Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maya34
    31. Prosinac 2021. 10:07

Anchy pa preeeslatka je 🥰 sunce malo 😊😊❤️ hvala na slikici 🤗
    Dubrovcanka ta sam ✌️ osjetila to neko peckanje kao, ali prošlo je.. sada me svrbi pupak i oko njega za poludit 🙄
    Elle vjerujem da ti je pao mrak na oči kada si saznala.. ali što je tu je, bitno samo da muž i ti ne budete covid pozitivni 🤞
    Magy bila sam prošli mjesec na sprovodu. U mrtvačnicu nisam ulazila, a sućut sam izrazila pružanjem ruke , ljubila ne i imala sam masku..I na samom groblju sam stajala udaljena od drugih

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Anchy_23 🌈 🌸
    31. Prosinac 2021. 10:27

Sunašce83

Anchy_23 🌈 🌸

Evo vam moja ljepotica. Ja sam se iskreno zaljubila…
    Jedva cekam te obrascice ljubiti
    https://ibb.co/3CRSDrY

❤😍❤😍😍❤😍mrvica mala, bas se lijepo vidi. Svaka cast da ste uspjeli tako lijepu slikicu dobiti jos ljepse curice❤.

😉💕 hvala ti

Anchy_23 🌈 🌸
    31. Prosinac 2021. 10:30

Posvudusa i ja se cuvam i isto mi je dosta vise i korone i svega. Takoder odem na kavu vikendom i do ducana..za Bozic sam bila sa obitelji i eto hvala Bogu nema bolesnih. A svi smo skoro preboljeli ili cijepljeni tako da se osjecam malo sigurnije...

Amelie
    31. Prosinac 2021. 11:07

Jutros ste jako aktivne!!
    Demi umrla sam od smijeha za friđ🙈😂😂 Evo ja jutros na 62kile.. počela s 58. Nisi ni ti ništa pretjerala sve bu to ok do kraja.. včrs se smiješ počastiti.
    Anchy jako slatka slikica... Sad jedva cekam svoj pregled. Odnosno svaki dan brojim koliko još, ali sad sam se malo i opustila i mislim si sve je okk. Idemo se družiti u pon 🥰
    Meni vcrs dolaze prijatelji.. nadam se da neću pasti s nogu do 22h.. nije mi jako dugo toliko ljudi bilo u stanu, a sve zbog korone.. ali svi cijepljeni ili preboljeli. Ali iskreno s ovim omikronom nam se ne piše baš dobro. Mislim da ćemo se svi zaraziti prije ili kasnije.. samo da simptomi budu blagi.
    Uživajte u zadnjem danu stare i neka nam bude NAJSRETNIJA nova😘🥳🤱💓

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Anchy_23 🌈 🌸
    31. Prosinac 2021. 11:37

Amelie onda ti drzim foge za lijepu fotku 😉. Svi mi kazu bitno da je zdrava i ziva, naravno to je ono najbitnije ali imati nekakvu lijepu fotkicu za uspomenu i da jednog dana moze vidjeti je predivno.
    Hvala Bogu da imamo danas svu ovu tehnologiju.

Margita1906
    31. Prosinac 2021. 12:03

posvudusa

Ne mogu vjerovati da je već zadnji dan 2021. 😳
    Vrijeme je proletilo prebrzo, ulazimo u finale 🤪
    Mi večeras idemo kod prijatelja, ja moram priznati da ne izbjegavam druženja. Nije sad da svaki dan negdje idem ali barem jednom tjedno ili jednom u dva tjedna odemo negdje gdje bude 15-20 ljudi. Bilo obiteljski ručak (puno nas je 🤭) ili večeras doček gdje će biti 20ak ljudi.
    Mene ta korona toliko smorila da sam odustala od držanja života na pauzi, cjepljena sam i držim se osnovnih pravila tipa maske, bez ljubljenja i toh nekih stvari ali nije da nigdje ne idem. Ne mogu više sama sjediti po cijele dane, pa dvije godine bi u vjetar bacila. Odem i do shopping centra jednom mjesečno, u kafić vikendom ujutro na kavu, obiteljski ručkovi, manja druženja i slično.

Potpisujem  Ja još uvijek i radim i imam korisnike svaki dan, vozim se javnim prijevozom. 

Termin 26.03.

Tejuska♡
    31. Prosinac 2021. 13:02

Hellooo svima ♡
    Anchyyy maaa bas je medena 🥰🥰 slikica je zaista divna!! 
    Bebo ja ti nisam ni pozelila dobrodoslicu pa dobro nam dosla ♥️ napisi mi datum pregleda kao i termin poroda da te dodam na listu 🥰
    Hukice sretno danas !! 
    Jooj neko je reko za covid,nadam se da budete okej ♡
    Mi smo doma za Novu,solo jer ne smiiemo nigdje ,moramo Jana cuvati za operaciju koja je u ponedeljak.
    Malo me slabiie ima ali obavljali smo danas i jucer svasta po bolnici,iskreno umorna sam,kontrakcije me stravicno love,valjda stres,jurcanje vamo tamo,sjedenje u automobilu,ma ne znam ni sama 😒 jedva cekam da zavrsi to sve i da odahnem 🙏
    Mislim na vas sve ali ne stizem puno tipkati ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

anchika
    01. Siječanj 2022. 06:12

Sretna vam Nova godina zene! 😘🥳

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Siječanj 2022. 08:34

Curee sretn vam Nova 2022 godina! Svega lijepoga zdravlja prvenstveno. I najbitnije da docekamo nase srecice 💕🌸

LucK
    01. Siječanj 2022. 09:04

Sritna nova 2022. godina svima! 💖
    Neka nam bude najveselija uz ispunjenje najslađe želje 🤗

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.