Baš mu je drago da je sve dobro Dubrovcanka 😀 još malo pa gotovo prvo tromjesečje 😀 hvala Bogu.
I mene zanima sve vezano uz Nifty
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Curke, evo mene s pregleda ❤️ Sve je ok. Bogu hvala ❤️
Danas sam 10 plus 6 po uzv. Koje olakšanje. Još malo ❤️
Nifty rezultati za sedam dana.
Drago mi je da je sve u redu 🤗. Koliko je velika bebica?
Ante 💙 Maro 💙
Dubrovčanka baš lijepe vijesti!! :) čestitke na veseloj bebici :D
A za željezo, ja sam u prvoj trudnoći imala niže, ne ispod granica, ali je moj ginić tražio da krenem piti dodatno da me ne bi iznenadilo i da nemam poslije problema pa sam počela piti neovisno o toj vrijednosti.
Probala sam Heferol možda tjedan dana da vidim kako će mi biti, iako sam samo loše čula za te tablete, da je odlazak na wc baš kak kažeš ko porod 😂
Meni je isto bilo tako i nisam više htjela piti njih, kupila sam Kendural C, nebo i zemlja. To su njemačke tablete, imala ih je 2018. samo ona ljekarna na dolcu za naručiti, morao si imati bijeli recept kao, kutija je 50 tableta i bila je 190kn. Meni su bile odlične, još sam i poslije poroda pila.. Ja sam kupila samo tu prvu kutiju kod nas, sve dalje mi je prijatelj slao iz njemačke, kod njih je cca 90kn kutija, da se i manje naći, znao mi je i za 8 eura kupiti na nekim akcijama.
Sad sam nedavno pročitala da su poskupile kod nas još više, da su oko 240kn, ali nisam provjeravala. Ne bi me čudilo.
Isto sam znala vidjeti i da se pojave na njuškalu tu i tamo, kako netko završi s terapijom proda neotvorene kutije ili ostatak.
A stvarno su te tablete top, uopće ne padaju teško na želudac, imaju odmah i vitamin c u sebi za bolju razgradnju, i najvažnije, možeš na wc normalno hahaha
Bas mi je drago da je sve oke. Bravo ❤️💕❤️💕cekamo test 💪🙏javis nam
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
jeeeej, volim kad je sve u redu 😎 ajmo sad sve lijepo, jedna po jedna tako, da me nista ne sekira
Idem ja sutra bolje betu napravit na krv pa bar znam na cime sam 🤣 nisam mogla trudna ostat vec 3 godine imala sam spontani pre 3 godine zato ,pre 2 meseca sam bila kod ginekologa na pregled rekla sam joj da hocu da budem kako to ide jel moram neke tablete da pijem ona mi je rekla pa sta ce ti dete sada ionako nemozes jos uvek … plakala sam … nismo ni planirali na ovo ali ako sam ostala trudna ovo je bozji dar
Zelim ti svu srecu sutra ujutro test i posalji nam
Idem ja sutra bolje betu napravit na krv pa bar znam na cime sam 🤣 nisam mogla trudna ostat vec 3 godine imala sam spontani pre 3 godine zato ,pre 2 meseca sam bila kod ginekologa na pregled rekla sam joj da hocu da budem kako to ide jel moram neke tablete da pijem ona mi je rekla pa sta ce ti dete sada ionako nemozes jos uvek … plakala sam … nismo ni planirali na ovo ali ako sam ostala trudna ovo je bozji dar
Zelim ti svu srecu sutra ujutro test i posalji nam
Samo da javim da bolova nemam od juce popodne samo u donjem delu u hrbtu danas popodne idem kod ginekologa pa javljam sta ce reci 😀
Da porod na guzicu😂🤣🤣🤣🤣. Bas sam se nasmijala. Nazalost nasi su doktori kakvi jesu. Sto se mene tice neka budu i bezobrazni ak ce odradit posao kako treba. Platis privatniku pa te cim prije skine s one stvari i kaze za sva pitanja obratite se svom ginekologu. Obratis se svom pa ti kaze nisi jedina imam ja jos puno zena koje cekaju red. I onda ti dobro dode ovakav forum za ispucat se😄. Samo bi svi oni trebali shvatit da je to poziv koji nosi veliku odgovornost i da se on radi sa ljubavlju,a ne sa zivcima…
A porod kao porod,svaki je tezak na svoj nacin. I da boli neopisivo,boli. Ali kad dobijes ono malecko na prsima ponovio bi to jos 10 puta ako treba❤
stvar je u tome sto su bili bezobrazni al nisu odradili posao kao treba pa sam nakon cjelodnevnog natezanja na dripu na kraju zavrsila na hitnom carskom, a kasnije kad sam to gledala s nekim zdravim odmakom skontala sam da se sve to moglo izbjec 😐 nek sam ja nakon toga rekla NIKAD VISE, je da mi je trebalo skoro 5 godina da se odvazim, al eto me opet 🤣
Dubrovčanka baš lijepe vijesti!! :) čestitke na veseloj bebici :D
A za željezo, ja sam u prvoj trudnoći imala niže, ne ispod granica, ali je moj ginić tražio da krenem piti dodatno da me ne bi iznenadilo i da nemam poslije problema pa sam počela piti neovisno o toj vrijednosti.
Probala sam Heferol možda tjedan dana da vidim kako će mi biti, iako sam samo loše čula za te tablete, da je odlazak na wc baš kak kažeš ko porod 😂
Meni je isto bilo tako i nisam više htjela piti njih, kupila sam Kendural C, nebo i zemlja. To su njemačke tablete, imala ih je 2018. samo ona ljekarna na dolcu za naručiti, morao si imati bijeli recept kao, kutija je 50 tableta i bila je 190kn. Meni su bile odlične, još sam i poslije poroda pila.. Ja sam kupila samo tu prvu kutiju kod nas, sve dalje mi je prijatelj slao iz njemačke, kod njih je cca 90kn kutija, da se i manje naći, znao mi je i za 8 eura kupiti na nekim akcijama.
Sad sam nedavno pročitala da su poskupile kod nas još više, da su oko 240kn, ali nisam provjeravala. Ne bi me čudilo.
Isto sam znala vidjeti i da se pojave na njuškalu tu i tamo, kako netko završi s terapijom proda neotvorene kutije ili ostatak.
A stvarno su te tablete top, uopće ne padaju teško na želudac, imaju odmah i vitamin c u sebi za bolju razgradnju, i najvažnije, možeš na wc normalno hahaha
nisam cula za te tablete, al mos def cu istrazit, tnx 😁
Dubrovcanka drago mi je da je sve uredu! Još nifty samo da potvrdi 🥰🥰🥰
Ja sam htjela predložiti taj popis šta je Kamilica napravila, ali nažalost ja nemam vremena uz malca to ažurirati, pa ako ima neka dobrovoljka 😃
Sto se tiče ginekologa i općenito zdravstva, ima stvarno svačega. Ja sam sa svojom generalno zadovoljna, kad čujem čega sve ima.
Ja sam u prošloj trudnoći imala nisko željezo i morala sam ga piti, ali sam ga pila u kombinaciji sa vitaminom C pa nisam imala strašnih problema sa stolicom. Ako mi se i je desio zatvor, pila sam neki sirup sa smokvama pa mi je bilo lakše.
E da još vezano za nifty, ja sam prošli put imala opciju plaćati u ratama. Mislim da sam uzela na 4 rate i uplaćivala im na račun svaki mjesec.
Sortiraj odgovore
Najstariji