Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    22. Studeni 2021. 08:46

Demi , odlicno za krvarenje ♥️ vjerujem da je tesko,nadam se da ce te danas pregledati onda da vidis svog malenog borca ☺ da su ti barem dali doppler da slusas srceko da se smiris,nisu morali uzv 🤔
    Javi nam se iza vizite sigurno ce sada 🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Demi30
    22. Studeni 2021. 08:48

Tejuska♡

Demi , odlicno za krvarenje ♥️ vjerujem da je tesko,nadam se da ce te danas pregledati onda da vidis svog malenog borca ☺ da su ti barem dali doppler da slusas srceko da se smiris,nisu morali uzv 🤔
    Javi nam se iza vizite sigurno ce sada 🥰

Poslat će mi od doma moj baby watcher, inace cu izludit 😨

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

LucK
    22. Studeni 2021. 09:01

Demi super da ide na bolje! Drži se i javljaj 🥰
    Moj pregled je tek popodne pa javim. 
    Ostalim curama želim sretne preglede! 

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Maya34
    22. Studeni 2021. 09:21

Jutroo 😊
    Tek sam progledala i odmah išla vidjeti novosti od Demi.. Drago mi je da ide na bolje. Biti će to sve dobro, uvjerena sam 🤞 Javljaj nam i dalje novosti ❤️❤️
    -
    Na današnjim pregledima, a ima vas dosta, želim puno sreće i lijepih trenutaka kada vidite svoje bebice 🥰 

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Demi30
    22. Studeni 2021. 09:23

Bio mi je doktor od Dubrovčanke u viziti. Vjerojatno je sada otišao nju pregledat u ambulantu 😂 Nije spominjao da bi me pregledao danas, samo da ležim i mirujem što više... Volila bi da me netko pregleda, ali valjda oni znaju što rade.  Bit će mi lakše kad dođe baby watcher do mene. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    22. Studeni 2021. 09:30

Dubrovčanka

Demi ja još čekam🤣. Al nadam se da će brzo. 🤣
    Pa mislim da je bolje da manje čačka u ovim situacijama. Vjerujem da je to dole sad sve osjetljivo. Nadam se da ćeš šta prije doći do svog baby watchera❤️

Znam, ali eto nadam se da me mogu bar preko trbuha brzinski pogledat, samo da vidim bebu.  Brzo ćeš, otišao je dr. prema ambulanti. Sretno 😊 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    22. Studeni 2021. 09:31

Hvala svima na podršci i lijepim riječima, da vas ne imenujem sad sve posebno ❤️❤️❤️ Puno mi to sve znači! 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Tejuska♡
    22. Studeni 2021. 09:38

Dubrovčanka

Da. Baš se sad sjetih u 15om si. Da bi mogli. Ne znam zašto drže u neizvjesnosti onda. ❤️

Jos cekas? 🤭 
    Nadam se da ces brzooo
    Demi cuvaj se,lezi,miruj ♡ vjerujem da ce to biti sve super na kraju,da ce to iscuriti i ne ponoviti se nikada ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Nooha
    22. Studeni 2021. 09:44

Demi, baby watcher ce te psihički jako umiriti to je sigurno.
    Evo ja ovu noć prvi puta prijavljujem vrlo jake, nespecificirane bolove i to na području lijevog bubrega pa po toj liniji prema gore i dolje.
    Dakle niti je bila kralježnica, a nisi sam imala osjecaj da je vezano uz maternicu i to podrucje.
    Užas jer ne znaš što da napraviš, dal da ideš nekud ili ostaneš doma.
    Trajalo je cca 2 sata, a onda su uslijedile prve bezbolne BH kontrakcije.
    Iskreno posteno me prepalo i sad mi se kontrola u cetvrtak cini miljama daleko.

• Nooha
    22. Studeni 2021. 10:06

Antonela hvala ti na podijeljenom iskustvu. 
    I ja sam nekako zakljucila na prvu da nije povezano s maternicom.
    Pa ili je ovo što ti pišeš ili eventualno neki uklješten živac, stvarno ne znam što bi drugo bilo.
    Sad je stalo, ali ako se ponovi onda cu svakako na pregled da vidimo prije nego se pogorša situacija.

Dakle ja ne mogu prestat odbrojavat dane do Božića/Nove godine kad cu biti 27/28 tt jer to je minimum da bi beba imala bilo kakve šanse. (Naravno da si niti ja ne želim porod sa 28 tt) 
    Znam da to curama sa urednom trudnoćom zvuči jako malo i strašno, no nama koje smo sklone otvaranju (u prošlo trudnoci sam sa 20 tt vec bila skroz otvorena) to je već kao pobjedničko prijestolje.
    Sa 30 otvaramo pivo 🤣, sve iznad toga za nas je samo ogroman bonus. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.