Jutro žene 💞
Anchy bravo za super pregled 😊
Hukica sretno danas 🤗
31👩❤️💋👨38
Jutro 😊
Anchy bravoo za super pregled 😊 Slobodno nam pokaži slikicu, da i mi koje nemamo sreće sa slikama bebica uživamo 🤭🙈
Hukica sretno i javi nam se nakon pregleda da završimo ovu godinu sa lijepim vijestima 😊❤️
Dubrovcanka ako je što prije ne staviš barem u svojoj glavi na ignor zamisli što će tek biti nakon što rodi 🙄🙄😁
-
Mi isto nećemo nikamo na doček, doma ću napraviti pole od krumpira i narezati naše domaće mesine 🤣 i dok ne zaspim uživati ćemo zajedno ispred tva 😁
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Nazdravlje Stara Godina svima(kako se reče u nas u DU). Sve ono loše ostavite u njoj (ti Dubrovcanka tu ludu ženu, a ti TiNa šogoricu, i ne znam tko je još ono pisao za svekrvu 😂😂😂) a ja bi mogla ostavit frižider malo 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Evo vam moja ljepotica. Ja sam se iskreno zaljubila...
Jedva cekam te obrascice ljubiti
https://ibb.co/3CRSDrY
Dobro jutro svima 🥰
Planirala sam Novu dočekati s mužem u dnevnom boravku ali eto i taj najednostavniji plan je otpao 😑
Jučer je bio ujutro u kontaktu s nećakom da bi par sati poslije mali dobio temp. i pozitivan je na covid. Muž je zasad negativan i bez simptoma ali mislim da je još rano pa ćemo vidjeti kroz par dana.
I tako ćemo Novu dočekati svatko u svom djelu stana i mahati si u ponoć 😄
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Nazdravlje Stara Godina svima(kako se reče u nas u DU). Sve ono loše ostavite u njoj (ti Dubrovcanka tu ludu ženu, a ti TiNa šogoricu, i ne znam tko je još ono pisao za svekrvu 😂😂😂) a ja bi mogla ostavit frižider malo 😂
Jao što si me nasmijala s ovim frižiderom 🤣🤣🤣
Anchy pa kako se ne bi zaljubila,preslatka je fotkica 🥰
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
27.02.2022. 💕💕💕
Curke najte se zivcirati sa takvima...ja sam se za Bozic sa dragim zakacila zbog sogorice isto nisam na ti s njom. I onda sam shvatila da nema smisla. Samo mislite na sebe i svoje bebe a drugi nek rade i pricaju sta hoce. Vas mir i sreca su najbitniji...
Ja moram pohvaliti sestru od muža😄. Naručila nam je mamaroo ljulju jučer. Stiže u pon na adresu. Lijepo od nje stvarno. 😀
Da je bar moja sogi takva! Bas lijepo od nje 😊
Uživajte u doceku. Zaboravite na sve ljude koji vas sekiraju i samo uživajte uz najdraže i sjetite se da nasi mali proljetni cvjetici stižu uskoro
. Ne dajte nikome da vam to iščekivanje pokvari. Mi ćemo danas ostati doma. Radim kiflice po muževoj želji i samo ćemo uživati. Malo tv, malo razgovor, glazba, poneka društvena igra i eto nam ponoci. Nama nikad dosadno
.
Pitanje za vas koje ste možda bile u toj situaciji… izbjegavate li sahrane, općenito takve situacije? Radi se o bliskom članu obitelji. Ja obično ne volim sahrane i idem samo kad zbilja moram. A ovo sada mi je malo i više mučno jer sam trudna. A opet, nisam pametna. Radi se o teti, to je dosta blisko. Još muž ne bi mogao ići sa mnom jer radi. Isao bi svekar… To je u ponedjeljak…
Nažalost od kad sam trudna sam imala 2 sprovoda na koja bi inače svakako otišla ali nisam išla jer mi je osobno to stvarno preriskantno s obzirom na to da je broj ljudi neograničen i nitko se ne drži nikakvih mjera. Čak i da sam stajala negdje skroz iza,poznam svoje članove obitelji i znam da bi me došli pozdraviti i grliti a nemreš u takvoj situaciji napraviti scenu i reć aj makni se.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
27.02.2022. 💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji