cestitke i pozdrav svim novim curama htjedoh pitat jel ima netko iskustva s anemijom u trudnoci, sljedeci pregled mi je 26.08. i dotad cu razbijat glavu sta ce mi dr rec jer iz nalaza krvi vidim da imam blagu, granicnu anemiju i sad ne znam jel im praksa vec i kod toga davat terapiju.. pitam jer sam prije desetak godina morala pit zeljezo i sjecam se da mi je brutalno utjecalo na probavu
Dubrovcanka baš mi je žao. Taj privatnik je katastrofa, ali hvala Bogu možeš ga popljuvati na internetu da druge žene znaju. Ja sam išla na preporuku svog mpo liječnika i stvarno me žena utjesila. Doktori su općenito isfrustrirani jer su preplaćeni pa očekuju nešto sa strane.
Ali ono rade humani posao i sami bi trebali biti humani.
Kad ideš roditi u strahu si da ti osakate ili ubiju dijete.
Kaže mi prijateljica dođi kod mene u Munchen roditi i tocno razmišljam da odem van. Muči me jedino korona jer sad kad izmisle omega sloj ima da nas sve stave pod ključ ili ubiju. Ja se nisam cijepila jer sam nedavno preboljela koronu bez simptoma a i ova cjepiva nisu testirana na trudnicama jer nije humano vršiti ispitivanja na trudnicama tako da ne znam posljedice. Ali planiram se kad ludilo krene zatvoriti u kuću ( kao u srednjem vjeku jer očito za bolje i nismo) i čekati porod.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Pregledi: 🤰
Coksa - (npr. 22.08.)
TeJa - (npr. 23.08.) ........
Dubrovčanka -
Milica.Kamilica -
MarijanaMartin -
Martie 30 -
XOXO -
Wanna Be Mommy -
Bonii -
Mrkva -
Sunašce 83 -
Tonka341 -
Tratinčica -
Lu -
Hukica -
TeaBj94 -
Sunčica 321 -
TiNa -
O_Nela -
Toxiclystronger -
Maya34 -
Amelie 1 -
LlamaFace -
Nooha -
Violet_90 -
Erdina -
Curka93 -
Katarina 2709 -
Razumna -
A11 -
Arsancres -
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Popis termina: 🤱
Coksa - (npr.10.03./Zagreb/❤️)
TeJa - (npr. 11.03./Osijek/💙) ....
Dubrovčanka
Milica.kamilica
MarijanaMartin
Martie 30
XOXO
Wanna Be Mommy
Bonii
Mrkva
Sunašce 83
Tonka341
Tratinčica
Lu
Hukica
TeaBj94
Sunčica 321
TiNa
O_Nela
Toxiclystronger
Maya34
Amelie 1
LlamaFace
Nooha
Violet_90
Erdina
Curka93
Katarina 2709
Razumna
A11
Arsancres
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Pozdrav cure, nadam se da mi necete zamjeriti sto se miješam u vasu grupu.😃 Nisam (jos) trudnica, pa dok se ne pridružim škicam teme s trudnicama. 😆 Upalo mi je u oko da u vašoj grupi nema popisa termina i popisa pregleda, pa me profesionalna deformacija natjerala da vam pomognem. 😃 I ocd takodjer. 😂 Skupila sam vas nekih 30-ak. Isprike ako sam neciji nick krivo napisala, ili nekoga preskocila. Vi cete to azurirati.
Znaci, jedna ili dvije od vas svakodnevno ažurira te dvije liste: listu pregleda, i listu termina. Kronološki se upisuju datumi pregleda i termina. Stavila sam primjer kako to izgleda na temi zimskih beba. Pod "popisom termina" pisete datum termina, mjesto gdje planirate roditi, i crveno ili plavo srce, ovisno da li cekate curicu ili decka.
Vazno: ja nickove nisam poredala kronološki, pa ce cure koje budu vodile listu izmijeniti redoslijed nickova ovisno o datumima. I dodavati nove cure naravno.I bilo bi dobro da stavite graf u potpis koji ce pokazivati koliko dugo ste trudne. Da lakse mozete jedna drugu pratiti. I mozete u potpis napisati malo vise o sebi, npr godine, i sto vec zelite.😊
Sretno vam drage trudnice, i nemojte sad zabušavati. Trebalo mi je pola sata da vas popišem. Da, trenutno imam previse slobodnog vremena. 😅
Pozdrav svima! 🙋♀️🤗
Coksa - (npr. 22.08.)
TeJa - (npr. 23.08.) ……..
Dubrovčanka -
Milica.Kamilica -
MarijanaMartin -
Martie 30 -
XOXO -
Wanna Be Mommy -
Bonii -
Mrkva -
Sunašce 83 -
Tonka341 -
Tratinčica -
Lu -
Hukica -
TeaBj94 -
Sunčica 321 -
TiNa -18.8.privatno
O_Nela -
Toxiclystronger -
Maya34 -
Amelie 1 -
LlamaFace -
Nooha -
Violet_90 -
Erdina -
Curka93 -
Katarina 2709 -
Razumna -
A11 -
Arsancres -
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Coksa - (npr. 22.08.)
TeJa - (npr. 23.08.) ……..
Dubrovčanka -
Milica.Kamilica -
MarijanaMartin -
Martie 30 -
XOXO -
Wanna Be Mommy -
Bonii -
Mrkva -
Sunašce 83 -
Tonka341 -
Tratinčica -
Lu -
Hukica -
TeaBj94 -
Sunčica 321 -
TiNa -26.03.2022.
O_Nela -
Toxiclystronger -
Maya34 -
Amelie 1 -
LlamaFace -
Nooha -
Violet_90 -
Erdina -
Curka93 -
Katarina 2709 -
Razumna -
A11 -
Arsancres -
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Curke, jutro
Vidim da svi imamo neka losa iskustva sto je jako zalosno, nazalost drzava nam je u k....
Ali mi nismo za to krive. Mislim da nitko nije zasluzio takvo ponasanje i meni kad tak pocnu ja vise ne sutim, jednom sam tako na faxu sjecam se samo pitala a vi se na mene derete zbog? Odma je bila promjena pristupa i gospoda se teleportirala za 360°
Prefina je bila. Nedajte da vas se gazi. Kud bi dosli kad bi se svi tako ponasali. Privat ili ne Privat i u dz dobe oni mjesecnu naknadu za nas kao i opca praksa, a samo razmislite kolko puta idemo gin, jednom, dva puta godisnje. Tako da iduci put cemo im pokazat malo zube da ne misle da su gospodari nasih srca i nece nas nitko povrijediti ❤️drago mi je da ste tu Curke
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Dubrovcanka baš mi je žao. Taj privatnik je katastrofa, ali hvala Bogu možeš ga popljuvati na internetu da druge žene znaju. Ja sam išla na preporuku svog mpo liječnika i stvarno me žena utjesila. Doktori su općenito isfrustrirani jer su preplaćeni pa očekuju nešto sa strane.
Ali ono rade humani posao i sami bi trebali biti humani.
Kad ideš roditi u strahu si da ti osakate ili ubiju dijete.
Kaže mi prijateljica dođi kod mene u Munchen roditi i tocno razmišljam da odem van. Muči me jedino korona jer sad kad izmisle omega sloj ima da nas sve stave pod ključ ili ubiju. Ja se nisam cijepila jer sam nedavno preboljela koronu bez simptoma a i ova cjepiva nisu testirana na trudnicama jer nije humano vršiti ispitivanja na trudnicama tako da ne znam posljedice. Ali planiram se kad ludilo krene zatvoriti u kuću ( kao u srednjem vjeku jer očito za bolje i nismo) i čekati porod.
Ahahah jesam se sad nasmijala😂
Ja uopće isto ne znam šta da mislim, ali se slažem s tobom da će sigurno vrlo brzo napravit dramu i paniki s nekim petim sojem. Ja se isto nisam cijepila niti želim pa kontam da će nama još i ostat jedino da se zatvorimo u kuću hahah
cestitke i pozdrav svim novim curamahtjedoh pitat jel ima netko iskustva s anemijom u trudnoci, sljedeci pregled mi je 26.08. i dotad cu razbijat glavu sta ce mi dr rec jer iz nalaza krvi vidim da imam blagu, granicnu anemiju i sad ne znam jel im praksa vec i kod toga davat terapiju.. pitam jer sam prije desetak godina morala pit zeljezo i sjecam se da mi je brutalno utjecalo na probavu
Ako je zeljezo nisko onda ce ti sigurno dati terapiju,a ako ti smeta zamoli je za nesto blaze. Tako sam i ja. Od tabletica sam umirala od bolova i zatvora pa mi je dala blazu zamjenu.
👍 malo sam mirnija sad, nisam znala da postoje "blaze varijante" zeljeza, a bas me uhvatila panika jer kud kasnije u trudnoci zatvor nekako dodje htjela-ne htjela, kad ga jos pojacas zeljezom svaki odlazak na wc mi je kao porod na guzicu, da prostite na izrazu 😁 vidim da ste se dotakle teme lijecnika koji su trebali bit doslovno sve ostalo osim lijecnici, mene je isto malo prpa (uz sve ostale brige hoce li prvo tromjesecje proci u redu jer ja jos uvijek nisam cula srce posto sam prerano bila na pregledu) jer sam na prvom porodu imala ekipu koju bih sa zadovoljstvom ispendrecila da mi se pruzi prilika pa si sad vec mantram da mi se nadju normalni ljudi; kao sto je vec netko napisao, ne trazim da me netko drzi za ruku i milki me po glavi, al nije bas normalno da ti babica kaze: sta si nervozna, trudovi ne bole 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji