Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    elle 🙋‍♀️
    20. Prosinac 2021. 09:26

Cure ugodan početak tjedna vam želim i sretno danas na pregledima 💞

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Arsancres
    20. Prosinac 2021. 09:29

Joj Tejuška tek sad vidim, u isto vrijeme napisale post pa nisam ni skužila. Baš mi žao za malenog 😓 nadam se da ćete ipak sve uspjeti 🥺
    Čestitke za autić, neka vas dobro služi ❤️ mi smo isto prije koji tjedan kupili novi, nismo možda tako aktivno tražili kao vi, ali smo nekako htjeli to riješiti prije bebe.. Na kraju se baš super poklopila priča i kupili smo što smo i htjeli, a naš stari prodali za 3 dana 🙈 meni bilo žao što smo uopće oglas platili na njuškalu 🤪 ali mi se uopće nije dalo oglašavati auto po onim fb grupama i oglasnicima koji su besplatni, svaka budala ti se javi pa komentira pa ono žica, ovako nekak mislim da na njuškalu će možda netko stvarno ciljano otići. Tak je i bilo 😁 

Omerta
    20. Prosinac 2021. 09:30

Aircon

Cure je li mozda imate savjet gdje kupiti obicne trudničke tajice, a da nisu preskupe. Meni su idealne iz Lidla i kad je bila akcija u 9mj uzela sam dva komada, zao mi je sto nisam vise jer sam vec toliko iznosila da sam uspjela i podrapati pa moram sto hitnije po nove. Dakle nesto tog tipa mi treba pa ak imate savjet sve je dobrodošlo 😁

Demi30

Aircon

Cure je li mozda imate savjet gdje kupiti obicne trudničke tajice, a da nisu preskupe. Meni su idealne iz Lidla i kad je bila akcija u 9mj uzela sam dva komada, zao mi je sto nisam vise jer sam vec toliko iznosila da sam uspjela i podrapati pa moram sto hitnije po nove. Dakle nesto tog tipa mi treba pa ak imate savjet sve je dobrodošlo 😁

Ja naručila iz Hm-a i iz Sinsay-a. U Sinsay-u duplo jeftinije, a sto puta bolje. Hm-ove su užasno tanke, baš sam se razočarala. Nisu za zimu nikako. Ove iz Sinsay-a su 50 kn. Odlične su

https://www2.hm.com/en_eur/productpage.1015436003.html
    Taman danas stižu pa javim kakve su. Nadam se da se neću razočarati. 

Ps: Dubrovčanka, hvala, javim. 👍

Be the change you wish to see in the world.. 💚

LucK
    20. Prosinac 2021. 10:03

Sretno nam danas na pregledima 😍 javim se popodne
    Tejuska čestitke za autic i sretno sa pregledom 🤗
    Dubrovčanka uživaj u adventu☃️
    Tajice ja naručila sa asosa, oko 100 kn bile i super su😁

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Anchy_23 🌈 🌸
    20. Prosinac 2021. 10:53

Jutroo! 🌸
    Sretno danas svima na pregledima vidim da vas je hrpa!
    Ja sam u kolacima🍪 i pripremama za Bozic 🌲, bor smo za vikend okitili i sada mi je preekrasno doma!
    Nadam se da ste.mi sve dobro 😉

Demi30
    20. Prosinac 2021. 11:24

Jao Dubrovčanka kud ste otvarali tu kutiju 😂 Uživaj, šetaj, papaj, kupuj... Baš sam ljubomorna na tebe 😅
    Cure sretno svima na pregledima danas! Čekamo lijepe vijesti 🤗❤️
    Ja danas baš intenzivno osjećam one mjehuriće i leptiriće, mislim da je beba živahna i da smo sve bliže nekom udarcu 🤞😍 A bome i trbuh mi raste odjednom, baš sam se iznenadila kako je to krenulo.  Jutros sam išla vaditi krv (krvna slika + GUK + CRP), a odnijela sam i urin jer su mi prošli tjedan bili povišeni albumini kad sam piškila na onu trakicu na pregledu.  Nadam se da je ipak sve ok, da napokon malo odahnem 🤞

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Tejuska♡
    20. Prosinac 2021. 11:45

Cure hvala vam,vadili smo dio nalaza sad ujutro,nadam se da ce doci dobri🙏
    Magy pa ti si bas puno kila skinula 🙄🙄 drago mi je da je sve ostalo super ♡
    Arsancres ma ni ja nisam za te marketplace fb , to mi je ono ne znam,ko plac nekakav 😅
    Dubrovcanka zelim vam prepredivno provedeno vrijeme u Zg ♥️
    Anchy i mi smo okitili za viked sad😍

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    20. Prosinac 2021. 12:08

Tejuska♡

Cure hvala vam,vadili smo dio nalaza sad ujutro,nadam se da ce doci dobri🙏
    Magy pa ti si bas puno kila skinula 🙄🙄 drago mi je da je sve ostalo super ♡
    Arsancres ma ni ja nisam za te marketplace fb , to mi je ono ne znam,ko plac nekakav 😅
    Dubrovcanka zelim vam prepredivno provedeno vrijeme u Zg ♥️
    Anchy i mi smo okitili za viked sad😍

Hahaha al i meni, stvarno
    Nekad mi iskaču ti neki oglasi pa kad vidim komenatre ono Bože dragi.. Valjda oni šarlatani koji nemaju pametnijeg posla pa onda tak vise na netu i komentiraju, već vidim da bi dnevno dobila 20 poruka JEL IDE ŠTA NIŽE?? KOLKO KM? EL MOŽE NA RATE? 😂
    Ovako smo se poštedili ipak 😅 samo mi krivo što sam muža slušala i odabrala onaj oglas za 90 dana najskuplji 😂😂 a ja sam rekla da će se prodat brzo, on meni kao možda i neće jer mu ističe registracija za mjesec dana. Moš mislit kak neće, mali yaris, ti mali auti se barem uspiju prodat 🤪 
    Al dobro sad 🤭🤭
    E Dubrovčanka bome vam jezik bio brži od pameti, mogla si meni jaje prodat 💩💩

• katsy
    20. Prosinac 2021. 12:08

Zene, ponajprije vi iskusne, da li treba odmah kupiti bočice i sterilizator za bebicu ili tek ako ne mozemo dojiti? Koje bočice se najviše preporučuju? Isto pitanje i za izdajalicu - kupiti unaprijed ili ?

Maya34
    20. Prosinac 2021. 12:10

Arsancres i vama puno sretnih kilometara sa novim autom želim 🙂

Magy svaka čast na izgubljenim kg 💪🙂 I super što je bebica dobro 😊
    Demi30 🤞 da svi nalazi budu uredni, zaslužila si 😊 

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.