Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    16. Kolovoz 2021. 13:57

Jao koje loše ali zapravo dobro iskustvo. Kako se pojave ljudi spremni pomoći da je to sjajno. Moj poslodavac tvrdi da on plaća prvih 45 dana prije nego država počne plaćati tako da mu je to trošak od plaću i pol + mirovinsko i zdravstveno...
    Arsa... Mislim da si dobro odlučila što si ostala sa svojom curom doma. Posla će biti, nije posao zec da će pobjeći ali vrijeme ne možemo vratiti pogotovo te dragocjene trenutke ♥️

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

TiNa
    16. Kolovoz 2021. 14:01

Arsancres

Kako je meni to sve tužno sa otkazima i ženama, a firmu to ništa ne košta, država plaća. Dno dna.
    Ja sam se u prvoj trudnoći spletom okolnosti zaposlila i 10 dana nakon potpisa ugovora popišala plus, trudnoću smo planirali i mjesecima nije išlo, a posao se tako posložio i nisam ja ništa htjela mijenjati niti još govoriti jer previše je rano bilo.
    Na koncu je atmosfera bila tamo tako nenormalna, skrivala sam trudnoću do skoro 7mj, ništa mi se nije vidjelo po stomaku pa sam mogla tako.. Imala sam ugovor na određeno i bila sam uvjerena da će mi dat otkaz tj. da mi neće produžiti ugovor. Mislim, nakon hrpe iskustava koje sam čula, uopće nisam vidjela drugi ishod od tog da meni sad naprave iznimku. I općenito je praksa i u firmi bila takva koliko sam čula.
    Na koncu, dogodila se neka reorganizacija, nama je došla jedna totalno normalna direktorica, usput mama dvoje male djece. Njoj sam prvoj rekla za trudnoću jer mi se to činilo najbolje, a zamolila sam ju da mi da par dana da kažem sama svojoj voditeljici (koja je bila horor). Ona je ispala takva legenda, toliko topla, prvo mi je čestitala, a odmah nakon toga rekla da zna da mi ugovor ističe za manje od mjesec dana i da će mi ga oni produžiti, da će se ona osobno založiti budući da se ona ne bi htjela vratiti u firmu gdje su ju odbacili jer je postala mama, a osim toga to firmu ništa ne košta, a ona smatra da jednoj trudnici mentalno znači kad zna da ju njezino radno mjesto čeka.
    Žena je baš po svemu ispala kao da nije s ove planete 😂 meni je jako brzo već krenulo onih 45 dana pred porod, radila sam do samog kraja, no međutim, kad sam rodila meni se mentalni sklop skroz okrenuo, a i ja sama potpuno.
    Počela sam intezivno razmišljati da se ne vratim uopće na posao, bilo mi je rano se sa godinu dana odvajati od bebe.. Mislila sam da će me to proć kak vrijeme ide itd, ali bilo je sve jače :D
    Na koncu sam prelomila, nazvala tu direktoricu i rekla iskreno kak je, da nisam spremna na tak veliko razdvajanje, da želim biti još koju godinu s djetetom jer prebrzo prolazi vrijeme i da sma tako odlučila.
    To mi je bila najbolja odluka u životu i stvarno svakim danom uživam sa svojom curkom :) samo jednom su tako mali, a ja imam vremena se naradit do penzije😂

Dobra situacija. Sreca u nesreci na kraju sve ispala sreca 😊👌lijepo da si naletila na tako dobre i velikodusne ljude. Svaka cast. Lijepo sto si odlucila biti doma sa svojom curkom, i ja bi da mogu tako ali financijski mi je nedopustivo 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    16. Kolovoz 2021. 14:03

Dubrovčanka

Razumna odvratno je kad zaborave koliko si dao za firmu kad dođe situacija kao šta je ova. Gledaj sebe pa makar pod cijenu otkaza. U svakom slučaju.
    A da kad smo kod zdravstva. Mene inače vodi gin koje u našoj bolnici i on svaki put piše mene kao neki hitan slučaj za preglede. I ja sam prije 10 dana poslala mail mojoj sestri jer ne znam tko je gin tamo da mi pusti D2 uputnicu jer je onda puno lakše sve. Al evo još nema odg. Saznala sam da se danas vraća sa go pa me baš zanima šta će bit 🤣

Meni se dr ni ne javlja uvijek sestra Al danas ni jednom, prosli put od 200 puta nijednom. Pa recite jel to normalno. I onda se cude kad covjek poludi.
    Znaci da nju opce nije briga tko ju od musterija zove. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Arsancres
    16. Kolovoz 2021. 14:08

Razumna

Jao koje loše ali zapravo dobro iskustvo. Kako se pojave ljudi spremni pomoći da je to sjajno. Moj poslodavac tvrdi da on plaća prvih 45 dana prije nego država počne plaćati tako da mu je to trošak od plaću i pol + mirovinsko i zdravstveno…
    Arsa… Mislim da si dobro odlučila što si ostala sa svojom curom doma. Posla će biti, nije posao zec da će pobjeći ali vrijeme ne možemo vratiti pogotovo te dragocjene trenutke ♥️

Ma plaća on moj klinac, valjda misli da ste svi vi glupi. To je zakonski tako, ili 45 ili 28 dana kreće porodiljni koji plaća država, mislim pa uplate ti sjedaju na račun od države, ne od firme, on je poseban kao.
    Kak sam u toj prvoj godini bila non stop po naselju vani upoznala sam još 4 mame koje su imale bebe tipa 2,3 mj mlađe/starije od moje male.. Sve 4 su radile i sve 4 su dobile otkaz kad su rekle za trudnoću. To je valjda toliko raširena praksa da ne zna čovjek šta bi rekao. Samo jedna je bila manje od godinu dana na radnom mjestu, ove ostale puno, puno duže. Kak se taj netko osjeća, kao zadnje govno. Nije ni čudo što ljudi teško donose odluku da imaju djecu.
    Još je tužnije da tako puno parova odgađa širenje obitelji zbog eto takvih uvjeta, na koncu kad se odluče ispadne da velik broj njih ima probleme pri začeću.
    Ja nisam niti jedan tren požalila zbog svoje odluke, je da bi bilo još bolje da imamo i tu moju plaću, ali to ionako nije zauvijek, kad su klinci tako mali vrlo malo trebaju zapravo, većina toga je naša želja nego njihova potreba. Posao se uvijek nađe, a male ručice su samo jednom male❤️

Razumna
    16. Kolovoz 2021. 14:16

Slažem se 👍ja sam isto odgadala,  čekala i na kraju završila na ivf. Ali dobro,  neka sve samo da ova trudnica upali i da rodim zdravo dijete. Sad čekam petak da vidim kuca li ♥️

2/22 FET 2xmorula👎

Amelie 1
    16. Kolovoz 2021. 14:19

Ja sam pedagog, sad koristim stari godišnji i mislim da ću dio novoga dok mi nifty ne potvrdi da je sve ok i produžiti na komplikacije tako da sr ne bi ni vraćala na posao nego bila s malcem doma. 
    Razumna  i ja imam jednu Ivf bebicu 🤗

Razumna
    16. Kolovoz 2021. 14:21

Kad smo već kod visazistica 😀 jeli koja od vas dobila pristice?  Ja sam ih dobila 10ak po različitim djelovima htjela najviše po vratu, leđima i jedan na vagini koji boli ko sam vrag) mislim da je to od hormona kojim se šopam

2/22 FET 2xmorula👎

Razumna
    16. Kolovoz 2021. 14:23

Amelie 1

Ja sam pedagog, sad koristim stari godišnji i mislim da ću dio novoga dok mi nifty ne potvrdi da je sve ok i produžiti na komplikacije tako da sr ne bi ni vraćala na posao nego bila s malcem doma.
    Razumna i ja imam jednu Ivf bebicu 🤗

Prva ili ova u trbuscicu?  Gdje si se lijecila?  Koji postupak?

2/22 FET 2xmorula👎

Razumna
    16. Kolovoz 2021. 14:27

Dubrovčanka

Razumna u petak ćeš čuti svoje srce sigurna sam❤️🤞🏻.

Nadam se 🙏 stalno si mislim ako normalno disem,  normalno jedem , normalno kakam pa valjda normalno mogu biti trudna i da sve ide svojim tokom. Baš sam pričala sa mužem pa ako sam imala problema sa zacecem valjda neću biti " kažnjena" i sa teškom trudnoćom 

2/22 FET 2xmorula👎

TeaBj94
    16. Kolovoz 2021. 14:33

Dubrovčanka drago mi je ❤️ Ovo su jako lijepe vijesti! Sigurna sam da će i Nifty biti odličan :) 

Ja danas idem na pregled primarnom ginekologu tako da se nadam da sve bude ok (7+5) 
    Isto planiram raditi Nifty za 3-4tjedna. 
    Sto se tiče posla….mene je isto malo strah, radim u većoj firmi u marketingu, ali me strah jer smo direktor i ja ostali sami prije godinu i pol jer je bio val nekih otkaza pa mi bas nije svejedno, ali nadam se da će ok reagirati. Ja planiram raditi dok mogu, nemam neke velike simptome tako da mi je bolje biti tu, nego doma ležati i debljati se 🙈🤦🏼‍♀️ Mislim ako dok kaže da trebam odmarati naravno, ali evo za sada sve ok… 
    Jučer i danas ujutro sam imala osjećaj pritiska dolje, ali sada se smirilo, nadam se da je sve u granicama normale… 🥺

👩🏼 27g
    🧔🏻‍♂️27g
    Pokušavamo od 05/21 za 👶🏻 no.1
    💦 Lh trakice od 7/21
    💊 Folna solgar
    20.07. ➕(Clearblue & Cyclotest)
    02.08. 👶🏻 3mm, ❤️ nam kuca
    16.8. Bebica veća, dobila Duphaston za relaksaciju maternice i Folbellu.
    22.09. Nifty uredan, dolazi nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.