Evo me...
Čekala ujutro u Petrovoj uzv 2 sata, a bila naručena. Užas.
Uzv dobar, bebač 824 grama. Pregled isto relativno ok, uloživa do unutrašnjosti (prošli put bila manje) no to je i dalje bolje od onoga kako sam u prošloj trudnoći sa 20tt bila skroz otvorena 2 prsta.
Radi šećera odmah dijeta i napraviti Guk profil.
Smatra da je on uzrok pojačanim iscjedcima.
Naizmjence svaku vecer geonestin i ultrogestan.
Nastaviti terapiju cleksanima 0.8 Kontrola za 3 tjedna. 10.1.
Evo to je ukratko to!
Meni došli nalazi hormona 😄. Tsh odličan 1.04 🤣 Ft4 također odličan. U šoku sam 🤣. Jer zadnji put je krenuo rasti. Jupi!
Bravo, čestitam na urednim nalazima! Ja sam danas tražila gin da mi pusti uputnicu za TSH, FT3, FT3, ANTI-TPO, ANTI-TG, pa da to sve imam prije pregleda u ponedjeljak. Začudo, ne ispituju previše oko uputnica, samo šalju bez problema kad im velim.. Valjda ću stići do četvrtka to riješiti.
I samo da javim da su one h&m tajice baš udobne.. Za po doma naravno.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Nooha i Luck drago mi je da su bebe super ♡ ♥️ ♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo me…
Uzv dobar, bebač 824 grama. Pregled isto relativno ok, uloživa do unutrašnjosti (prošli put bila manje) no to je i dalje bolje od onoga kako sam u prošloj trudnoći sa 20tt bila skroz otvorena 2 prsta.
Evo to je ukratko to!
Da nisi bila u trudničkoj u Petrovoj .. ja sam uletila podići lijekove i skužila da je more žena tamo://
Da te pitam kakav si pojačani iscjedak imala? Ja imam skoro cijeli vrijeme ali mi je dr rekao da je zasad to sve ok. A stalno se bojim tog šećera:/
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Što se tajica tiče ja imam HM-ove i je da su tanke ali uz debele hulahopke isto iz HM-a i dugu jaknu + čizme mi je ok. Ne muvam se bas tak puno po vani, posebno ne kad padne mrak. Sad se pitam hoće li mi trebati šira jakna tamo u veljači.. pa da mozda uzmem neku koja se veže u struku.. sad su te ogromne moderne 😆
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Evo me…
Evo to je ukratko to!
Da nisi bila u trudničkoj u Petrovoj .. ja sam uletila podići lijekove i skužila da je more žena tamo://
Da te pitam kakav si pojačani iscjedak imala? Ja imam skoro cijeli vrijeme ali mi je dr rekao da je zasad to sve ok. A stalno se bojim tog šećera:
Za uzv sam dugo čekala, kad sam došla gore u trudničku već iza 11 brzo sam obavila.
Ma ja se s iscjedcima borim od pocetka...i dobro je profa prošli puta rekla, nema drugog zaključka nego da je od šećera..i evo sad se maltene potvrdilo da bi to moglo biti točno....
Više sam na vaginaletama, nego bez njih... I uz njih ujutro bude baš puno iscjedka...zute guste boje, bez mirisa
Tejuska vama je bio potreban veći auto jer vas ima.😃Ma naš je bmw 1 i osim manjeg gepeka ne vidim neki problem za nas 2 i jedno dijete. Ma to je moj muž htio iskoristit priliku pa da si nabavi veći i bolji auto kao radi bebe 🤣
Dubrovčanka čestitke na dobrim nalazima hormona.
Nooha sretno s dijetom, nije tako strašna inače ali sad tokom blagdana je bome izazov 😄
Cure i ja sam si danas naručila tajice iz Sinsaya, baš mi pomogne ovaj forum jer uvijek netko nešto pita što baš i mrne zanima ali se ne sjetim pitati 😁🥰
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Cure jel iskusila koja krvarenje nakon seksa? Evo meni sada prvi puta, pomijesana krv sa sluzi. Navodno bi trebalo prestati,jel?
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Cure oprostite ja upadam sa ljetnica ☺️
Zanima me ako je koja od vas možda iz Rijeke i da je radila anomaly scan 18-22tt u KBC Ri ?
Koliko ranije ste se naručile i dali ste bile zadovoljne pregledom..
Hvala unaprijed..
Lp..
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji