Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    16. Kolovoz 2021. 15:18

Tonka341

Arsaneres svaka cast na odluci. Moja je slicna tvojoj. Ja sam se udala sa 26 godina, muz i ja smo u vezi od nepunih 18 godina i cekali smo da se netko od nas dvoje zaposli da se vjencamo i da mozemo planirati obitelj. On je dobio posao za stalno i ozenili smo se kada sam bila na zadnjoj godini faksa i nedugo nakon svadbe zatrudnila pa se to s faksom oduzilo i tek sam nedavno diplomirala. Prvi plan nam je bio da krenem raditi kad mali napuni godinu dana i onda da cemo kasnije planirati drugo dijete. Kako se taj prvi rodendan blizio shvatili smo da to nema smisla jer kao sta kazes jednom su tako mali prakticki jos bebe i ovo vrijeme se vise nece vratiti. Cula sam jako puno ruznih prica o tome da zene dobe otkaz kad zatrudne i slicno i jednostavno mi ne treba taj stres i uz to da dijete od godinu dana ostavljam i ne vidim po cijele dane, planiram drugo i strepim dali cu dobiti otkaz..,da imam stalan posao ok ali ovako ne. Oduvijek smo htjeli dvoje djece s malom razlikom. Sada imam 28 godina,kada rodim drugo dijete navrsit cu 29, od 30te do 65 ili 67 se stignem naraditi a mislim da bi mi kasnije samo teze bilo i s trudnocom i imati malo dijete….

Tako i ja otprilike razmišljam. Osobno nisam neki karijerist pa vrlo vjerojatno i to ima veze. Imam završen faks, uvijek sam puno radila, imala ok posao i plaću, ali meni to nije ništa što mi predstavlja neku satisfakciju, ne mogu reći za sebe da se vidim negdje visoko ili da želim ići za time. Uvijek bi radije odabrala lošije plaćen posao sa zdravom radnom okolinom nego svu tu lovu za 8 sati u toksičnoj sredini.
    Sada kad pogledam unazad, mislim si pa koja sam ja budaletina bila, kak sam uopće i izdržala na prošlom poslu do poroda😂 radila sam u jednoj velikoj korporaciji, ono, hrpetina frustriranih ljudi u uredu, vječno netko urla na nekoga, a ti se trebaš skoncentrirati na svoj posao.
    Sad se uopće ne bi mogla ni zamisliti da sjedim 8 sati negdje da mi netko skače po glavi i onda da dođem doma bit normalna mama i žena🙈 

Amelie 1
    16. Kolovoz 2021. 15:18

Tina zašto ideš još dodatno privatno na pregled?

Razumna
    16. Kolovoz 2021. 15:29

Dubrovčanka

Tina a imam ono tipa 2 jedna za drugom pa sat pauze pa dvije pa pola sata pauze pa dvije pa pola sata pa jedna i dva sata pauze i još jedna 🤣. Kažem ti nebi inače to nego ostalo to naručeno ima par mj. Razmišljam čak da malo sjedeći šminkam malo stojeći.

Ma da, malo ih sfusaj i briga te. Budi samo ljubazna i bok.  A bude i zahladilo pa će šminka bolje držati 👍
    Kod mene stariji kolega upravo dao otkaz 😮 a direktor je rekao da sad računa na mene 😂.
    Ako u petak sve bude ok morat ću reći u ponedjeljak da sam trudna da ne uzima još projekata i suradnji 😂.
    Neću se sikirati,  ja da si jedan mj ne zaradim za plaću dobila bi 🍑🦵🥾
    Tako da baš me briga 💅
    Samo da je 👶🏼 dobro 🙏♥️

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Razumna
    16. Kolovoz 2021. 15:32

Milica.Kamilica

Milica.Kamilica

Da sam duže čekala na ostvarivanje tih osnovnih životnih uvjeta (posao, vlastiti stan), otkucao bi mi biološki sat. A čekala sam, pa opet nismo dobili na lotu. 😂 Prošlu godinu radila do 36. tt, a rodila samo sedam dana nakon toga i, naravno, ništa od posla. A nije mi žao jer da sam dobila neko sigurno radno mjesto, ne bih se odlučila na drugu trudnoću. A ionako je sve to postalo strašno nestalno… Možda se i prekvalificiram poslije za nešto drugo.
    Stanje u zdravstvu… Eh, ima tu svega. Ali je ova pandemija mmogima došla kao opravdanje za nerad. I kod nas se ne javljaju na telefone, osobito u obiteljskim ambulantama, ali ja ne bih čekala, otišla bih tamo i lupala da umirem ako treba. 🤪 Jer sam takva, iskustvo me natjeralo.
    Inače, ima divnih tehničara, sestara i liječnika, ali su vjerojatno u manjini.
    Zaboravila više šta sam htjela još napisati…

I mislim da pomalo poglupim u trudnoći. Je li još tko to primijetio!? 😂😭

O da. Moj posao zahtjeva dosta vizualiziranja i racunanja a ja kao da ima 1/3 mozga. Već četvrti dan radim posao od max 2 dana i još nisam sve završila.  Bože me pomozi

2/22 FET 2xmorula👎

Arsancres
    16. Kolovoz 2021. 16:02

Razumna

Dubrovčanka

Tina a imam ono tipa 2 jedna za drugom pa sat pauze pa dvije pa pola sata pauze pa dvije pa pola sata pa jedna i dva sata pauze i još jedna 🤣. Kažem ti nebi inače to nego ostalo to naručeno ima par mj. Razmišljam čak da malo sjedeći šminkam malo stojeći.

Ma da, malo ih sfusaj i briga te. Budi samo ljubazna i bok. A bude i zahladilo pa će šminka bolje držati 👍
    Kod mene stariji kolega upravo dao otkaz 😮 a direktor je rekao da sad računa na mene 😂.
    Ako u petak sve bude ok morat ću reći u ponedjeljak da sam trudna da ne uzima još projekata i suradnji 😂.
    Neću se sikirati, ja da si jedan mj ne zaradim za plaću dobila bi 🍑🦵🥾
    Tako da baš me briga 💅
    Samo da je 👶🏼 dobro 🙏♥️

Ahahaha joj legendo jedna 😂😂😂😂 to smo ga mi zacoprale s tim pričama o otkazu, čovjeka potakle da se odvaži
    Ma reci što prije, ti budi fer ako već oni nisu, reci pa neka zna na čemu je.. A ako se ljuti, ma nek se ljuti.. Tko se ljuti... Dalje znate 😂

TiNa
    16. Kolovoz 2021. 16:06

Dubrovčanka

Daaaa to ti je super ako imas tak. Mozes mene ti je jedna sminkerica s onog barskog stola. Isto si je malo sjela. Tako da probaj. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    16. Kolovoz 2021. 16:08

Amelie 1

Tinazašto ideš još dodatno privatno na pregled?

Jer je moja na go, vraca se 7.9 a bila sam samo na jednom jedinom pregledu i to me dr ovako pogledao nije me ni upisivao samo sto mi je potvrdio trudnocu. Prva mi je trudnoca i neznam kakva mi je dr jer je do sad bio lik na zamjeni pa sam se odlucila narucit privatno malo. Cisto sebe radi 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    16. Kolovoz 2021. 16:10

Milica.Kamilica

Da sam duže čekala na ostvarivanje tih osnovnih životnih uvjeta (posao, vlastiti stan), otkucao bi mi biološki sat. A čekala sam, pa opet nismo dobili na lotu. 😂 Prošlu godinu radila do 36. tt, a rodila samo sedam dana nakon toga i, naravno, ništa od posla. A nije mi žao jer da sam dobila neko sigurno radno mjesto, ne bih se odlučila na drugu trudnoću. A ionako je sve to postalo strašno nestalno… Možda se i prekvalificiram poslije za nešto drugo.
    Stanje u zdravstvu… Eh, ima tu svega. Ali je ova pandemija mmogima došla kao opravdanje za nerad. I kod nas se ne javljaju na telefone, osobito u obiteljskim ambulantama, ali ja ne bih čekala, otišla bih tamo i lupala da umirem ako treba. 🤪 Jer sam takva, iskustvo me natjeralo.
    Inače, ima divnih tehničara, sestara i liječnika, ali su vjerojatno u manjini.
    Zaboravila više šta sam htjela još napisati…

Slazem se ima predivnih ljudi a ima i... Sve manje je ovih divnih krasnih, to je vise ova generacija starija Al opet ovisi od covjeka do covjeka kako si odgojen i kolko zapravo volis ili ne volis svoj posao. To je moje misljenje. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    16. Kolovoz 2021. 16:13

Cure. Molim vas supite me preko interneta 😜😄😂ovo mi se jos nikad Al nikad nije desilo. Zovem ja opcu praksu posto mi se gin zamjena cijeli dan nije javio, i kazem ja njoj sta mi moze dr dat posto imam cistitis u urinokulturi a ona meni kaze nalaz je sterilan to je nasa uputna dijagnoza cistitis bila jer moramo nesto napisat (znam da moraju nesto napisat) i mi moramo u bolnici neku uputnu dijagnozu napisat Al eto ja ne citam jer ja sam trudna i smotana i smijem se pola sata sama sebi 😂

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Razumna
    16. Kolovoz 2021. 16:28

Arsancres

Razumna

Dubrovčanka

Ma da, malo ih sfusaj i briga te. Budi samo ljubazna i bok. A bude i zahladilo pa će šminka bolje držati 👍
    Neću se sikirati, ja da si jedan mj ne zaradim za plaću dobila bi 🍑🦵🥾
    Tako da baš me briga 💅
    Samo da je 👶🏼 dobro 🙏♥️

Ahahaha joj legendo jedna 😂😂😂😂 to smo ga mi zacoprale s tim pričama o otkazu, čovjeka potakle da se odvaži
    Ma reci što prije, ti budi fer ako već oni nisu, reci pa neka zna na čemu je.. A ako se ljuti, ma nek se ljuti.. Tko se ljuti… Dalje znate 😂

Pa reci cu. Samo čekam da bebi čujem srce (kao da ništa ne može poći po zlu kad čuješ srce 😟) . Ja sam jadna sva u nekim crnjacima 😥 i znam da to nije dobro za bebu ali kao svaka prava mater brinem se. Kao što neke žene imaju pravo biti nonšalantne mame i trudnice imam i ja pravo biti pretjerano brizna 🤛. Znam da nije dobro i trudim se biti sto normalnije ali ja dolazim iz mpo svijeta a on je surov ( na mpo temi sam se svačega nacitala i proživjela bol sa nekim curama, ima tako tužnih sudbina da bi i kamen proplakao 😭) Ali lakše mi je kad imam vas ♥️

2/22 FET 2xmorula👎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.