Evo ja sam primjer onih u manjem postotku kojoj uzv, NN i probir su bili odlicni a kromosomeopatija je postojala 100%.
Baš tako. Stanje na uzv se nikad ne može uzeti kao 100% stvarno i točno stanje, niti kod lošeg stanja ni dobrog, on kao takav nije nikada 100% pouzdan. Neovisno o tome koliko je ginekolog vrhunski i sl.
Arsancres kad ti je pregled?
U 18h, već imam knedlu da neš nije ok 😅
posvudusa, RosaNerra, XOXO i Arsancres hvala vam na odgovorima i pojašnjenjima ☺️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Arsancres ma nema šta bit. Sve je ok znam ❤️
Do pregleda ne razmišljam uopće tako, onda me taj dan opere 😑😑 lupka me pa se nadam da je dobro ❤️
Arsancres sasvim je normalna trema pred pregled. Al sve ce bit ok. Javi obavezno cekamo ❤️
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Cure, upadam sad s novom temom, ali evo baš me zanima pošto se kod nas trenutno vode razgovori o tome Jeste li smislili ime za bebu i kako ste se dogovorili? Ja jedno, muž drugo.. Nikako na zelenu granu. Još ne znamo spol, pa pričamo i o muškim i ženskim imenima. Nema napretka ni u jednim ni u drugim
Kakvo je stanje kod vas što se toga tiče? Dajte mi ideje 🙏
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Cure, upadam sad s novom temom, ali evo baš me zanima pošto se kod nas trenutno vode razgovori o tomeJeste li smislili ime za bebu i kako ste se dogovorili? Ja jedno, muž drugo.. Nikako na zelenu granu. Još ne znamo spol, pa pričamo i o muškim i ženskim imenima. Nema napretka ni u jednim ni u drugim
Kakvo je stanje kod vas što se toga tiče? Dajte mi ideje 🙏
Mi nemamo još iako znamo spol od 15tt 😂 valjda ćemo neko smisliti. Ima mi par lijepih, ali znamo osobe s tim imenom koja su blago rečeno smeće pa onda nekako ne želim dat ta imena jer će me asocirat na te žene😅
Prvom je na kraju muz dao ime. Sad smo svi tri dali prijedloge pa kako vrijeme prolazi i "mljackamo" ta imena otpadaju jedno po jedno. Na kraju sta ostane bit ce tako, ako se ne predomislimo 🤣🤣🤣
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Mi imamo ime, čim smo saznali spol znali smo i ime. 💙
Što se lupkanja tiče moj sin svoju mamu ne štedi više. 😂
To udara to lupa na svim stranama sad, koliko promjene u samo 2 tjedna. A sve nogicama u bešiku udara kao da se proteže ili ne znam ni ja kakve akrobacije isprobava unutra 🥰Ja sam 25-ti tjedan.
Ja vam jos cure moje ne osjecam leptirice ni mrduckanja bebe. Nadam se da hocu kroz ovaj tj jer sam tako i u prvoj T!
Ime za curu imamo jos od prve trudnoce, za deckica nam je bio problem. Isto smo tako imali par pa su otpadala dok nismo na tom jednom ostali...
Sortiraj odgovore
Najstariji