Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demi30
    07. Prosinac 2021. 14:31

Fastazia i Amelie onda se pratimo s terminima 😍
    Cure, sto se tice bocica cula sam za Como Tomo bocice, procitajte malo o njima. Kažu da su najbolje na svijetu 😂Samo ih nema kupiti kod nas, ali kako meni muž plovi po Americi, on je to već sve tamo nabavio 😂 Mislim da se mogu naručiti preko Amazona inače. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Amelie
    07. Prosinac 2021. 14:40

posvudusa

Dubrovčanka, mislim na ovo :https://www.kretex.hr/proizvod/jastuk-za-nosenje-bijeli-sa-bez-zvijezdicama/
    Uzimam definitivno samo da se odlučim za uzorak haha
    Puno je lakše baratati s malom bebom u tome, pogotovo onome tko nema iskustva s malim bebama poput mog dečka. Mislim to je stvar kratkog vijeka, možda prvih mjesec - dva, taman dok ona malo stasa i glavicu krene držati.
    Za gnijezdo se nećkam, mislim da ga neću uzimati. Po meni je gnijezdo moda koja je nastupila zadnjih 2-3godine. Stajat će mi po kući a planiram ljuljačku opasno koristiti odmah od prvog dana. Ali možda se ja i predomislim hahah
    Ogradicu sam dobila od tetke u nekom kompletu, posteljina, ogradica i pletenica. Ogradica će poslužiti kad se krene okretati u krevetiću pa da ne lupi glavom ili nešto.
    Dekice ću uzeti dvije, jednu za doma i jednu za van kolica i jaje. Nekako mislim da travanj može još biti hladan a bit će minijaturna i morat ću ju utoplit. Ako rodim sredinom trećeg tad zna i snijega biti.

A zna i pržiti 30 stupnjeva krajem ožujka. Znam jer mi je tad rođendan i zadnjih godina je već poprilično toplo i sunčano.. Sumnjam da će ti padati snijeg iako se zna zalomiti i hladniji dan;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    07. Prosinac 2021. 14:41

Lovely nikad se ne zna.. možda ti požuriš malo a ja zakasnim;) Ovo moje računanje može svakako završiti🙈😆
    Demi pratimo se!:))

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Margita1906
    07. Prosinac 2021. 14:42

Pozdrav svima, nova sam ovdje, ali vas čitam malo duže vrijeme :) Zanima me nakon koliko ste dobile nalaze OGTT-a?

Termin 26.03.

• MarijanaMartin
    07. Prosinac 2021. 14:55

Coksa hvala na knjigama!!! 💕💕🥰🥰👏👏

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

anchika
    07. Prosinac 2021. 14:58

Omerta, tebi je CRP još povišen tako da ti je nalaz vjerojatno takav zbog zbivanja u organizmu. Definitivno nešto za željezo ne bi odmoglo, ali vidi što će reci doktorica. Sretno!

Margita1906
    07. Prosinac 2021. 15:55

Hvala na odgovoru i na dobrodošliciiiii 🙂

Termin 26.03.

Tejuska♡
    07. Prosinac 2021. 16:13

Bambolina

Meni stigli nalazi urinokulture.. Kaže nalaz sterilan, rekla bi da je to ok? Tak barem kaže Google. Zvala sam mog doktora, ali ih nisam uspjela dobiti..

Da sterilan je,dakle nema bakterija u urinu 😊

Magy107

Margita1906

Pozdrav svima, nova sam ovdje, ali vas čitam malo duže vrijeme :) Zanima me nakon koliko ste dobile nalaze OGTT-a?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Margita1906
    07. Prosinac 2021. 16:31

Aha okii. Datum poroda mi je 26.3., a idući pregled 17.12. Danas bila na OGTT-u pa sad čekam nalaze, rekli su poslati doktorici, ali obično do sada sam ih i ja mogla vidjeti u sustavu e građani. Inače trudnoća mi je prva i normalna, a trbuha imam toliko malo da me nitko i ne doživljava kao trudnicu 😂

Termin 26.03.

Tejuska♡
    07. Prosinac 2021. 16:33

Bambolina

Tejuska♡

Bambolina

Meni stigli nalazi urinokulture.. Kaže nalaz sterilan, rekla bi da je to ok? Tak barem kaže Google. Zvala sam mog doktora, ali ih nisam uspjela dobiti..

Da sterilan je,dakle nema bakterija u urinu 😊

Magy107

Margita1906

Obicno odmah isti dan,dobro nam dosla,mozes napisati datum pregleda kao i termin poroda pa te dodam na nasu listu ♥️

A obični nalaz urina i kks kad sam vadila prije tjedan dana pokazao je dosta bakterija i krv u urinu.. Neće me sada dalje slati? Mogu biti mirna ili? Sorry što gnjavim ali meni sve ovo nepoznato 🙈

Nema to veze,urin nije uzet pravilno,tojest te casice koje oni daju nisu sterilne.
    I ja sam imala dosta bakterija i mnogo sluzi u mokraci pa je urinokultura sterilna,ona je zapravo najbitnija. Nece te nikamo slati vise bez brige.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani