi 🥴

Demi30
    04. Siječanj 2022. 19:26

Omerta  ako taj doktor iz druge smjene radi u istoj ordinaciji kao ovaj tvoj sadašnji, zar onda nemaju isti taj ultrazvuk uređaj koji nije dobar? Ili je uređaj dobar, samo tvoj dr. ne želi raditi uzv pregled? 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

bebo
    04. Siječanj 2022. 19:27

Arsancres brava. 
    Ma tako su i meni rekli, da nemaju vremena za trudnice. Sramota je da si oni tako sto uopce mogu priuštiti reći. Strava šta si dozvoljavaju. Ja ipak mislim da hrabre sreca prati tako da brava, sve si dobro odradila 💪
    Omerta bravooooooo

Amelie
    04. Siječanj 2022. 20:13

Dubrovčanka

Demi to ti je iat test. Znači combsov test. Ako nisi negativna krvna grupa nemaš brige. To su ta antitijela koja ja sad provjeravam jer sam ja negativna,a muž pozitivan.

Ja sam pozitivna krvna grupa pa me opet dr šalje ..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

CoKSa
    04. Siječanj 2022. 21:16

posvudusa

Testirala sam se i negativna sam, očito je gripa ili prehlada. Nadam se da će brzo proći jer nisam spavala dvije noći zbog začepljenog nosa a to mi je najgora stvar 🙄
    Mislite li nositi kućni ogrtač u rodilište? Ja sam mislila pa sad čitam kažu nepotrebno.

Ja nisam nosila ogrtac. 
    Puno mjesta u torbi zauzme a stvarno je nepotrebno. Nema posjeta, ne mozes izac vanka, a u sobama je toplo

Arsancres
    04. Siječanj 2022. 21:23

posvudusa

Testirala sam se i negativna sam, očito je gripa ili prehlada. Nadam se da će brzo proći jer nisam spavala dvije noći zbog začepljenog nosa a to mi je najgora stvar 🙄
    Mislite li nositi kućni ogrtač u rodilište? Ja sam mislila pa sad čitam kažu nepotrebno.

Ma bit će prevruće, ne treba ti, stvarno. Ja sam prokuhala i u spavaćici kratkih rukava, a mi smo stalno imale otvoren prozor na kip jer je u bolnici baš pakao, al ono ne toplo nego onak zagušljivo da ne možeš disat🙈

Omerta
    04. Siječanj 2022. 21:24

Demi30

Omerta ako taj doktor iz druge smjene radi u istoj ordinaciji kao ovaj tvoj sadašnji, zar onda nemaju isti taj ultrazvuk uređaj koji nije dobar? Ili je uređaj dobar, samo tvoj dr. ne želi raditi uzv pregled?

E vidiš ne znam ti iskreno.. Vidjet ću u ponedjeljak, nazvat ću ih ili poslati mail, da ne dolazim bezveze ako je tako, ali nekako si mislim da iako su ista vrata, možda su im unutra odvojene ordinacije ili svatko ima svoj uzv. 😬 Čitala sam komentare nekih ženica na fb da im je taj drugi doktor normalno radio regled u trudnoći jednom mjesečno (uzv, vag, urin, tlak, vaganje..).

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• _Katja_
    05. Siječanj 2022. 01:30

Cure bas ste slatke, bebe rastu 🤗❤️
    Dani super izgleda krevetić 😍
    Sunasce dobar ti je ovaj popis, samo kad vidim da treba nositi uloške u bolnicu nije mi dobro, mogli bi barem to osigurati, tuga. 

Arsancres
    05. Siječanj 2022. 06:43

Sunašce83 dobar je popis, ja bi još dodala one mam komprese za cicke ili purelan ili bilo kakvu mast za svaki slučaj.
    Plus standard, voda, neka hrana(keks ili bilo šta) ak rodite u neko glupo doba dana da ne umirete od gladi dok dočekate ručak/večeru i sl.
    Meni su najbolji ulošci bili Chicco, je da su skuplji, sad sam baš neki dan skužila da su 69kn, kad sam ja bila trudna s prvom malom, bili 55 😳 ali meni su bili nemjerljivo bolji od onih Vir, baš jako su mekani i veliki, Vir bi stavila po 2 komada pa bi mi se znali onak izvrnut pa me ono njihovo ljepilo negdje polijepi haha
    Ja ću si spakirati ovaj put i tajice, prošli put nisam znala niti razmišljala o tome, ali su mi obje cimerice bile drugorotke i obje su doslovno bile u tajicama i majicama il spavaćicama gore, barem ti nešto ima držat to sve dolje, te mrežaste gaćice su super, ali tanke su i lagane jer im je to i funkcija, ali kad krvariš tak jako ko ja, bude belaja 🙈
    + dopišite slobodno par onih jednokratnih podloga za bebu, a i sebe 😅
    Mi smo dobili na Duhu jednu, za nas kao, u krevetu, u roku par sati smo ju zakrvarile sve 3, naravno.. Srećom imale smo svoje, ali nije nam nitko nove imao dati, tak da, možda je bila slučajnost, a možda nemajj oni toga po bolnicama. 
    Konkretno, na Duhu nosiš sve za bebu i sebe, negdje ne 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.