Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TiNa
    31. Prosinac 2021. 09:07

Dubrovčanka

TiNa neki dan mi npr šalje sliku nje s trbuhom i napise kao mi dvije se slikamo. Sama se javlja ofc. Ja ono samo napišem super. Bubam u 20om tjednu mi je napisala kako joj je mala takoooo živahna da je mužu sa stomka ruku gurnula 😳. Dovela me do toga u to doba da se ja mislim jesu nježni pokreti moje bebe ok. Svakodnevno stavljala statuse na Whatsapp da obavijesti naciju kako njome netko nije dao spavat cijelu noć. Pa mi pošalje sliku uzv bebe ono klasika 3D kao vidi glavicu. Mislim se glavica ko glavica ja odg imam istu sliku. Ona na to vidi kako je divna. Ma to bi se priče i priče mogle pisati ženo. Stvarno mislim da nisam zla osoba Al znam da osjetim ljude koji stvarno pokušavaju kao nešto se natjecat samnom,nešto mi dokazivat i pritom mi nisu prijatelji. Cura nije iz moga grada mi se zaista znamo površno. Pored mene vjerovatno tako davi još 20 osoba. Na fcb sam npr sakrila da me vidim njene objave 🤣

Jel ti se javlja svaki dan ili? Mislim ja sam vidjela te 2 slike sto si poslala i jasno mi je bilo da se hvali i kao da ima potrebu tobom se natjecati. Ma nemoj opce mislit da kod tebe nesto nije dobro. Ona mozda to i zeli da se ti tako osjecas. Ako te jako jako zivcira blokaj ju... Ako ju nikad nebudes vidjela i pila s njom kavu onda ti ne treba. Ili seenaj poruke, jednostavno reci cujemo se imam posla. Znam da nisi losa osoba osjeti se po pisanju ovdje. Ali brate mili moja je ovo moja je ono. Samo se nemoj molim te zivcirat. Em ti to ne treba em stize nova godina onak neeeee nedaj ja si poslozila u glavi da mi to ne treba jer ste mi VI CURKE OVDJE pomogle u svezi toga tako molim i tebe. Ti i beba ste Najbitnije. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    31. Prosinac 2021. 09:11

anchika

Jutro zenske😘
    Ja sam za docek doma i vec znam da necu izdrzati do ponoci😂 pitam muza sta cemo gledati veceeras, kaze on meni do 21 sat gledamo sta ti zelis, a kad zaspes u 21, ja gledam sto ja zelim😂

Hahahahaha komican je ko i moj
    Najbolje mi je kad mi kaze ko medo si, jedva te zagrlim kolku bušu imas i umire od smjeha, jer sam inace sitna, 158i 53,50kg 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

LucK
    31. Prosinac 2021. 09:18

Jutro žene 💞 
    Anchy bravo za super pregled 😊
    Hukica sretno danas 🤗

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Maya34
    31. Prosinac 2021. 09:28

Jutro 😊
    Anchy bravoo za super pregled 😊 Slobodno nam pokaži slikicu, da i mi koje nemamo sreće sa slikama bebica uživamo 🤭🙈
    Hukica sretno i javi nam se nakon pregleda da završimo ovu godinu sa lijepim vijestima 😊❤️
    Dubrovcanka ako je što prije ne staviš barem u svojoj glavi na ignor zamisli što će tek biti nakon što rodi 🙄🙄😁
    -
    Mi isto nećemo nikamo na doček, doma ću napraviti pole od krumpira i narezati naše domaće mesine 🤣 i dok ne zaspim uživati ćemo zajedno ispred tva 😁

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Demi30
    31. Prosinac 2021. 09:47

Nazdravlje Stara Godina svima(kako se reče u nas u DU).  Sve ono loše ostavite u njoj (ti Dubrovcanka tu ludu ženu, a ti TiNa šogoricu, i ne znam tko je još ono pisao za svekrvu 😂😂😂) a ja bi mogla ostavit frižider malo 😂

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Anchy_23 🌈 🌸
    31. Prosinac 2021. 09:54

Evo vam moja ljepotica. Ja sam se iskreno zaljubila...
    Jedva cekam te obrascice ljubiti
    https://ibb.co/3CRSDrY

elle 🙋‍♀️
    31. Prosinac 2021. 09:55

Dobro jutro svima 🥰
    Planirala sam Novu dočekati s mužem u dnevnom boravku ali eto i taj najednostavniji plan je otpao 😑
    Jučer je bio ujutro u kontaktu s nećakom da bi par sati poslije mali dobio temp. i pozitivan je na covid. Muž je zasad negativan i bez simptoma ali mislim da je još rano pa ćemo vidjeti kroz par dana.
    I tako ćemo Novu dočekati svatko u svom djelu stana i mahati si u ponoć 😄

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

elle 🙋‍♀️
    31. Prosinac 2021. 09:58

Demi30

Nazdravlje Stara Godina svima(kako se reče u nas u DU). Sve ono loše ostavite u njoj (ti Dubrovcanka tu ludu ženu, a ti TiNa šogoricu, i ne znam tko je još ono pisao za svekrvu 😂😂😂) a ja bi mogla ostavit frižider malo 😂

Jao što si me nasmijala s ovim frižiderom 🤣🤣🤣
    Anchy pa kako se ne bi zaljubila,preslatka je fotkica 🥰

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Anchy_23 🌈 🌸
    31. Prosinac 2021. 09:59

Curke najte se zivcirati sa takvima...ja sam se za Bozic sa dragim zakacila zbog sogorice isto nisam na ti s njom. I onda sam shvatila da nema smisla. Samo mislite na sebe i svoje bebe a drugi nek rade i pricaju sta hoce. Vas mir i sreca su najbitniji...

Anchy_23 🌈 🌸
    31. Prosinac 2021. 10:01

Hvala zene 💕
    Elle i ja se nadam da nije korona 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani