Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    04. Siječanj 2022. 13:46

Cure, zvala sad Sv. Duh, naručili me na uzv tek 28.01.  To je preko 7 tjedana od zadnjeg opširnijeg koji je bio 07.12. Rekla sam da mi gin uopće ne radi uzv nego me šalje u bolnicu.. Zaboravila sam spomenuti ovo ostalo za urin, tlak i vaganje. 🤦‍♀️ Pitali me kad mi je rekao da dođem ponovo kod njega, ja reko za nekih 4-5 tjedana (ako sam ga dobro shvatila) pa su mi kao zato dali taj termin za uzv da mu mogu donijeti svježe nalaze. Kao da je to njemu bitno. Ne znam jel to normalno, al meni je to stvarno puno za čekati.. Iako pretpostavljam da i drugi ginekolozi kojima je uzv ok, nekad naprave samo vaginalni pregled jer možda smatraju da nema potrebe svaki put ultrazvučno sve gledati. Ništa, načekat ću se.. Ili odo privatno. 
    ... 
    U Danskoj recimo ako nemate nekih komplikacija ultrazvučno vas gledaju svega 3 puta u trudnoći.. To su ta 3 najbitnija uzv na kojima sve imamo pravo. Na ostalim pregledima babica (midwife) sluša otkucaje sa nekim drvenim stetoskopom nalik na trubu. Mislim da bi si ovaj gin bio po svom ležernom pristupu bio  super sa njima. 🥴 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    04. Siječanj 2022. 14:04

Rekla sam im da je zadnji uzv rađen kod njih 07.12. 🤷‍♀️ Tad sam bila 21+6, a na sljedeći eto tek sa 28+2. Ili me nisu shvatili ili im je dovoljno to što me između gin pregledao vaginalno i "izmjerio" trbuh.  
    Evo jedan link na članak: 
    https://poliklinika-harni.hr/trudnoca/pregled/preporucene-pretrage dole ako skrolate do kraja imate dva dokumenta za preuzimanje, jedan od njih je "preporučene pretrage". Baš bi to mogla poslati ginekologu pa neka pogleda zadnju stavku u tablici koja je označena sa X kroz cijelu trudnoću.. Nešto što se podrazumijeva, a što meni apsolutno nijednom nije napravljeno. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Maya34
    04. Siječanj 2022. 14:10

Krenula sam svašta napisati i sada više ništa ne znam 🙈🤣
    Amelie čestitam na super pregledu 😊
    Tejuska sada uživajte 😊😊
    Omerta ja bih na tvom mjestu otišla negdje privatno ili se prebacila kod nekog drugog ginekologa, ali toliko dugo ne bih čekala.. pogotovo što si imala koronu ne tako davno 😔
    Iako nije niti moj baš za neku pohvalu, s obzirom da ne kontrolira šećer niti urin, a bome me zadnji put vaginalno pregledao u 12. tjednu 🙄 a svaki put se jadna pravo dobro uredim i ništa 🤣🤣🤣

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Demi30
    04. Siječanj 2022. 14:10

Omerta, ne znam kakve su ti mogucnosti, ali ja bih na tvom mjestu momentalno otišla privatno na UZV i kompletan trudnički pregled.  A najbolje od svega bi ti bilo da pod hitno promijeniš soc. ginekologa i zamoliš novoizabranog da te odmah primi. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

elle 🙋‍♀️
    04. Siječanj 2022. 15:20

Kriss

elle stavila si nam slikicu torbe 😉 ali i ona je lijepa 😃
    Omerta da da, na to sam mislila. Hvala ti na pojašnjenju 😊
    katsy gledala sam par popisa pa sam svašta dopisala, kaj treba i ne treba, nek se nađe, u trudnoći sam postala jako zaboravljiva pa bolje nek stoji na papiru 😂 možda i ne kupimo sve, vidjet ćemo, snaći ćemo se nekako 😂😂😂
    Tejuska jako mi je drago da je sve dobro prošlo i da ste to obavili i da je jedan dio iza vas ❤️ Sretno s oporavkom, sad samo odmarajte psihički i fizički ❤️
    Ja sam odgledala onaj online Rodin tečaj. Imaju i kod nas u OB Zabok tečaj ali neznam jel da se prijavim ili ne. Traje dva dana i mislim da se održava jednom mjesečno.

oh nešto sam zeznula. pokušaj br.2  😁
    https://ibb.co/DCYnQNK

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• _Katja_
    04. Siječanj 2022. 15:24

Omerta držim fige da nadjes ginekologa kakvog zaslužuješ. I ja sam do sada imala samo dva UZV-a, tako rade i ovdje u Njemačkoj, ali zato vaginalni pregled svaki put, urin, tlak, kilaža, sve osnovno. 
    Arsancres danas sam radila PCR pa čekam rezultate, sutra će biti. Dobro sam, nemam temp, danas me grlobolja uhvatila i ne osjetim miris jos uvijek, nos curi, ali ništa strašno.
    Mene isto nerviraju ti doktori i strahopoštovanje koje pred njima svi imaju 🤯  Bas volim kad netko skupi hrabrosti pa ih prijavi za koješta…
    Nooha sretno sa šećerom 🤞🏻

Omerta
    04. Siječanj 2022. 15:47

Maya34

Omerta ja bih na tvom mjestu otišla negdje privatno ili se prebacila kod nekog drugog ginekologa, ali toliko dugo ne bih čekala.. pogotovo što si imala koronu ne tako davno 😔
    Iako nije niti moj baš za neku pohvalu, s obzirom da ne kontrolira šećer niti urin, a bome me zadnji put vaginalno pregledao u 12. tjednu 🙄 a svaki put se jadna pravo dobro uredim i ništa 🤣🤣🤣

Meni to čak i ne smeta, da me se ne gleda vaginalno. Jer ovako ionako su mi ovi na Sv. Duhu svaki put uspjeli vidjeti cerviks (duljinu, oblik i da je zatvoren) preko trbušnog uzv, rekli mi da se stvarno super vidi tako i da nema čak potrebe ni za vaginalnim uzv. 

Demi30

Omerta, ne znam kakve su ti mogucnosti, ali ja bih na tvom mjestu momentalno otišla privatno na UZV i kompletan trudnički pregled. A najbolje od svega bi ti bilo da pod hitno promijeniš soc. ginekologa i zamoliš novoizabranog da te odmah primi.

Dubrovčanka

Omerta nebi ni ja njemu davala više šansu da me dirne i vidi na vratima. Ako možeš pođi privatno da si mirna. Ako ti nije problem šta se tiče novaca.

Pa baš bezveze.. Mogla bi ić sad na jedan privatni 4D. A za ostatak trudnoće, pitat ću prvo jel prima doktor koji je u istoj ordinaciji, a u drugoj smjeni. 

• Kriss
    04. Siječanj 2022. 15:51

elle 🙋‍♀️

Kriss

katsy gledala sam par popisa pa sam svašta dopisala, kaj treba i ne treba, nek se nađe, u trudnoći sam postala jako zaboravljiva pa bolje nek stoji na papiru 😂 možda i ne kupimo sve, vidjet ćemo, snaći ćemo se nekako 😂😂😂
    Tejuska jako mi je drago da je sve dobro prošlo i da ste to obavili i da je jedan dio iza vas ❤️ Sretno s oporavkom, sad samo odmarajte psihički i fizički ❤️
    Ja sam odgledala onaj online Rodin tečaj. Imaju i kod nas u OB Zabok tečaj ali neznam jel da se prijavim ili ne. Traje dva dana i mislim da se održava jednom mjesečno.

oh nešto sam zeznula. pokušaj br.2 😁

Jel to h&m? Baš je lijepo 😍

Omerta
    04. Siječanj 2022. 16:17

Dubrovčanka

Lovely 😍 da saznamo spol sad 🤞🏻
    Katja držim fige da budem negativan
    Pozdravi Od moje kuglice i mene 🥰❤️https://ibb.co/ZShLk50

Bome prava loptica! 

Dubrovčanka

Omerta daj zaboli te dupe šta će mislit. Pa to je za tužbu E ! On kao da živi još u bivšoj jugi sa ponašanjem i odnesem prema pacijentima. Strava!

elle 🙋‍♀️
    04. Siječanj 2022. 16:20

Kriss

elle 🙋‍♀️

Kriss

oh nešto sam zeznula. pokušaj br.2 😁

Jel to h&m? Baš je lijepo 😍

da,h&m 😊

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.