Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tufnica1602
    14. Studeni 2021. 19:53

Meni je drago sto imam svaki 4 tjedna pregled i svaki puta vadim krv i kontroliramo sve vazno za bebu. Iza 30-tog tjedna cu imati svaka 3 tjedna pregled do poroda. Pred termin se ide svaki dan pod uvjetom da je sve uredu i da nemamo dogovoren carski.
    Hvala Bogu trudnoca mi prolazi bez Problema zasad. ❤🙏

• MarijanaMartin
    14. Studeni 2021. 19:53

EvaKB

U roku pola sata mi je od super se osjecam i razmisljam da odradim joga sat doslo do uzasne zimice, da sam sledena i skocilo na 38.7. …..Budem se skulirala, ali sad cu si prvo malo odtuliti da mi bude lakse.

Joj baš mi je žao što te je snašlo. Da što prije prode! 🍀🤞🍀🤞 Korona je svagdje, čuvajte se svi. Plakanje je super, meni uvijek pomogne i snizi temp. Samo naprijed!!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• anata12345
    14. Studeni 2021. 20:01

Koliko god mislile da ste trol, stvarno nisam. Smiješna vam jesam, jesam i samoj sebi🤣 ali strah je učinio svoje. Izvinite na smetnji jer imate puno ozbiljnijih tema od mojih gluposti. 
    Dakle trudnoca nije moguca ako sperma koja je s vanjske strane vesa dodje dodir s rodnicom, tj. ne mogu spermiji proci kroz ves bez obzira sto je ves vlazan i dolazi u dodir s rodnicom?

Amelie
    14. Studeni 2021. 20:06

Malena3

Pozdrav svima da li se koja susrela sa bolovima u želucu u trudnoći? Sve mi teško pada na želudac a stalno sam gladna. Ne znam šta smijen sada popiti i da li smijem šta… Pomozite žene :D

Evo nekog s istim problemom kao moj!😁 Znači sve mi tesko pada na zeludac.. budem jako gladna i nakon šake obroka imam osjećaj da bih trebala stati jer sam puna🙄 Tako da moram jesti često i pomalo.. mislim da je bolje da često jedeš i pomalo jer svi ovi gastali i slično ne znam koliko je dobro da ih uzimaš..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Josipab
    14. Studeni 2021. 20:54

Drage proljetnice, pozdrav od okruglice sa zimskih beba. Zamolila bih vas da mi netko posalje na mail knjigu Duhovni pristup rađanju, cula sam da je ima netko od cura ovdje 😊 puno fala! 🥰 mail je: buzdovacic.josipa@gmail.com 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• MarijanaMartin
    14. Studeni 2021. 22:58

lu

Je li neko kupovao trudničku jaknu? Ja svoju više ne mogu zakopčati, a ne usudim se kupiti novu jer će biti veća i izgledat ću kao autobus u njoj

Ja nosim od muža,haha Mogu sve osim hlača,haha 🤣🤣🤪🤪

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Nooha
    15. Studeni 2021. 06:46

Jutro! 
    Ja taj tip jakne ne mislim kupovati...
    Kupila sam 2 veste kojima dobro prekrijem cijeli trbuh na to cu nabaciti jaku, šal i tako ću prezimiti...
    Ionako sam odlučila da iza nove godine max smanjim kontakte, izlaske ili bilo što drugo jer nisam cijepljena.
    A za odlazak na kontrolu će i ovo poslužiti...

Omerta
    15. Studeni 2021. 06:46

lu

Boobamara

lu

Boobamara

Drage zene, bavite li se kakvim sportom u trudnoci, koliko dugo i cesto trenirate?
    15 godina sam provela u bazenu i imam gym@home.
    Prva 3 mjeseca nisam uopce trenirala jer sam imala nepodnosljive mucnine. JSada treniram svaki drugi dan ali pomalo. Jako mi fali fizicka aktivnost, nisam navikla biti pasivna. Trenutno ne radim, na odrzavanju trudnoce sam zbog spontanog pobacaja koji sam imala i zbog godina,inace sam zdrava i vrlo aktivna osoba. Imam problem i sa spavanjem jer se apsolutno od nicega ne umorim. Ginekolog mi je rekao da slobodno mogu trenurati ali ne bas intenzivno i bez vecih tezina na utezima. Drage zene, sta radite u trudnoci, na koji nacin se kvalitetno umoriti? 🤦‍♀️🙈🤰🤣🤣

Ja ne mogu ništa. Boli me sve živo 😂 Kada hodam donji dio leđa ubi. Dolje me i ona kost boli. Ma sva se raspadam, a isto sam prije trenirala.
    Jedino što ja radim 8 sati dnevno i na nogama sam, pa me možda i zato sve boli. I jako nisko mi je stomak

Ti bolovi su manje-vise normalni jer se cijelo tijelo mijenja. Meni pomaze istezanje, pilates na moj nacin. Ja sam htjela raditi dokle god mogu ali ginekolog mi je dao zabranu rada odmah (nalazim se u Njemackoj). Jako mi fali i posao i fizicka aktivnost. Kcer sam rodila kad sam imala 20 godina i prva trudnoca i ova sada nemaju nikakve veze. U prvoj trudnoci ne bih ni znala da sam trudna da mi nije stomak bio sve veci. Sada mi je sveeee, sve me boli, imala sam mucnine. Godine stvarno cine svoje.
    Na neki nacin si i sretna sto mozes raditi, i to je neka vrsta aktivnosti. Bitno je da se kreces. Neces zahrdati 🤣🤣🤣🤣

Osjećam se zahrđalo jedva dignem nogu da hlače obučem 😂😂
    Je li neko kupovao trudničku jaknu? Ja svoju više ne mogu zakopčati, a ne usudim se kupiti novu jer će biti veća i izgledat ću kao autobus u njoj

Ja imam još od prve trudnoće, iz H&M-a. Ima i remen koji dođe onako iznad trbuha, za "strukirani" look, al mi ispadne kad se otkopčavam pa sam ga odlučila ne nosit. Jest da onda jakna izgleda malo napuhnuto i široko,  al meni to ne smeta.. No nije mi baš za zimu, eventualno sa debljom vestom ispod. Stanem za sad i u običnu zimsku.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Studeni 2021. 07:43

Jutro curke!🌸
    Dobrodosle nam nove!
    Sretno svima danas na pregledima.
    Kod mene nista posebno novo osim sto se veselim odraditi ova 3 dana i onda na zasluzeni GO i komplik. 😊😊

• XOXO
    15. Studeni 2021. 08:36

Jutro curke. 
    Jos jednom zelim dobrodoslicu novima. 
    Treniranje i ja sam trenirala 2-3 x tjedno prije trudnoce al sam morala prestat. Imala dam jednu za drugom trudnocu i sad mi isto fali jer sam puno usporila tempo. Dok je bila sezona sam radila pa sam se tu jos koliko toliko kretala. Sad sam valjda preodmorna i navecer zaspem al se od cca 4 ujutro vec vrtim i ne spavam.
    Jesenske bebice su vec vani a zimske su pomalo krenule. Evo i mene na okruglih 100 danas i bas me veseli past na ispod 100 i odbrojavati.
    Roba u svoju ne stanem. Non stop sam u tajicama i sirokim majicama a jaknu ne planiram kupovat jer za ono malo sto se krecem vani ubundat cu se necime vec.
    Sretno svima na pregledima. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.