Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    07. Prosinac 2021. 14:41

Lovely nikad se ne zna.. možda ti požuriš malo a ja zakasnim;) Ovo moje računanje može svakako završiti🙈😆
    Demi pratimo se!:))

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Margita1906
    07. Prosinac 2021. 14:42

Pozdrav svima, nova sam ovdje, ali vas čitam malo duže vrijeme :) Zanima me nakon koliko ste dobile nalaze OGTT-a?

Termin 26.03.

• MarijanaMartin
    07. Prosinac 2021. 14:55

Coksa hvala na knjigama!!! 💕💕🥰🥰👏👏

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

anchika
    07. Prosinac 2021. 14:58

Omerta, tebi je CRP još povišen tako da ti je nalaz vjerojatno takav zbog zbivanja u organizmu. Definitivno nešto za željezo ne bi odmoglo, ali vidi što će reci doktorica. Sretno!

Margita1906
    07. Prosinac 2021. 15:55

Hvala na odgovoru i na dobrodošliciiiii 🙂

Termin 26.03.

Tejuska♡
    07. Prosinac 2021. 16:13

Bambolina

Meni stigli nalazi urinokulture.. Kaže nalaz sterilan, rekla bi da je to ok? Tak barem kaže Google. Zvala sam mog doktora, ali ih nisam uspjela dobiti..

Da sterilan je,dakle nema bakterija u urinu 😊

Magy107

Margita1906

Pozdrav svima, nova sam ovdje, ali vas čitam malo duže vrijeme :) Zanima me nakon koliko ste dobile nalaze OGTT-a?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Margita1906
    07. Prosinac 2021. 16:31

Aha okii. Datum poroda mi je 26.3., a idući pregled 17.12. Danas bila na OGTT-u pa sad čekam nalaze, rekli su poslati doktorici, ali obično do sada sam ih i ja mogla vidjeti u sustavu e građani. Inače trudnoća mi je prva i normalna, a trbuha imam toliko malo da me nitko i ne doživljava kao trudnicu 😂

Termin 26.03.

Tejuska♡
    07. Prosinac 2021. 16:33

Bambolina

Tejuska♡

Bambolina

Meni stigli nalazi urinokulture.. Kaže nalaz sterilan, rekla bi da je to ok? Tak barem kaže Google. Zvala sam mog doktora, ali ih nisam uspjela dobiti..

Da sterilan je,dakle nema bakterija u urinu 😊

Magy107

Margita1906

Obicno odmah isti dan,dobro nam dosla,mozes napisati datum pregleda kao i termin poroda pa te dodam na nasu listu ♥️

A obični nalaz urina i kks kad sam vadila prije tjedan dana pokazao je dosta bakterija i krv u urinu.. Neće me sada dalje slati? Mogu biti mirna ili? Sorry što gnjavim ali meni sve ovo nepoznato 🙈

Nema to veze,urin nije uzet pravilno,tojest te casice koje oni daju nisu sterilne.
    I ja sam imala dosta bakterija i mnogo sluzi u mokraci pa je urinokultura sterilna,ona je zapravo najbitnija. Nece te nikamo slati vise bez brige.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    07. Prosinac 2021. 16:34

Dubrovčanka

Curke šta mislite o sterilizatorima Dudica i bočica?

Odlicna stvar ! Sterilizirala i igračke male gumene😄

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Omerta
    07. Prosinac 2021. 16:52

anchika

Omerta, tebi je CRP još povišen tako da ti je nalaz vjerojatno takav zbog zbivanja u organizmu. Definitivno nešto za željezo ne bi odmoglo, ali vidi što će reci doktorica. Sretno!

Hvala.. Vidjet ću, imam pregled u 18h. Crp je nebo i zemlja kako je bio, u velikom padu.. 29.11. je bio 57. Tako da s te strane mi se čini sve ok, još koji dan i bit će vjerojatno ispod 5. Najviše me zanima ovo za trombocite. Nadam se da nema veze sa nekim potencijalnim ugrušcima. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.