Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    07. Prosinac 2021. 12:57

Amelie

Lovely_

Amelie

Lovely mogu te pitati kad ti je bio datum zadnje menstruacije? Vidim da nam se termini razlikuju 🤭

Meni je zadnja menstruacija bila 5.8. 😊
    Prema aplikacijama datum poroda je 12.5., ali nisam još pitala doktoricu kada je prema njoj datum poroda. To sam planirala na idućem pregledu pitati ako ne zaboravim. Jer sam na zadnjem pregledu zaboravila pitati, a nigdje mi to ne piše😅
    Tako da za sada se vodim prema ovom datumu sa aplikacija 😁

E vidiš moja je bila 12.8. tako da je ok da nemamo isti termin. A mislim da si ti onda ipak malo više trudna od mene. Što ti piše na slikicama s UZV za GA (gestational age)?

Ako ti je zadnja bila 12.8 onda si danas 16+5 
    Za 5.8 je 17+5 :) 
    Osim ako je gin procjenio da je dijete vece pa tako i napisao :))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    07. Prosinac 2021. 13:27

Lovely_

Amelie

Lovely_

Amelie

Lovely mogu te pitati kad ti je bio datum zadnje menstruacije? Vidim da nam se termini razlikuju 🤭

Prema aplikacijama datum poroda je 12.5., ali nisam još pitala doktoricu kada je prema njoj datum poroda. To sam planirala na idućem pregledu pitati ako ne zaboravim. Jer sam na zadnjem pregledu zaboravila pitati, a nigdje mi to ne piše😅

E vidiš moja je bila 12.8. tako da je ok da nemamo isti termin. A mislim da si ti onda ipak malo više trudna od mene. Što ti piše na slikicama s UZV za GA (gestational age)?

Kako su nam onda lentice iste? 🤭
    Ja sam prema ZM danas 17+5
    Na zadnjem pregledu (prošli tjedan) sam bila prema ZM 16+6, a prema UZV gestacijska dob je bila 17+1.
    Na svakom pregledu mi je 1 do 2 dana veća gestacijska dob od ove na lentici.

Eto prepravila sam lenticu jer sam ja očito krivo upisala i sad sam 16+5 tjedana. Zbunjuju me različite stranice koje različito pokazuju a da ne govorim o nekoj knjizi koju imam doma. Slušam doktora pa kako on kaže. Termin poroda je 19.5. Hvala Tejuška!:)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Demi30
    07. Prosinac 2021. 13:36

Amelie

Lovely_

Amelie

Lovely_

Amelie

Na zadnjem pregledu (prošli tjedan) sam bila prema ZM 16+6, a prema UZV gestacijska dob je bila 17+1.

Eto prepravila sam lenticu jer sam ja očito krivo upisala i sad sam 16+5 tjedana. Zbunjuju me različite stranice koje različito pokazuju a da ne govorim o nekoj knjizi koju imam doma. Slušam doktora pa kako on kaže. Termin poroda je 19.5. Hvala Tejuška!:)

Moja zadnja menstruacija je bila 11.8., a procijenjeni termin je 18.5.  Pratimo se ❤️

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Fastazia
    07. Prosinac 2021. 13:48

Demi30

Amelie

Lovely_

Amelie

Lovely_

Amelie

Moja zadnja menstruacija je bila 11.8., a procijenjeni termin je 18.5. Pratimo se ❤️

Demi, mi imamo isti dan 😀

👩‍🦰36 god.
    💖 2015.
    👼 2020.
    + 7.9.2021.

Shea
    07. Prosinac 2021. 13:59

posvudusa

Nisam ni ja još planirala kupovati ali kakva sam neodlučna kod ovih baby stvari bolje je da krenem s odlukama 😂
    Bibsice su i meni zapele za oko a za bočice baš nisam pametna. Jel ima uopće neka razlika? Staklo ili plastika? Anticolic ili obične? 125ml ili više?
    Toliko opcija 😅
    Meni ovaj tjedan dolaze jaje, ljuljačka, nosiljka i izdajalica.
    Pokušavam odlučiti treba li mi gnijezdo i kojeg uzorka želim jastuk za nošenje 🤣
    Nisam nikad bila izbirljiva i neodlučna ali trudnoća me pretvara u čudovište. Samo kompliciram.

Ja isto ne znam koliko mi bočica treba i kojih veličina za početak...
    A i za te jastuke za nošenje, gnijezda, dekice, zaštite za krevetić sam stalno u kemijanju da li treba ili ne treba.

Termin 1.4.2022. 👼
    Curica 💓
    Anomaly scan 4.12.2021. uredan

Idući pregled 25.2.2022.

Shea
    07. Prosinac 2021. 14:02

Usput, zašto mi ovaj Lilly pie u potpisu ostavi kao link a ne kao slikicu :( sve sam verzije pokušala i ne reagira

Termin 1.4.2022. 👼
    Curica 💓

Idući pregled 25.2.2022.

Shea
    07. Prosinac 2021. 14:18

Sunašce83

Shea

Usput, zašto mi ovaj Lilly pie u potpisu ostavi kao link a ne kao slikicu :( sve sam verzije pokušala i ne reagira

Nakon save ides na FORUMS pa PSEUDOHTML i taj link kopiras

ajme hvala, radiiii

Termin 1.4.2022. 👼
    Curica 💓

Idući pregled 25.2.2022.

Omerta
    07. Prosinac 2021. 14:26

Cure, jel imala koja sličan nalaz pogotovo nakon preboljene korone? https://ibb.co/rc5sZvr
    Ovo je koma, nije ni čudo da osjećam užasan umor ovako u popodnevnim satima. Idem danas kod doktorice pa ću vidjeti šta kaže.. Ovako na prvu izgleda kao anemija, a i trombociti su povišeni što me baš brine.  Znači prošlu nedjelju dok sam bila na obradi mi je sve to bilo ok.  Trombociti su tad bili 177. Eritrociti su bili točno na donjoj granici, a hemoglobin 123. Hematokrit isto snižen, a mcv se povećao. Ne kužim kako se tako moglo sve srozati u tjedan dana.. Jedino što je bolje je crp koji je sa 57 pao na 8.4. I neutrifili/limfociti su se stabilizirali.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Demi30
    07. Prosinac 2021. 14:31

Fastazia i Amelie onda se pratimo s terminima 😍
    Cure, sto se tice bocica cula sam za Como Tomo bocice, procitajte malo o njima. Kažu da su najbolje na svijetu 😂Samo ih nema kupiti kod nas, ali kako meni muž plovi po Americi, on je to već sve tamo nabavio 😂 Mislim da se mogu naručiti preko Amazona inače. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Amelie
    07. Prosinac 2021. 14:40

posvudusa

Dubrovčanka, mislim na ovo :https://www.kretex.hr/proizvod/jastuk-za-nosenje-bijeli-sa-bez-zvijezdicama/
    Uzimam definitivno samo da se odlučim za uzorak haha
    Puno je lakše baratati s malom bebom u tome, pogotovo onome tko nema iskustva s malim bebama poput mog dečka. Mislim to je stvar kratkog vijeka, možda prvih mjesec - dva, taman dok ona malo stasa i glavicu krene držati.
    Za gnijezdo se nećkam, mislim da ga neću uzimati. Po meni je gnijezdo moda koja je nastupila zadnjih 2-3godine. Stajat će mi po kući a planiram ljuljačku opasno koristiti odmah od prvog dana. Ali možda se ja i predomislim hahah
    Ogradicu sam dobila od tetke u nekom kompletu, posteljina, ogradica i pletenica. Ogradica će poslužiti kad se krene okretati u krevetiću pa da ne lupi glavom ili nešto.
    Dekice ću uzeti dvije, jednu za doma i jednu za van kolica i jaje. Nekako mislim da travanj može još biti hladan a bit će minijaturna i morat ću ju utoplit. Ako rodim sredinom trećeg tad zna i snijega biti.

A zna i pržiti 30 stupnjeva krajem ožujka. Znam jer mi je tad rođendan i zadnjih godina je već poprilično toplo i sunčano.. Sumnjam da će ti padati snijeg iako se zna zalomiti i hladniji dan;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.