Dubrovčanka mene između pregleda obazveno zbog nečeg ulovi panika. Prvo sam se jako bojala da neću Ostat trudna jer mi ne moj genijalni doktor rekao kada sam imala svega 22 godine da sam neplodna na temelju jednog ultrazvuka. Onda kada sam ostala trudna prokrvarila u ranim tjednima i ostala na komplikacijama do kraja trudnoće. K tome me stavio na dijetu zbog šećera i tako da me uvijek nešto brine. Hvala Bogu pa sam promjenila doktora. Maksimalno se trudim da ne progrijesim pa i pretjerujem.
Mariina ja se slazem s Dubrovcankom. Sigurno je sve ok, vjeruj svojoj doktorici, ona sigurno zna bolje od tebe ili nekoga drugog. Nije nista neobicno da je trudnoca malo manja, vjerojatno ti je ovulacija bila malo kasnije u ciklusu. A napredak bebe nema prevelike veze s kilima tvojim. Bitno da normalno jedeš, da nisi gladna i da se dobro osjecas. Ne debljamo se svi isto i svima je trudnoća drukčija. Ja bi volila da se debljam malo manje 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Demi, Dubrovčanka hvala vam ❤️. Općenito svim curama na forumu. Bas od samog početka uvijek mogu računat na savjet ili barem utjehu i bas me smiri i to mi puno znaci. Evo čak se i bebica sada javila. Ja sam po prirodi paničar pa je meni OCo razdoblje teško i psihički jer bas gledam da je sve kako treba i da se od svega zaštitim. Šta bi ja dala da nisam paničar nemate pojma 😂
Vecer curke! 🌸
Nije me bilo malo sam vas pratila napreskokce ne zamjerite.
Nadam se da ste mi dobro sve! Evo ja sa pregleda danas i sve je ajnc A. Malena Rita raste ima 670g
I dobila sam tako prekrasne slike evo gledam ih cijelu vecer. Zaljubila sam se koliko je slatka i lijepa cijelo lice joj se vidi i bas je pravi curetak.
Iduci pregled 27.1
A prije toga imam OGTT 5.1
Probam vas upratiti pa cu biti malo aktivnija!
Puse svima 😘
Mariina ma i ja sam paničar, ali kad se radi o nekome drugome stvarno mogu realno sagledat situaciju. Kad se radi o meni, onda nisam normalna 😂 Probaj se opustit, sve ti je kako i treba bit 🙏❤️
Dubrovcanka isto tako i ja! Nisam mogla namirisat suhomesnato, a sad bome mogu sve. Od Bozica svaki dan mlatim prsut 😂 Na pocetku sam imala mucnine i odgovarala su mi samo peciva i grickalice (što inače nikad ne jedem), a jos sam morala strogo ležat... Tako da nije ni čudo da su mi kile odmah tad krenule. Sreća pa sam sad nekako stala na oko 4kg. Volila bi se tu zadržat bar još malo, pa sad ipak pazim mrvicu. 😂
Elle hvala ti na linku za tapete i naljepnice. Odmah sam poslala mužu 😂 Ja nešto od toga u bebinoj sobi, našla sam neke ideje na Pinterestu. Ako koga zanima sličnih naljepnica ima na ali expresu doslovno za džabe, ali ovo mi svakako nekako ljepse i profesionalnije izgleda
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Demi razumijemo se. Sama sebi sam najgori neprijatelj, a za druge glas razuma 😂
Anchy wohooo za dobar pregled!
Lovely ja te razumijem, ja dignem frku lada dugo ne vidim bebu 🙊🙈 Ajme, lada ce to stat 🙈🙈
Dubrovcanka tebe ce ta tvpja prija maltretirat dok ces biti u rodilistu 😂😂 Bolje da je odmah stavis na ignore.
Maya umireeeem 😂😂😂💜💙
Cezar koja si ti hrabrica ❤ Ja sam sam doslovce zazmirila i samo cekam neke tjedene pred porod da bidem ziher da mogu kupovat 🙊🙊
Nisam normalna. Totalni panic mode.
Hm, krivo sam kopirala link za potpis.
Vidi se kada kliknem ali se ne displeya. Koji ste link kopirale da vam se tako lijepo vidi lilypie?
Dubrovcanka ajjajajaaaj 🙈
Meni su se zivci stanjili, mislim da bi je bez pol frke izignorirala 🙊🙈
Netko je komentirao Next i Lindex. Potpisujem! Odlični! 😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji