Imate i Rodin online tečaj, al nemam pojma kad bude, periodično valjda, on vrijedi sigurno.
Na Duhu nas 2019 nitko, ali nitko nije pitao za tečaj, mislim da oni ne pile s tim stvarima, možda nekog i pitaju al ne traže nikakve potvrde. 
Za epiduralnu, mislim da je Tufnica pitala, ja sam ju uzela na prvom porodu, ali mi nije djelovala 😅 znala sam da se to može dogoditi, ali nisam baš očekivala da sam ja taj maler 💩
Sad nekad mislim da ju i ne bi opet uzela jer eto izdržala sam i bez nje, a onda kad se sjetim te agonije, ipak bi 😂

Pitanje oko epidrualne, kolika je šansa neke posljedice na leđima? Užasno me strah da ću poslije imati problema jer me i ovako zna uhvatiti u lumbalnom dijelu. Još ako s tim dodatno napravim sranje malo me strah
Ja ti evo skoro nakon 3 godine osjetim nekad kratku bol na mjestu uboda, većinom kod promjene vremena i sl, ali nije sad da me uhvati pa boli satima, ali probode me onako na tom mjestu. Da ne znam da sam tamo dobila ubod, možda ne bi s tim ni povezala,ali ne bi sad to opisala kao neku posljedicu ne znam kakvu. To mi je i dr. rekla da je moguće, a isto i da je moguće da imaš neke veće bolove.. Sve je ona meni prije objasnila, ne mogu se stvarno požaliti, i šta može i ne mora biti i sl, a tek onda mi je dala papire da sve to još sama pročitam i potpišem

Evo ja sam primjer onih u manjem postotku kojoj uzv, NN i probir su bili odlicni a kromosomeopatija je postojala 100%.
Baš tako. Stanje na uzv se nikad ne može uzeti kao 100% stvarno i točno stanje, niti kod lošeg stanja ni dobrog, on kao takav nije nikada 100% pouzdan. Neovisno o tome koliko je ginekolog vrhunski i sl.

Arsancres kad ti je pregled?
U 18h, već imam knedlu da neš nije ok 😅

posvudusa, RosaNerra, XOXO i Arsancres hvala vam na odgovorima i pojašnjenjima ☺️

29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Arsancres ma nema šta bit. Sve je ok znam ❤️
Do pregleda ne razmišljam uopće tako, onda me taj dan opere 😑😑 lupka me pa se nadam da je dobro ❤️

Arsancres sasvim je normalna trema pred pregled. Al sve ce bit ok. Javi obavezno cekamo ❤️

👶 - 2011.                             
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
 ➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Cure,  upadam sad s novom temom, ali evo baš me zanima pošto se kod nas trenutno vode razgovori o tome  Jeste li smislili ime za bebu i kako ste se dogovorili? Ja jedno, muž drugo.. Nikako na zelenu granu.  Još ne znamo spol, pa pričamo i o muškim i ženskim imenima.  Nema napretka ni u jednim ni u drugim 
 Kakvo je stanje kod vas što se toga tiče? Dajte mi ideje 🙏

29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Cure, upadam sad s novom temom, ali evo baš me zanima pošto se kod nas trenutno vode razgovori o tomeJeste li smislili ime za bebu i kako ste se dogovorili? Ja jedno, muž drugo.. Nikako na zelenu granu. Još ne znamo spol, pa pričamo i o muškim i ženskim imenima. Nema napretka ni u jednim ni u drugim
Kakvo je stanje kod vas što se toga tiče? Dajte mi ideje 🙏
Mi nemamo još iako znamo spol od 15tt 😂 valjda ćemo neko smisliti. Ima mi par lijepih, ali znamo osobe s tim imenom koja su blago rečeno smeće pa onda nekako ne želim dat ta imena jer će me asocirat na te žene😅

Prvom je na kraju muz dao ime. Sad smo svi tri dali prijedloge pa kako vrijeme prolazi i "mljackamo" ta imena otpadaju jedno po jedno. Na kraju sta ostane bit ce tako, ako se ne predomislimo 🤣🤣🤣

👶 - 2011.                             
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
 ➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji