Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    03. Studeni 2021. 12:24

Sunašce83

Curke meni su pocele mucnine u zadnje vrijeme i to doslovno jutarnje🤢,cak sam par puta vodu🤮.
    Neg mislim si da mi je vrijeme za popis napravit. Presli smo pola,a 3.mj je tako reci iza vrata. Doslovno nemam nista za bebicu u kuci. Sreca pa imamo veliki auto tako da sa time se ne moramo zamarati. Kolica su odlicna, jedino mi se boja ne svida ali biti ce dobra,3u1 su i nisu glomazna,plavo siva…

Uh uh bas mi je zao za mucnine 😪 nadam se da ce stati

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    03. Studeni 2021. 12:26

antonela98

Jutro curkeee!
    Gdje cete za novu? 😂
    Ja nemam nikakve ideje 🤷🏻‍♀️

Za novu? Pa doma HAHHAA
    Kad imam ovo dvoje kikaca,garant sam u krevetu u 21h 🤣😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    03. Studeni 2021. 12:32

Dubrovčanka

Ja još nisam ništa kupila. Mogla bih se u Splitu nakon 4D poći počastiti barem bodićem. Šta kažete 😄?

Daaa da !! 😁🥰 nadam se da cete uzivati , ma sigurna sam da hocete 😍😘

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Maya34
    03. Studeni 2021. 12:39

Dubrovčanka

Sunašce baš mi je žao zbog tvojim mučnina. Meni su jedino počeli problemi sa donjim dijelom leđa. Razvaljuju me lagano. Razmišljam da pođem na Fizikalnu. Inače sam išla za gornji dio

Jao, ja od ponedjeljka čekam hoće li netko napisati da ga muči donji dio leđa jer mene rastura 🙈 i kukovi, ali i butine 🙄 baš grozan osjećaj.. 

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• MarijanaMartin
    03. Studeni 2021. 12:50

Dubrovčanka

Ja još nisam ništa kupila. Mogla bih se u Splitu nakon 4D poći počastiti barem bodićem. Šta kažete 😄?

Neznam što čekaš. Samo kupuj!!! Evo moja pošiljka Zarlando krenula, nemogu dočekati!!!  🎉🎉🎉

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• katsy
    03. Studeni 2021. 12:56

Dubrovčanka

Katsyja imam trudnički jastuk. Onaj U tip. Jako,jako sam zadovoljna s njime. Idem sutra za Split ide i on samnom. Jako mi olakšava spavanje. Ako hoćeš postavim ti link za njega.
    Ja odoh prekosutra na 4D i baš se veselim. Ne vjerujem da je tako štetan da bi ga cijeli svijet koristio.

da, može, hvala ti!
    ovu noć me bolila kičma ko da se savila cijela, tako da ujutro mi je prva pomisao bila da kupim taj jastuk

Blink13
    03. Studeni 2021. 13:02

Anchy_23 🌈 🌸

TejaBj, MartaO i Katja sretno na pregledima danas!

Jutro curke! Mene ceka pakiranje i lagano seljenje i tako cijeli tjedan 🙈 veseli me slaganje stvari u novom stanu ali ovo pakiranje i ciscenje bas i ne haha 🙈
    Vidim tema kolica, ja sam u prvoj T kupila siva (dobro da nisam plava) peg perego yipsi model kolica. I cine mi se odlicna. Lagana uska kada se sloze. Vidjeti cemo u praksi. Imam kolegicu koja je peg perego imala i zadovoljna je bila.

Ta kolica imamo i mi i meni su odlična za grad. Nažalost, ipak zauzmu dosta gepeka koji nam baš i nije velik tako da se u autu vozaju Ergobaby metro + kolica i njih koristimo gdje god moramo autom.

Blink13
    03. Studeni 2021. 13:07

katsy

da li koristite jastuk za trudnice i koji? da li se isplati i jel skroz dobar?

Ja sam koristila cijelu prvu trudnoću, bio je plan koristiti i za dojenje ali mladac i ja to nismo uspjeli. Sad ga posudila sestrični koja je rodila u rujnu i ne mogu ga tražiti nazad jer nismo još objavili da sam trudna 🤭

Meni je to u trudnoći bio najdraži artikl ali vjerujem da je i to od osobe do osobe.

• katsy
    03. Studeni 2021. 14:14

Dubrovčanka

Katsy evohttps://babyland.hr/proizvod/jastuk-za-dojenje-za-mamu-i-bebu-supermami-tip-u/
    Može se skidati navlaka i prati fino. Nije se još slijepio. Meni je zakon ❤️

super izgleda, a da li je fleksibilan tj jel se može podesiti (na slikama mi izgleda ko da ima neku npr.žicu unutra da mogu formirati oblik kak mi paše ili se varam?) 

Arsancres
    03. Studeni 2021. 14:20

posvudusa

Koji magnezij pijete ako ga pijete?
    Prvo sam pila direct 400 od dietpharma i po 3 vrecice dnevno no nisam vidjela neki baš super učinak, niti me potjeralo na wc a bar sam se tome nadala😅
    Onda mi je teta u ljekarni dala neki francuski kao magnesium formag pileje firma i kao on je nešto bolji no ja i dalje ne osjetim prva tri prsta obje ruke i još uvijek ne idem na wc 🙄
    Ne znam postoji li maksimum i jel mo moze bit sta od previse magnezija? Razmisljam da roknem jednu tabletu i tri vrecice directa za pokus

Ma ne može ti ništa biti osim proljeva, to bi baš svakodnevno morale biti ne znam kolike količine. Sve verzije direkta su bolje jer imaju bolji učinak, ali meni su užas, bljuje mi se kad taj prah moram stavit u sebe 🙈 ja sad koristim onaj iz Dma, našla recenzije da je dobar i aj za 36kn kupila, ima 20 vrećuca i otope se u 2dcl vode, isti okus kao cedevita. Doslovno. Nemam više kutiju, ali nacrtani su neki sportaši i može se kupiti gdje god imaju one svoje ljekarske proizvode. Za sada mi on najbolje odgovara i baš kužim kad ga (ne)popijem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.