Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    30. Prosinac 2021. 15:40

Maya34

A svekrva je opet imala ispad drugi dan Božića.. Ovaj moj bogac ju je opet pitao zašto još nikada nije pitala za bebu, a ova krmača je odgovorila da ne pita jer je ne zanima..zahvalila sam joj se, okrenuli se i otišli kući i bome više tamo ne idem
    Očito svi imamo nekakve "borbe".. Ali ja sam postala livada i j… mi se više za njih.. legnem, stavim ruku na trbuh i uživam u svom malcu 💙🥰

Čuj ti nju.. Ne zanima ju unuče??? Ne mogu vjerovati šta čitam!!! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Amelie
    30. Prosinac 2021. 16:13

Cezar1502

Ja sam nasla tečaj online na stranici roda, može se prijavit od 28 tjhttps://edukacija.roda.hr/ i ima online na stranici kbcRijeka pa sam to spremila si. Svedno nemam što radit nego to gledat posto do kraja sam u horizontali.

Ja sam znala koristit i ovako nekad se preventivno namazem sa uljem od aromare ginopro ili našpricam na gačiće ulozak…a sad sam uzela i njihov hemo ex posto me jucer gospodin hemeroid.

Joj jedva čekam 30/32 tj da i ja počnem kupovati, znan da ništa nije garancija al trenutno nemogu protiv sebe. Prvu trudnoću sam sve ovo veliko kupovala od stvari jer je sve u redu bilo u 16 tj i onda u 20 šok.. Sva sreca pa je sve neutrano jer sam tada mislila vec kad budem imala drugo, e sad nekad naše i babe imaju pravo kad reću čekaj. A opet nikad neznas sto nas u zivotu ceka da nekad i bolje opusteno uzivat i veselit se bez onog… Sto ce bit

Hvala na linku! I bit će vjerujem sve ok ovaj put, ali te i potpuno razumijem. I samoj mi je teško išta kupovati.. više samo gledam i mislim si ako bude sve ok i meni bude teško ići u kasnijim tjednima poslati ću muža po konkretne stvari što sam unaprijed izabrala. Sve se stigne kupiti.. samo da bebolinci dođu zdravi i sigurni🥰

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• katsy
    30. Prosinac 2021. 17:14

Zene koje imate otvorene komplikacije - da li svaki mjesec dostavite doznaku i poslodavcu ili je dovoljno samo dostaviti u HZZO? Tnx!

Maya34
    30. Prosinac 2021. 17:21

Omerta da.. jadno užasno, ali hvala Bogu moji su normalni pa nadoknađuju 😊
    Lovely moj muž stalno ljubi tu desnu, izbočenu stranu i u prošli utorak na uzv vidjela sam da je to bebina guza pa ga sada stalno zezam 🤭🤭
    Katsy da, svaki mjesec jedan primjerak poslodavcu, drugi u Hzzo

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• katsy
    30. Prosinac 2021. 17:44

Maya34

Omerta da.. jadno užasno, ali hvala Bogu moji su normalni pa nadoknađuju 😊
    Lovely moj muž stalno ljubi tu desnu, izbočenu stranu i u prošli utorak na uzv vidjela sam da je to bebina guza pa ga sada stalno zezam 🤭🤭
    Katsy da, svaki mjesec jedan primjerak poslodavcu, drugi u Hzzo

Hvala ti!

Omerta
    30. Prosinac 2021. 18:47

Dubrovčanka

Omerta jel misliš na RH faktor i antitijela?

Pa da.. Vadila sam jednom, trebala bi sad negdje opet i onda u 8.mj. A Rh i grupu imam još iz prošlih trudnoća, nije mi to na uputnicu stavljeno. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

elle 🙋‍♀️
    30. Prosinac 2021. 18:48

Cure ako je netko mislio kupovati zidne tapete,naljepnice, postere i tako to u https://hiaworkshop.com/ , početkom Nove Godine poskupljuju cijene pa sad imaju 25% popusta. 🙈

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

elle 🙋‍♀️
    30. Prosinac 2021. 18:50

elle 🙋‍♀️

Cure ako je netko mislio kupovati zidne tapete,naljepnice, postere i tako to uhttps://hiaworkshop.com/ , početkom Nove Godine poskupljuju cijene pa sad imaju 25% popusta. 🙈

*povećavaju cijene... živio trudnički mozak 😅

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Amelie
    30. Prosinac 2021. 18:52

katsy

Zene koje imate otvorene komplikacije - da li svaki mjesec dostavite doznaku i poslodavcu ili je dovoljno samo dostaviti u HZZO? Tnx!

Svaki mjesec i poslodavcu! Šaljem sve to mailom.

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Arsancres
    30. Prosinac 2021. 19:41

Omerta meni piše samo na onom nalazu iz Petrove "kontrola u 6.i 8.mj trudnoće", mislim da možeš zapravo bilo kada doći u tom nekom periodu, da je bitno da obaviš pretragu, ali da nema sad ne znam kakav utjecaj baš neki određen tjedan. Svakako jedino to u 8.da možda ne bude ono pred termin za ne daj Bože senzibilizacije pa da daju na vrijeme terapiju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani