Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • katsy
    30. Prosinac 2021. 17:14

Zene koje imate otvorene komplikacije - da li svaki mjesec dostavite doznaku i poslodavcu ili je dovoljno samo dostaviti u HZZO? Tnx!

Maya34
    30. Prosinac 2021. 17:21

Omerta da.. jadno užasno, ali hvala Bogu moji su normalni pa nadoknađuju 😊
    Lovely moj muž stalno ljubi tu desnu, izbočenu stranu i u prošli utorak na uzv vidjela sam da je to bebina guza pa ga sada stalno zezam 🤭🤭
    Katsy da, svaki mjesec jedan primjerak poslodavcu, drugi u Hzzo

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• katsy
    30. Prosinac 2021. 17:44

Maya34

Omerta da.. jadno užasno, ali hvala Bogu moji su normalni pa nadoknađuju 😊
    Lovely moj muž stalno ljubi tu desnu, izbočenu stranu i u prošli utorak na uzv vidjela sam da je to bebina guza pa ga sada stalno zezam 🤭🤭
    Katsy da, svaki mjesec jedan primjerak poslodavcu, drugi u Hzzo

Hvala ti!

Omerta
    30. Prosinac 2021. 18:47

Dubrovčanka

Omerta jel misliš na RH faktor i antitijela?

Pa da.. Vadila sam jednom, trebala bi sad negdje opet i onda u 8.mj. A Rh i grupu imam još iz prošlih trudnoća, nije mi to na uputnicu stavljeno. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

elle 🙋‍♀️
    30. Prosinac 2021. 18:48

Cure ako je netko mislio kupovati zidne tapete,naljepnice, postere i tako to u https://hiaworkshop.com/ , početkom Nove Godine poskupljuju cijene pa sad imaju 25% popusta. 🙈

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

elle 🙋‍♀️
    30. Prosinac 2021. 18:50

elle 🙋‍♀️

Cure ako je netko mislio kupovati zidne tapete,naljepnice, postere i tako to uhttps://hiaworkshop.com/ , početkom Nove Godine poskupljuju cijene pa sad imaju 25% popusta. 🙈

*povećavaju cijene... živio trudnički mozak 😅

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Amelie
    30. Prosinac 2021. 18:52

katsy

Zene koje imate otvorene komplikacije - da li svaki mjesec dostavite doznaku i poslodavcu ili je dovoljno samo dostaviti u HZZO? Tnx!

Svaki mjesec i poslodavcu! Šaljem sve to mailom.

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Arsancres
    30. Prosinac 2021. 19:41

Omerta meni piše samo na onom nalazu iz Petrove "kontrola u 6.i 8.mj trudnoće", mislim da možeš zapravo bilo kada doći u tom nekom periodu, da je bitno da obaviš pretragu, ali da nema sad ne znam kakav utjecaj baš neki određen tjedan. Svakako jedino to u 8.da možda ne bude ono pred termin za ne daj Bože senzibilizacije pa da daju na vrijeme terapiju

• Mariina1106
    30. Prosinac 2021. 20:38

Cure evo dobre stare teme - kile. Ja ću u subotu bit točno 22 tjedna i do sada sam vratila 2 kg sto sam izgubila na početku i dobila 1.5kg. Na zadnjem pregledu (prije tj dana) doktorica ništa nije komentirala i radili smo anomly Scan i beba je bila manja za tjedan dana otprilike kako koja mjera ali meni otpočetka govore da mi je trudnoća manja. Doktorica je rekla da je sve okej. Mislite li da beba dovoljno dobiva? Ja u trudnoći bas pazim šta jedem pa ne jedem puno toga jer me strah alo gledam da bude i voća i povrća i mlijeka i mesa ali me strah da beba ne dobiva dovoljno. 

Amelie
    30. Prosinac 2021. 20:45

elle 🙋‍♀️

Cure ako je netko mislio kupovati zidne tapete,naljepnice, postere i tako to uhttps://hiaworkshop.com/ , početkom Nove Godine poskupljuju cijene pa sad imaju 25% popusta. 🙈

Ovo je baš slatkooo.. jesi uzimala sebi? Ne znam koliko toga je ok uzeti da ne ugušim sobu.. kao nista ne kupujem.. a steta kaj poskupljuju:/

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.