Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    21. Studeni 2021. 21:06

Omerta ja sam prebolila mjesec dana prije plusa, ali i kod mene i muža je to prošlo baš bezbolno, gore su mi bile neke prehlade prije. Mi nismo imali temperaturu, možda i jesmo ali neku očito malu jer smo stvarno bili ok. Taman smo tada otišli na produženi vikend na more i ja sam mislila da mi nos curi od klime u autu jer ju ne podnosim na tak duge relacije, osim balavog nosa i tog popratnog ništa nismo imali. Negdje 4.dan sam ja izgubila okus i miris i tek sam onda povezala da je korona jer sam stvarno bila fizički i psihički dobro. Onda je i muž izgubio, njemu se vratilo sve nakon 3,4 dana, a meni se sigurno vratilo tek nakon 10-12 dana možda, ali praktički nikakve više simptome nisam imala, tegobe, ništa 🤷‍♀️mislim da je to baš individualno. Mi smo 8 dana tada bili u kampu, u šatoru, pa vjerujem da nam je to samo pomoglo u onom smislu svježeg zraka, spavaš vani doslovno, bili smo u prirodi, u cijelom kampu još su bila 2 kampera i 1 šator, nigdje nikoga. Plus, još je bio kraj 4.mjeseca,nije baš bilo tak toplo pa znači sigurno sve to.
    Pij puno tekućine, ako možeš juhe natrpane povrćem, ne znam jesam pobrkala da ti ne jedeš meso, ako jedeš, natrpaj kokošjih nogica i iznutrica unutra, to je sve odlično za imunitet. Vjerujem da je neizvedivo mirovanje s djecom, ali držim ti fige. Možda te uopće ne sastavi eto kao i nas. To stvarno tako ovisi. 

Omerta
    21. Studeni 2021. 21:24

Hvala svima na iskustvima, savjetima i dobrim željama.. 🙏💖
    Pijem poprilično, od vode, čajeva s limunom, onih šumečih vitamina.. Prenatal, imam još i beta glukan imuno kompleks sa vitaminima od solgara, ne znam jel njega smijem u trudnoći.. Apetita za sad imam, povrtne juhe, od rajčice, miso.. Puno mandarina.. Meso ni išta životinjsko ne jedem već 4 godine. 
    Zadnje mjerenje 37.9. Bolovi prisutni, al ne prejaki.. Ne znam do koje temp da čekam da popijem Lupocet. Valjda ovisi i kako se osjećam.. Inače sam do sad dosta dobro podnosila temp.. Znala sam sa 39 sasvim ok funkcionirati, a partnera bi već preko 37 rušilo u krevet pod 3 deke, odnosno kod skakanja temp bi imao jaku zimicu i tresavicu. Ja to ne osjetim.. Valjda mi ne skače naglo nego polako.. A kako će sad biti ne znam. Kažem, mogu podnijet i bolove i temp, samo da ne bude nešto gore.. 🤞🤞🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Arsancres
    21. Studeni 2021. 22:48

Ma bit će sve okej, ako već par dana traje, a zapravo si relativno dobro, samo nastavi s tim bildanjem imuniteta i bit će dobro ❤️
    --------------------
    Jel zna koja od vas jel mogu ja npr. odnijet urin za urinokulturu u labos u Petrovoj? Idem sutra obavit IAT pa kontam da možda tamo predam, imam uputnici, to je sve hzzo sistem 🤷‍♀️ znam da mi je sestra ginića rekla da joj izbacuje lokaciju u B. Filipovića, meni je to skroz na drugom kraju grada i ja zvala u neki labos u Zapruđe i objasnila situaciju i žena mi tamo rekla da donesem k njima, uputnica je uputnica, kao sve ok, da mogu i tamo. Pa onda u duhu toga kontam ako sam mogla prije 2 mj tamo nosit, možda bi u Petrovoj prošlo isto 😅 jel koja ima iskustvo? Mrsko mi ići gore na zavod na Štampar ak ne moram 🤭🤭

Tonka341
    21. Studeni 2021. 23:13

Arsancres

Ma bit će sve okej, ako već par dana traje, a zapravo si relativno dobro, samo nastavi s tim bildanjem imuniteta i bit će dobro ❤️
    ——————–
    Jel zna koja od vas jel mogu ja npr. odnijet urin za urinokulturu u labos u Petrovoj? Idem sutra obavit IAT pa kontam da možda tamo predam, imam uputnici, to je sve hzzo sistem 🤷‍♀️ znam da mi je sestra ginića rekla da joj izbacuje lokaciju u B. Filipovića, meni je to skroz na drugom kraju grada i ja zvala u neki labos u Zapruđe i objasnila situaciju i žena mi tamo rekla da donesem k njima, uputnica je uputnica, kao sve ok, da mogu i tamo. Pa onda u duhu toga kontam ako sam mogla prije 2 mj tamo nosit, možda bi u Petrovoj prošlo isto 😅 jel koja ima iskustvo? Mrsko mi ići gore na zavod na Štampar ak ne moram 🤭🤭

Ej, mozes u Petrovoj. Ja sam tamo nosila na pocetku trudnoce. Ali nejdes u Petrovu 3 nego nosis u labos iza bolnice, a prije toga moras obaviti trijazu. Barem je tako bilo u 9.mj.kada sam ja nosila.

Ante 💙 Maro 💙

tufnica1602
    21. Studeni 2021. 23:40

Amelie

tufnica1602

Amelie

tufnica1602

Jel zna netko kako izgleda postupak vadjenja nalaza za secer i OGTT u trudnoci? U srijedu imam pregled i trebam to obaviti no kazu da nije bas ugodan postupak i da traje. Pije se glukozna tekucina (jel to bljak?)
    Ako netko moze reci dta da ocekujem? 🙂

Očekuj da moraš u par minuta popiti jako slatku tekućinu.. i to dosta nje.. vadiš krv prije toga i onda ponovno za dva sata. U međuvremenu se ne smiješ skoro ništa kretati i čekaš u čekaonici tako da si ponesi neku zanimaciju (knjigu ili nešto)..😉

Hvala ti puno. Nadam se da će biti sve ok..zar nisu mogli normalno samo izmjerit šećer iz prsta 😂
    Ali dobro šta se mora mora se.. 🤞

Ovo ti je pod opterećenjem glukozom da vide kako reagiraš.. i pazi da ne jedes kolko 12h prije i nemoj voće i slatko vcrs. Nadam se da će biti sve ok;)

Da rekli su mi da ne jedem noc prije pregleda..ajoj i to ce bit patnjica 😃😄 a nije problem za bebicu ako ne jedem desetak sati i vise? 

Amelie
    22. Studeni 2021. 00:10

tufnica1602

Amelie

tufnica1602

Amelie

tufnica1602

Jel zna netko kako izgleda postupak vadjenja nalaza za secer i OGTT u trudnoci? U srijedu imam pregled i trebam to obaviti no kazu da nije bas ugodan postupak i da traje. Pije se glukozna tekucina (jel to bljak?)
    Ako netko moze reci dta da ocekujem? 🙂

Očekuj da moraš u par minuta popiti jako slatku tekućinu.. i to dosta nje.. vadiš krv prije toga i onda ponovno za dva sata. U međuvremenu se ne smiješ skoro ništa kretati i čekaš u čekaonici tako da si ponesi neku zanimaciju (knjigu ili nešto)..😉

Hvala ti puno. Nadam se da će biti sve ok..zar nisu mogli normalno samo izmjerit šećer iz prsta 😂
    Ali dobro šta se mora mora se.. 🤞

Ovo ti je pod opterećenjem glukozom da vide kako reagiraš.. i pazi da ne jedes kolko 12h prije i nemoj voće i slatko vcrs. Nadam se da će biti sve ok;)

Da rekli su mi da ne jedem noc prije pregleda..ajoj i to ce bit patnjica 😃😄 a nije problem za bebicu ako ne jedem desetak sati i vise?

Tebi bude patnjica, ali bebi ne.. one si sve uzmu od nas sto im treba bez brige! Ponesi si neku klopu da odmah smažeš kad sve riješiš!;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

TiNa
    22. Studeni 2021. 03:03

Hukica

TiNa

@Demi drzi se znam Curke koje su u 7 mj znale krvaruckat. Jednostavno eto iz nepoznatog razloga. Ja vjerujem u tebe i u malo stvorenje i sto posto ce sve biti dobro, vidjet ces. Ti samo odmaraj i pazi na sebe i bebu. Ne stresiraj se.
    Vidim da pisem o seceru i ogtt
    Meni je rekla da je pod normalno da salju iza 25tj sve trudnice na to, tako da i ja idem iza 25tj na ogtt
    I kks i zeljezo
    Sve se mislim da cu to sve u Brayer ili bar ogtt da ne cekam u vuk vrhovcu
    Potvrdu covid nemam, ako me nece htjet porodit sama cu se lec na stol pa nek me nose van ako imaju milosti 😂😂

Dali se mora prije narućiti u Brayer za ogtt?

Zovem danas pa pisem 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Arsancres
    22. Studeni 2021. 07:43

Tonka341

Arsancres

——————–

Ej, mozes u Petrovoj. Ja sam tamo nosila na pocetku trudnoce. Ali nejdes u Petrovu 3 nego nosis u labos iza bolnice, a prije toga moras obaviti trijazu. Barem je tako bilo u 9.mj.kada sam ja nosila.

Joj hvala ti, zovem od 7 pa mi se nitko ne javlja, naravno, haha
    Krenut ću sad tamo, a jbg ak ne mogu, otić ću na štampar, šta sad 😅 vidjela sam da je to na broju 13,ima slika zgrade na netu 🤭 

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Studeni 2021. 08:16

Jutro!🌸 Sretno curke na pregledima!🥰
    Demi nadam se da si oke 😘

Tejuska♡
    22. Studeni 2021. 08:21

Jutreko svimaaa ♡♡
    Danas imamo puuuno pregleda,veselim se cuti kako je kojoj bilo pa zenske sretnooo♥️
    Dubrovcanka ti si nam sad brzoo🥰🥰
    Demi sunce kako si😥♥️ Nadam se da je krvarenje barem malo stalo i da ste dobro.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani