Uuu posvudusa ti si bila velika bebaa 🥰 zao mi je zbog tvoje mame,to je bas koma,nadam se da nece tako dugo trajati ipak.
Kazes u 19tt,hajde imam jos vremena onda 😅🥲
Meni je sprijeda posteljica
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Uuu posvudusa ti si bila velika bebaa 🥰 zao mi je zbog tvoje mame,to je bas koma,nadam se da nece tako dugo trajati ipak.
Kazes u 19tt,hajde imam jos vremena onda 😅🥲
Meni je sprijeda posteljica
I meni je sprijeda, pa mi u odnosu na trudnice kojima je posteljica položena od iza krećemo kasnije osjecati bebu i manje je intenzivno, jer posteljica djeluje kao štit. Ja sam krenula osjecati s cca 19, sad sam u 24tt i već je dosta češće i intenzivnije u odnosu na prije 🙂
🕺34g
💃 32g
1🤰🏽 24.03.2022.
Clearblue + (1.8.)
Beta HCG + 88.000 (9.8.)
1. pregled (18.8.) ❤️
2. pregled (8.9.) anomaly + kombinirani 🆗
PreMama Duo
3. pregled (6.10.) stiže nam 💙
4. pregled (3.11.) uredan anomaly scan + 💙 100%
Cure, evo i mene s pregleda. Sve je dobro prošlo i stiže nam dečkić 😁😁 sve mjere su ok, samo cerviks skraćen (32 mm), ali je rekla da je ok jer sam još zatvorena. Nakon duphastona prelazim na utrogestane zbog toga. Trebam i urinokulturu napraviti i anomaly scan u 20 tjednu.
Sljedeći pregled 20.12.
Ostale cure super za dobre preglede. 😊
I meni je posteljica sprijeda pa je rekla da bi bebača mogla osjetiti oko 20 tt.
31👩❤️💋👨38
Čestitke svima na dobrim pregledima 🥰
Dubrovcanka umirem od smijeha na ovo “da me ne nabija” 🤣🤣🤣
Ja imala odnose tri puta do sada u trudnoći… ne mogu se opustiti pa ne uživam kako bih trebala. Tako da uopće nema želju 😬
Joj plašite me s ovim velikim bebama 😔 Često pogriješe doktori u tim procjenama pa se bojim da ne bude prevelika beba a oni to ne skuze pa me puste da se mučim 😔
Demi nadam se da ste dobro bebica i ti ❤️ Mislimo na vas. Šaljemo vam toliko pozitivne energije da mora biti dobro ❤️🤗
Posvudusa ovo za robicu… vidim da ne spominješ bodije bez rukava. Ja sam to oblačila maloj ispod tih pidžamica. Ili kad je imala majicu i hlače, pa ispod toga jel. Iz Nexta sam uzimala, savršeni su.
https://www.next.de/de/style/st627379/257764#257764
Na moru mi je znala biti samo u tome.
MarijanaMartin dobro kažeš za ove pidžame sa stopalima, mojoj curici bi jako brzo postao mali taj dio za stopalo, pa smo išle na veći broj. A nekako mi bilo bas smotano tako maloj bebi carapice oblačiti, stalno ih svlače…
Drage moje žene, evo i nas sa pregleda. Stigao je Harmony, stiže nam djevojčica 💗. Sve ostalo je super. Podrška svima i čestitam na odličnim pregledima.
👩🦰36 god.
💖 2015.
👼 2020.
+ 7.9.2021.
A nekako mi bilo bas smotano tako maloj bebi carapice oblačiti, stalno ih svlače…
Vidiš baš zanimljivo. Moja nikad nije skinula čarape i danas ih "ne zna" skinuti već zove mene. To sve ovisi o djetetu i stvarno nitko ne zna što ga čeka,haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Marto u pravu si da,kad je naprijed slabije se osjeti🥲😊
Dubrovcanka tnx,znam da si ti bas bila zabrinuta
Cujjj nabija 🤣🤣 jesi me nasmijala,ali da u pravu si🤣
Luck čeeestitke na dečkiću 💚💙
Boobamara čestitke i vama na dječaku 🥰💚