Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demi30
    19. Prosinac 2021. 21:50

Aircon

Demi30

Aircon

Cure je li mozda imate savjet gdje kupiti obicne trudničke tajice, a da nisu preskupe. Meni su idealne iz Lidla i kad je bila akcija u 9mj uzela sam dva komada, zao mi je sto nisam vise jer sam vec toliko iznosila da sam uspjela i podrapati pa moram sto hitnije po nove. Dakle nesto tog tipa mi treba pa ak imate savjet sve je dobrodošlo 😁

Ja naručila iz Hm-a i iz Sinsay-a. U Sinsay-u duplo jeftinije, a sto puta bolje. Hm-ove su užasno tanke, baš sam se razočarala. Nisu za zimu nikako. Ove iz Sinsay-a su 50 kn. Odlične su

Hvala ti punoooo, bas se Sinsaya nisam sjetila nikako! Je li imas savjet za broj, ja sam sad Lidlov L, onako taman mi je niti ima lufta niti me stisce?

Ja sam uzela M jer inace sam S/M (prije trudnoće) , ali mislim da ću uzeti i L za kasnije. Dosta su čvrste i rastezljive, prilagode se tijelu, pa možeš slobodno uzeti veći broj od svog inače broja.

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    19. Prosinac 2021. 21:52

Arsancres

Aircon

Hvala ti punoooo, bas se Sinsaya nisam sjetila nikako! Je li imas savjet za broj, ja sam sad Lidlov L, onako taman mi je niti ima lufta niti me stisce?

Ja nisam kupila tajice, ali jesam onu mama trenerku u Sinsayu, odlična je, nije uopće tanka, pamuk odličan, ali su veći brojevi, baš dosta. Ja imam te tajice iz Lidla S i M, S me već onako stišću, M su mi okej još uvijek, a naručila te 2 trenerke M i L jer sam mislila ono ma bolje da su šire, meni smeta jako kad me išta dira i steže, radije bi da mi je veliko nešto haha
    I na kraju su i te M baš velike, ali nije bilo S da zamijenim, L sam vratila. Tako da iz mog iskustva bar su za broj veći modeli.
    Ali naruli si obje veličine ako misliš da si između, ako se registriraš mailom još 10% dobiješ neovisno o iznosu kupovine, dođe brzo sve i ak ne paše vratiš u najbližu trgovinu, ja dobila novce za možda 3,4 dana nazad. I inače imam super iskustva s njima.

Da, inače su im veću brojevi, ali konkretno ove tajice su dosta čvrste, ja sam mogla slobodno uzeti i veći broj.  A inače, što se tiče drugih stvari koje sam tamo uzimala - stvarno jesu onako šire i komodnije. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Erdina
    19. Prosinac 2021. 23:03

Pozdrav drage moje, citam vas redovno ali se rijetko kad javim 😄 prije svega zelim vam svima sretne preglede i uredne trudnoce.
    Ja sam trenutno 23 sedmica. U 17oj sedmici mi je doktor rekao da je djecak, da bi u 20oj sedmici doktorica rekla da je djevojcica. Iduci ultrazvuk mi je tek za 5 sedmica, ne znam sama sta da pripremam. Inace mi je trudnoca uredna i nema nikakvih problema za sad. 

Pokusavamo od 9/20
    Biokemijska 12/20 😔
    👩‍⚕️ 33
    👨‍⚕️36

+ 09.08.21
    25.08.21 nas prvi pregled 🥰
    24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
    22.04.2022 ❤️ E ❤️

• _Katja_
    20. Prosinac 2021. 00:55

Jel zna netko ima li Sinsay u Arena centu odjeću za trudnice? 
    Ja sam sa Zalanda naručila neke sportske tajice, cotton on body se zove marka, bas su mi dobre. Ali uzela sam S jer sam prije nosila sve xs/s i dosta su mi uske, neće moći još dugo čini mi se, pa ću naručiti i M. Nije da treniram, ali volim sportske tajice 😊
    Ove iz hm-a su mi samo za po doma, tanke ali udobne  😊
    Sretno sutra ako netko ima pregled 🤗

Margita1906
    20. Prosinac 2021. 07:34

Sretno svima na današnjim pregledima 

Termin 26.03.

Tejuska♡
    20. Prosinac 2021. 08:14

LISTA PREGLEDA💚👶🎀

Magy107 - 20.12
    Doti - 20.12
    Luck - 20.12
    Fastazia - 20.12
    Arwen89 - 20.12
    Nooha - 20.12
    Maya34 - 21.12
    Anchika - 22.12
    Meri97 - 23.12
    Luck - 24.12
    Sunašce - 28.12
    Tani1984 - 28.12
    Kriss - 29.12
    Anchy_23 - 30.12
    Hukica - 31.12
    Amelie - 03.01
    Lovely - 05.01
    Ivana - 05.01
    SaporeVero - 05.01
    Tonka341 - 07.01
    Dubrovčanka - 07.01
    Arsancres - 10.01
    _Katja_ - 10.01
    Coksa - 11.01
    Tina - 11.01
    Boobamara - 12.01
    Demi30 - 12.01
    Tejuska - 12.01
    Katsy - 12.01
    Dani30 - 13.01
    Margita1906 - 14.01
    Elle - 20.01

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    20. Prosinac 2021. 08:21

Dobro jutro svima ♡
    Nadam se da ste lijepo provele vikend🥰
    Lovely zelim ti sve najbolje povodom tvog rodendana sa malim zakasnjenjem 🥰♥️
    Dubrovcanka jesi mi stigla u Zg🤗
    Sto se tice robice ja sam od 50 uzimala,meni su duze nosili 50 velicinu.Ali najvise 56.
    Sretno svima danas na pregledima♥️
    Da se pohvalim, mi smo jucer kupili auto😊konacno,trazimo od 7mj nikako da nam koji legne.Imali smo manji auto i sad nam je naravno trebao veci.
    Jan mi je poluprehladen a trebamo sutra sve pretrage obaviti,krv,aso titar,ekg,briseve zdrijela i nosa, u Klaicevu ici 🥲😒 uhh , u brigama sam oko toga,iskreno,ne veselim se ni Bozicu ni nista,samo da sve dobro zavrsi da odahnemo 🙄

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    20. Prosinac 2021. 08:29

Demi30 meni se isto čini da im je puno stvari mrvicu veća, a opet neke su skroz po mjeri. U svakom slučaju imaju mi super robu za jako povoljne novce. Ironija kod te trudničke odjeće je što praktički ništa ne možeš kupiti pa da bi nosila cijelu trudnoću, a cijene u nebesima. Svako malo kad stomak krene rasti pred kraj već trebaš novi broj 🙈
    Katja oni ti imaju taj mama program samo na netu, tako im piše online, ali možeš preuzeti u bilo kojem dućanu i vratiti isto pa možeš možda naručiti s dostavom u dućan i ak ne paše, odmah taj put o napraviš povrat kad preuzmeš 🤭
    Dubrovčanka danas navali i za mene na kobase na adventu 🐽🐽 al nemoj se previše natrpat, ostavi malo mjesta ako sveki pripremi kakvu deliciju 🤭
    Cure s pregledima danas sretno ❤️ baš vas je puno ❣️
    Meni jutros stigao nalaz i urinokulture, sterilno. Očito me stvarno oni bolovi šorali bez razloga, ali nek smo sve provjerili svejedno, tko zna šta je moglo ispasti 😇

anchika
    20. Prosinac 2021. 08:56

Sretno na pregledima danas😊
    Tajice sam dobila od frendice, neke au prosle dvije njene trudnoce a neke jednu, sve su iz lidla i odlicne su. Nikako da budu u lidlu na akciji ponovno da uzmem i neke nove. Uz to nosim neke svoje od prije iz decathlona koje imaju pasicu na zatezanje gore, odlicne su. Oko 100tinjak kn a fini debeli pamuk.
    Ja idem sutra na anomalay scan a u srijedu kod svoje doktorice. Nervoza prisutna..
    Dubrovcanka ne mogu vjerovat sa ste skoro pobrali dva jaja🤣
    Tejuska sretno u klaicevoj!

Maya34
    20. Prosinac 2021. 09:18

Ajme koliko vas danas ima pregled 😊😊 Sretno svima i javite nam se ❤️
    Tejuska nadam se da će ostati na toj blagoj prehladi i da će proći sve oke 💙❤️ I neka vas duuuugo auto služi 😊
    Dubrovcanka jbg 🤭 ali bitno da ste kupili to koje ste htjeli 😁😁
    Anchika to znači da nisam jedina koja sutra ima pregled 🤗🥰 Ja jedva čekam ćuti jel napreduje kako treba da mogu mirnija nastaviti sa pripremama za Božić 🙂 

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.