Miny anomaly se radi izmedu 11-14tt iskljucivo jer su tad mjere jedino relevantne. Probir je statistika i ko zeli moze radit al rezultati su totalno irelevantni posto kao statistika uopce ne daje nekakve nalaze kojih bi se trebale trudnice loviti. Nipt test je vec konkretan nalaz tj neinvazivna metoda sa jako visokim postotkom tocnosti. Sami rezultati mjerenja na miny anomaly tipa NN ne moraju znacit da ce ukoliko su ok i nipt bit ok tj da je sve u redu. Dosta toga se na uzv vidi ali ne mora bit vidljivo. Evo ja sam primjer onih u manjem postotku kojoj uzv, NN i probir su bili odlicni a kromosomeopatija je postojala 100%.
Dobro jutro svima. Cure sa koronom nadam se da ste bolje. Sretno svima danas na pregledima ako ima ko ❤️

👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Imate i Rodin online tečaj, al nemam pojma kad bude, periodično valjda, on vrijedi sigurno.
Na Duhu nas 2019 nitko, ali nitko nije pitao za tečaj, mislim da oni ne pile s tim stvarima, možda nekog i pitaju al ne traže nikakve potvrde.
Za epiduralnu, mislim da je Tufnica pitala, ja sam ju uzela na prvom porodu, ali mi nije djelovala 😅 znala sam da se to može dogoditi, ali nisam baš očekivala da sam ja taj maler 💩
Sad nekad mislim da ju i ne bi opet uzela jer eto izdržala sam i bez nje, a onda kad se sjetim te agonije, ipak bi 😂

Pitanje oko epidrualne, kolika je šansa neke posljedice na leđima? Užasno me strah da ću poslije imati problema jer me i ovako zna uhvatiti u lumbalnom dijelu. Još ako s tim dodatno napravim sranje malo me strah
Ja ti evo skoro nakon 3 godine osjetim nekad kratku bol na mjestu uboda, većinom kod promjene vremena i sl, ali nije sad da me uhvati pa boli satima, ali probode me onako na tom mjestu. Da ne znam da sam tamo dobila ubod, možda ne bi s tim ni povezala,ali ne bi sad to opisala kao neku posljedicu ne znam kakvu. To mi je i dr. rekla da je moguće, a isto i da je moguće da imaš neke veće bolove.. Sve je ona meni prije objasnila, ne mogu se stvarno požaliti, i šta može i ne mora biti i sl, a tek onda mi je dala papire da sve to još sama pročitam i potpišem

Evo ja sam primjer onih u manjem postotku kojoj uzv, NN i probir su bili odlicni a kromosomeopatija je postojala 100%.
Baš tako. Stanje na uzv se nikad ne može uzeti kao 100% stvarno i točno stanje, niti kod lošeg stanja ni dobrog, on kao takav nije nikada 100% pouzdan. Neovisno o tome koliko je ginekolog vrhunski i sl.

Arsancres kad ti je pregled?
U 18h, već imam knedlu da neš nije ok 😅

Arsancres ma nema šta bit. Sve je ok znam ❤️
Do pregleda ne razmišljam uopće tako, onda me taj dan opere 😑😑 lupka me pa se nadam da je dobro ❤️

Arsancres sasvim je normalna trema pred pregled. Al sve ce bit ok. Javi obavezno cekamo ❤️

👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Cure, upadam sad s novom temom, ali evo baš me zanima pošto se kod nas trenutno vode razgovori o tomeJeste li smislili ime za bebu i kako ste se dogovorili? Ja jedno, muž drugo.. Nikako na zelenu granu. Još ne znamo spol, pa pričamo i o muškim i ženskim imenima. Nema napretka ni u jednim ni u drugim
Kakvo je stanje kod vas što se toga tiče? Dajte mi ideje 🙏
Mi nemamo još iako znamo spol od 15tt 😂 valjda ćemo neko smisliti. Ima mi par lijepih, ali znamo osobe s tim imenom koja su blago rečeno smeće pa onda nekako ne želim dat ta imena jer će me asocirat na te žene😅

Prvom je na kraju muz dao ime. Sad smo svi tri dali prijedloge pa kako vrijeme prolazi i "mljackamo" ta imena otpadaju jedno po jedno. Na kraju sta ostane bit ce tako, ako se ne predomislimo 🤣🤣🤣

👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Mi imamo ime, čim smo saznali spol znali smo i ime. 💙
Što se lupkanja tiče moj sin svoju mamu ne štedi više. 😂
To udara to lupa na svim stranama sad, koliko promjene u samo 2 tjedna. A sve nogicama u bešiku udara kao da se proteže ili ne znam ni ja kakve akrobacije isprobava unutra 🥰Ja sam 25-ti tjedan.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji