Evo i mene!
Čitam vas i pratim, ali ne stižem puno pisati. Posao, traženje većeg stana, slijedi selidba, i tako.... dani brzo prolaze, ali neka jer znači da smo svakim danom sve bliže 🙂 dobro smo, barem se nadam da je s bebom sve ok, družimo se redovno preko baby watchera, ❤️ su tu. Jedino što vidim i po trbuhu, a i osjećam da je beba dosta nisko. Sutra imamo redovan pregled, 20 tjedan. Jedva čekam, predugo traju ova 4 tjedna...radimo veliki UZV/anomaly scan. Nadam se da se posteljica podigla barem malo 🙏
Nego sjećam se negdje još s početka, ali ne mogu to sve pretraživati, da je netko stavio dijetalni jelovnik za trudnicki dijabetes, pa ako nije problem da ga opet stavi. Nije za mene, mi imamo ogtt u 24tj, za prijateljicu. Hvala
🕺34g
💃 32g
1🤰🏽 24.03.2022.
Clearblue + (1.8.)
Beta HCG + 88.000 (9.8.)
1. pregled (18.8.) ❤️
2. pregled (8.9.) anomaly + kombinirani 🆗
PreMama Duo
3. pregled (6.10.) stiže nam 💙
4. pregled (3.11.) uredan anomaly scan + 💙 100%
Cure, ja imam kolica za prodat.
Stavit cu link s marketa https://www.facebook.com/marketplace/item/290060282706961/
Htjela bi uzeti neka roza za curku. Ja sam bila zadovoljna sa svojima 3u1. Mi smo u gradu pa nismo ih ni toliko pakirali u auto. U kosari je spavao preko dana, i setkali tu po kvartu. Tek kad smo dosli do sportskog. I ja ih bez problema stavim u svoj nissan, a imam mali bunker.
Max su ocuvana stvarno. Ja sam prala kotace prije ulaska u stan
A baš su krasna.. Nama će trebati nova. Imamo Abc dizajn 2u1 još od prve curke, druga naslijedila i stvarno su nas dobro poslužila, al u zadnje vrijeme nešto prednji kotači štekaju..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Tejusks i Anchy drago mi je da su vam pregledi dobro prosli. Bas je lijepo procitati dobre vijesti sa pregleda.
Tejuska cestitam na curici 💗🤗! Kako su ti mali i seka?
Megy kako si ti?
Ja 4.11 idem s muzem na 4D i bas sam nestrpljiva i jedva cekam 😍.
Ante 💙 Maro 💙
I ja sam tako išla privatno. Iznenadila sam se kolika je gužva subotom u privatnom labosu! Dođi što ranije!
Ma ja uvijek dođem kasnije, svi idu uvijek svuda ujutro, zato su i gužve 😂
Naći ću neki žnj, imam ih okolo naselja stvarno na pola sata max, tak mi svejedno di idem, samo da se toga riješim
Mi smo danas opet neš mrljali po zidovima, mene tak pere isto neka nervoza i panika, pitam se šta smo se sad tog uhvatili, a onda kad sagledam realno pa nemamo ni kad ako ne sad. Ako svaki dan nešto napravimo, sigurno ćeno sve stići srediti, nije da gradimo kuću iz temelja, a i ne ovisimo ni o kome pa zapravo to bi bila i olakotna okolnost. Više sam ljuta što sam pristala pohest govno po ne znam koji put pa stvarno čekat majstore od koji na koncu niš, neki se nisu ni pojavili, ovaj koji nam je fasadu radio je rekao da može u 10.mj tek pa ipak ni tad, ali bitno da smo mi čekali. A nije da nemamo iskustva i da smo stvarno već utvrdili da se uzdamo samo u se i u svoje kljuse 🤦♀️ al aj, čovjek uči dok je živ
Tejusks i Anchy drago mi je da su vam pregledi dobro prosli. Bas je lijepo procitati dobre vijesti sa pregleda.
Tejuska cestitam na curici 💗🤗! Kako su ti mali i seka?
Megy kako si ti?
Ja 4.11 idem s muzem na 4D i bas sam nestrpljiva i jedva cekam 😍.
Ja sam danas puno bolje nego prethodnih dana. Još me malo grlo pati i malo zacepljen nos. Nisam imala više temperaturu i uspjela sam doći evo do 4-5 dana sa 2 lupoceta samo. Sve prirodno pokušavam, unijeti vitamine prirodnim putem i ojačati si imunitet što više.. . Muž mi se čudi kako sam i luk počela jesti. Sve za bebicu!
4D je nama bilo predivno iskustvo. Bili smo u 15. tjednu a tako se dobro sve vidjelo. Rekao nam i spol tada. Doduše moja ginekologinja je zakuhala sve jer je tjedan dana nakon tog pregleda rekla da je curica. Ali nekako više vjerujem da je dječak, kako je i rekao gin na 4D privatno. Vidjet ćemo
Drago mi je da si bolje. Bit ce to sve dobro 🤗.
Za 4D da to je bas predivno iskustvo. Ja sam isto u prvoj trudnoci na 4D saznala spol,a ovaj puta sam kod svog ginekologa pa cemo vidjeti dali ce i ovaj na 4D to potvrditi. A najbolje mi je sta i muz moze ici pa da i on napokon vidi bebicu 😍. I da moram priznati da je to bas cudno da ti je na 4D receno da je decko, a sad ginekologica da je curica. Obicno cujem da bude obrnuto jer se lakse za cure zna fulati, kad imas opet pregled? 😁
Ante 💙 Maro 💙
Blago vama i meni se jako islo radit taj 4D..bas sam si zeljela napraviti album slika no u njemackoj je to od 1.1.2021 zabranjeno jer je stetno za bebu 😔 nema veze imam obicne slikice pa cu si nesto iskombinirati.
Čestitke svima na dobrim pregledima 🤗
Koliko curica danas, malo sam ljubomorna 😆
Moj pregled je sutra, ali će biti bez ultrazvuka pa nisam nešto uzbudjena moram priznati 🙄
U prvoj trudnoći sam u Zg skoro svaki put radila UZV, lijepo je vidjeti da je sve ok, al ovdje se plaća 70ak eura, to mi je malo previše ipak. Kad čujem vas sve kako gledate bebice bas mi to fali.
Bila je tema kolica danas… Jučer sam bas napisala da sam zadovoljna s Bugaboo cameleon 3. Ali kako smo ih naslijedili ja nisam ni gledala druga pa se ne kuzim nešto previše u to kakvih sve ima. Koristili smo košaru prvih šest mjeseci, mala je isto rodjena u proljeće pa smo dosta šetali i vani je spavala u njima. Lako se sklapaju, ali zauzmu dosta mjesta u autu, to je istina. Ovaj sjedeći dio mi je bas cool 🤩 Njihov model Fox je bio moj favorit, da sam kupovala bankrotirala bih zbog njih 😅
TejaBj, MartaO i Katja sretno na pregledima danas!
Jutro curke! Mene ceka pakiranje i lagano seljenje i tako cijeli tjedan 🙈 veseli me slaganje stvari u novom stanu ali ovo pakiranje i ciscenje bas i ne haha 🙈
Vidim tema kolica, ja sam u prvoj T kupila siva (dobro da nisam plava) peg perego yipsi model kolica. I cine mi se odlicna. Lagana uska kada se sloze. Vidjeti cemo u praksi. Imam kolegicu koja je peg perego imala i zadovoljna je bila.
Blago vama i meni se jako islo radit taj 4D..bas sam si zeljela napraviti album slika no u njemackoj je to od 1.1.2021 zabranjeno jer je stetno za bebu 😔 nema veze imam obicne slikice pa cu si nesto iskombinirati.
Da li nam možeš nešto više reći kako ti to objasni ginekolog "da je štetno"!? Baš tim riječima? Da li možeš inzistirati ili platiti da ipak ideš na 4/5D na vlastitu odgovornost? Malo me zanima kako je to na zapadu.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Sortiraj odgovore
Najstariji