Omerta, tebi je CRP još povišen tako da ti je nalaz vjerojatno takav zbog zbivanja u organizmu. Definitivno nešto za željezo ne bi odmoglo, ali vidi što će reci doktorica. Sretno!
Hvala.. Vidjet ću, imam pregled u 18h. Crp je nebo i zemlja kako je bio, u velikom padu.. 29.11. je bio 57. Tako da s te strane mi se čini sve ok, još koji dan i bit će vjerojatno ispod 5. Najviše me zanima ovo za trombocite. Nadam se da nema veze sa nekim potencijalnim ugrušcima.
Nadam se da ti bude ok,ali trebala bi se savjetovati bas zbog trombocita,oni su opasni u trudnoci 😒 Sretno ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Da se pita mog gin ili tu sestru šta radi tamo, nebi ni vadila krv. Ovo me poslala dr. opće prakse nakon što sam joj se javila i sugerirala da bi možda trebala provjeriti kakvo je stanje.
Ps: današnji uzv ok, sve djeluje sasvim uredu. Međutim ja sam svoje uzv tamo "ispucala", kažu da nema više potrebe da dolazim na mjesečnoj bazi. Tako da bi se trebala konzultirati sa ginekologom, hoće mi počet napokon kak spada vodit trudnoću ili ću sad pak morat počet pohodit trudničku ambulantu. Oni bar rade urin.. Totalno mi je to zbunjujuće sad.. Ko će meni voditi ostatak trudnoće.. U TA se inače ide tek kasnije.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Je li bolji jastuk za nošenje bebe na čičak ili na vezanje mašne?
Je li beba u tome jastuku može i spavati?
Omerta svakako kreni piti neki dodatak željeza bez da čekaš da ti se gin javi, sad bebice baš jako puno uzimaju od nas neovisno o koroni il bilo čemu, a ovih 102 je baš nisko dosta i da nisi u tjednima kojima jesi. Zato te umor još dodatno i lovi 😶 kud si iscrpljena od svega još i to.. Makar neki sok kupi, bilo šta, znam da meso ne jedeš pa da si ipak nekako što prije malo povećaš razinu. Za ovo ostalo nemam pojma, čini mi se sve malo povišeno ili sniženo, za koju vrijednost, ali blizu intervala, jedino što nemam pojma za ze neke stvari šta je ok kod trudnica, znam da ti intervali često nisu mjerodavni za trudnice pa možda se nešto (ne)tolerira. Za crp ti je normalno do 15 za trudnice, ja imam baš nalaze iz laba gdje piše u zagradi 15 za trudnice, 5 za sve ostale. Al isto se slažem s tobom da će se garant još unormalit to.
Te trombocite bi i ja provjerila što prije baš znog tpg što Tejuška kaže, korona i to 😑😑
I ne kužim, tebi su praktički suptilno rekli da ne dolaziš više na uzv jer kao "potrošila" si svoje? Pa wtf.
Dubrovčanka ja sam imala na posudbu neki Aventov u onom periodu kad sam donirala mlijeko pa za izdajalicu, mislim da to doslovno koji god uzmeš radi svoje, ništa ti to nema posebne funkcije, ima kao rešetke i staviš po razinama stvari i jedna tipka za paljenje i to je to.
Ali nemojte nužno na te bočice i dodatke uopće trošit pare još, to vam možda uopće neće niti trebati, ako baš zbog nekog zicera želite kupit jednu ili dvije bočice/dude još ajde, al to se sve stigne i taj tren ako zatreba. Ja sam takav savjet dobila i poslušala i stvarno mi nije ništa trebalo, imala neku bočicu koju sam dobila u paketu za trudnice jedino i poklonila to dalje.
Nismo svi isti naravno, al često ne treba 😁
Dubrovčanka ja sam imala na posudbu neki Aventov u onom periodu kad sam donirala mlijeko pa za izdajalicu, mislim da to doslovno koji god uzmeš radi svoje, ništa ti to nema posebne funkcije, ima kao rešetke i staviš po razinama stvari i jedna tipka za paljenje i to je to.
Ali nemojte nužno na te bočice i dodatke uopće trošit pare još, to vam možda uopće neće niti trebati, ako baš zbog nekog zicera želite kupit jednu ili dvije bočice/dude još ajde, al to se sve stigne i taj tren ako zatreba. Ja sam takav savjet dobila i poslušala i stvarno mi nije ništa trebalo, imala neku bočicu koju sam dobila u paketu za trudnice jedino i poklonila to dalje.
Nismo svi isti naravno, al često ne treba 😁
Slazem se! Meni je N dojio i prestao sam sa 1,5godinu jer js bio bolestan cesto i bili smo po bolnicama i nije imao snage vise vuci😪😪 te je sam odustao i dala sam na bocicu,Aventov smo uzeli takoder,ali slazem se sa Arsancres da to mozes i naknadno jer mozda ces dojiti dugo i neces trebati uopce😊
Ali kazem meni je za gumene igracke i slicno bila bas odlicna 🤣
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala Tejuska
Jeste vi imale u ovim tjednima bolove dole u kosti gdje je pipica😅. Ne znam kako da opišem. Pri nekim pokretima me zaboli dole u kostima?
Daa, ali nijedna bol mi nije kao ona u pupku 😪 nisam nikog nasla da ga boli pupak kao mene pa me to jos vise zabrinjava.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala Tejuska
Jeste vi imale u ovim tjednima bolove dole u kosti gdje je pipica😅. Ne znam kako da opišem. Pri nekim pokretima me zaboli dole u kostima?
Vec me treci dan boli dolje "pubicna stidna kost" ali samo s ljieve strane (jako slicno kad te bole dolje kosti od duuge voznje bicikla). Neugodno je ali valjda to tak mora biti..prvi dan me dosta bolilo sad je slabije ali boli.
Imam osjecaj da se to aktiviralo nakon preduuge setnje
Slazem se! Meni je N dojio i prestao sam sa 1,5godinu jer js bio bolestan cesto i bili smo po bolnicama i nije imao snage vise vuci😪😪 te je sam odustao i dala sam na bocicu,Aventov smo uzeli takoder,ali slazem se sa Arsancres da to mozes i naknadno jer mozda ces dojiti dugo i neces trebati uopce😊
Ali kazem meni je za gumene igracke i slicno bila bas odlicna 🤣
Hahaha joj ja tako sve u perilicu suđa bacim ili u veš mašinu, nema šta ne operem 😂 kontam ja da i sterilizator posloži idealno ako ga već imaš 🤭🤭
Meni općenito je ta priča sa bočicama i to baš tlaka, ja se nekad sama isprdam sa sobom da sam ja prelijena da dijete ne bi dojila nego se zezala s tim bočicama, pa de peri ovo pa brini jel imaš dosta pa mućkaj pa preko noći kad plače kontam da se cijela kuća razbudi dok ti napraviš ad 🙈 a ovak stvarno samo kroz san dam sisicu i ćao 😅 čim malo porastu si i sami uzmi, ja uvijek imam neke gornje dijelove koji su sisa frendli pa bi me mala znala cickiti onako u snu par puta samo, sama uzme, ja se ni ne stignem razbuditi, di bi se ja još s bočicama mučila 😂
Evo da se javim. Doktoricu je zabrinuo taj nagli pad tih nekih stavki u roku tjedan dan jel.. Od 28.11. Kao što ste vidjele nešto je u nalazima palo, a trombociti se recimo povisili.. Kaže da to još nije vidjela u tako kratkom roku kod svojih pacijenata. A s obzirom da ne znamo još kakve sve korona posljedice ostavlja, da je najbolje da ja s obzirom da sam i trudnica odem na hitni središnji prijam na Sv. Duh.. Da je neka druga situacija kaže nebi to bilo ništa tako alarmantno.. Ali ju eto brine što je toliko razlika u nalazima.. Pitala me čak jesam krvarila, ja reko pa koliko znam nisam.. Mislim ne kužim di bi i koliko trebalo to biti krvarenje pa da bude razlog takvim nalazima. Kaže žao jok što nije u nalazima stavila da se vadi i željezo.. Pa mi ke to još naknadno dala uputnicu kad ću ponovo vaditi.. I pošto je prvi slobodan termin za hematologa tek u 1.mj. rekla je da samo odem tamo u bolnicu na pregled i obradu.. Jer ona ne zna jel to vodi nečemu ili će recimo u 2 dana već biti bolje.. Tako da ja sad ni sama ne znam šta da radim, naravno da ću ići jer me sad jako zabrinulo, samo ne znam jel bi išla još večeras il da čekam do jutra.. Jel se može što zakomplicirati preko noći. Trebala sam zapravo ići odma nakon pregleda.. Samo produžiti, ne dolaziti doma dok to sve ne obavim.. Možda im je sad i manja gužva..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji