Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    22. Studeni 2021. 16:10

Uuu posvudusa ti si bila velika bebaa 🥰 zao mi je zbog tvoje mame,to je bas koma,nadam se da nece tako dugo trajati ipak.
    Kazes u 19tt,hajde imam jos vremena onda 😅🥲
    Meni je sprijeda posteljica 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MarTo
    22. Studeni 2021. 16:35

Tejuska♡

Uuu posvudusa ti si bila velika bebaa 🥰 zao mi je zbog tvoje mame,to je bas koma,nadam se da nece tako dugo trajati ipak.
    Kazes u 19tt,hajde imam jos vremena onda 😅🥲
    Meni je sprijeda posteljica

I meni je sprijeda, pa mi u odnosu na trudnice kojima je posteljica položena od iza krećemo kasnije osjecati bebu i manje je intenzivno, jer posteljica djeluje kao štit. Ja sam krenula osjecati s cca 19, sad sam u 24tt i već je dosta češće i intenzivnije u odnosu na prije 🙂

🕺34g
    💃 32g
    1🤰🏽 24.03.2022.
    Clearblue + (1.8.)
    Beta HCG + 88.000 (9.8.)
    1. pregled (18.8.) ❤️
    2. pregled (8.9.) anomaly + kombinirani 🆗
    PreMama Duo
    3. pregled (6.10.) stiže nam 💙
    4. pregled (3.11.) uredan anomaly scan + 💙 100%

LucK
    22. Studeni 2021. 18:01

Cure, evo i mene s pregleda. Sve je dobro prošlo i stiže nam dečkić 😁😁 sve mjere su ok, samo cerviks skraćen (32 mm), ali je rekla da je ok jer sam još zatvorena. Nakon duphastona prelazim na utrogestane zbog toga. Trebam i urinokulturu napraviti i anomaly scan u 20 tjednu.
    Sljedeći pregled 20.12.
    Ostale cure super za dobre preglede. 😊
    I meni je posteljica sprijeda pa je rekla da bi bebača mogla osjetiti oko 20 tt. 

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• _Katja_
    22. Studeni 2021. 18:17

Čestitke svima na dobrim pregledima 🥰
    Dubrovcanka umirem od smijeha na ovo “da me ne nabija” 🤣🤣🤣
    Ja imala odnose tri puta do sada u trudnoći… ne mogu se opustiti pa ne uživam kako bih trebala. Tako da uopće nema želju 😬
    Joj plašite me s ovim velikim bebama 😔 Često pogriješe doktori u tim procjenama pa se bojim da ne bude prevelika beba a oni to ne skuze pa me puste da se mučim 😔
    Demi nadam se da ste dobro bebica i ti ❤️ Mislimo na vas. Šaljemo vam toliko pozitivne energije da mora biti dobro ❤️🤗

• _Katja_
    22. Studeni 2021. 18:31

Posvudusa ovo za robicu… vidim da ne spominješ bodije bez rukava. Ja sam to oblačila maloj ispod tih pidžamica. Ili kad je imala majicu i hlače, pa ispod toga jel. Iz Nexta sam uzimala, savršeni su. 
    https://www.next.de/de/style/st627379/257764#257764
    Na moru mi je znala biti samo u tome.
    MarijanaMartin dobro kažeš za ove pidžame sa stopalima, mojoj curici bi jako brzo postao mali taj dio za stopalo, pa smo išle na veći broj. A nekako mi bilo bas smotano tako maloj bebi carapice oblačiti, stalno ih svlače… 

Fastazia
    22. Studeni 2021. 18:59

Drage moje žene, evo i nas sa pregleda. Stigao je Harmony, stiže nam djevojčica 💗. Sve ostalo je super. Podrška svima i čestitam na odličnim pregledima. 

👩‍🦰36 god.
    💖 2015.
    👼 2020.
    + 7.9.2021.

Fastazia
    22. Studeni 2021. 19:01

Sljedeći pregled je 20.12.💗

👩‍🦰36 god.
    💖 2015.
    👼 2020.
    + 7.9.2021.

• MarijanaMartin
    22. Studeni 2021. 19:07

_Katja_

A nekako mi bilo bas smotano tako maloj bebi carapice oblačiti, stalno ih svlače…

Vidiš baš zanimljivo. Moja nikad nije skinula čarape i danas ih "ne zna" skinuti već zove mene. To sve ovisi o djetetu i stvarno nitko ne zna što ga čeka,haha

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Tejuska♡
    22. Studeni 2021. 20:00

Marto u pravu si da,kad je naprijed slabije se osjeti🥲😊
    Dubrovcanka tnx,znam da si ti bas bila zabrinuta
    Cujjj nabija 🤣🤣 jesi me nasmijala,ali da u pravu si🤣
    Luck čeeestitke na dečkiću 💚💙
    Boobamara čestitke i vama na dječaku 🥰💚 
    Fastazia curicaa🥰cestitke i na urednom harmony testu🎀

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    22. Studeni 2021. 20:01

Demi ♥️ mislim na tebe,javi nam ako ima ista ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.