Što mislite o ergobaby metro plus kolicima koja se mogu koristiti od rođenja? Još nisam u fazi kupovanja, rano mi je, ali fora mi je razmišljati o tome. Mi želimo mala kolica, lagana, lako sklopiva, koja mogu s nama na putovanja bez problema. Većina prijateljica mi ima djecu i apsolutno su mi sve rekle da ne mogu dovoljno prežalit što su kupovale 3u1 kolica 🤷♀️
Zašto su požalile što su kupile 3u1 kolica? Nama je isto rano još za kupnju, ali smo planirali kupovati 3u1 kolica pa me sad zanima zašto to nije dobro? 🤭
Pa otprilike su im razlozi svima redom da su dale jako puno novca za nešto što nisu dobro iskoristili. Košaru bebe brzo prerastu, jedna mi je prijateljica rekla da je koristila košaru svega 2 puta, a jedna da joj beba čak nikako nije htjela u tu košaru. Takva kolica im općenito zauzimaju jako puno mjesta, cijeli gepek itd. A kad dođu do sportskog dijela skuže da su kolica glomazna, nezgrapna za rukovanje, teška i onda su sve kupile laganija, buggy ili kišobran kolica i vozila djecu već od 6 mj u njima. Rekle su i ako je ulica kojom šetate nekakva uzbrdica da je smrt vozit bebu i kolica od 15tak kg 😂Sad, vjerojatno to ovisi od roditelja do roditelja, od bebe do bebe i od osobnih potreba i preferencija, od mjesta gdje živite itd. ali eto meni je doslovno svaka prijateljica s djecom to rekla.
Nama je košara apsolutno max poslužila. U njoj je bebica puno puta preko dana prespavala, puno smo privele u šetnji.
Kad smo negdje trebali ici za vrijeme njenog spavanca nikakva briga. Tako da je to vrlo, vrlo individualno.
Evo ja ne mogu zamislit da smo tih prvih mjeseci to odrađivale u kišobran kolicima, baš nikako.
Da su velika i da zauzimaju pola auta - e to je isto točno.
Sve ima i plus i minus
Pozdrav curke, evo da vam se i ja malo javim. Nisam se javljala par dana jer su me mučnine uništile. Bila sam baš jako izmučena i umorna. Danas sam evo malo bolje pa da vam se javim i vidim kako ste vi.
Vidim da pričate o tlaku. Ja sam inače niskotlakaš i moj redovni tlak prije trudnoće je 90/60 i sada u trudnoći je i dalje takav. Po tom pitanju se ništa nije promjenilo. Ali pošto je to moje normalno stanje onda nemam nikakvih posljedica od tako niskog tlaka.
Svim curama koje danas imaju pregled želim da sve prođe u najboljem redu ❤️
I kod mene ista stvar.. Niskotlakaš oduvijek.. Oko 90/60, 90/50 nekad i niže.. Otkucaji kao i gornji tlak oko 80-90. Od prošle godine, ne podnosim baš najbolje vručine, kalij mi bude nizak pa se i srce uzlupa, preskače i svašta nešto.. Ovo vrijeme mi ne smeta.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Što mislite o ergobaby metro plus kolicima koja se mogu koristiti od rođenja? Još nisam u fazi kupovanja, rano mi je, ali fora mi je razmišljati o tome. Mi želimo mala kolica, lagana, lako sklopiva, koja mogu s nama na putovanja bez problema. Većina prijateljica mi ima djecu i apsolutno su mi sve rekle da ne mogu dovoljno prežalit što su kupovale 3u1 kolica 🤷♀️
Zašto su požalile što su kupile 3u1 kolica? Nama je isto rano još za kupnju, ali smo planirali kupovati 3u1 kolica pa me sad zanima zašto to nije dobro? 🤭
Pa otprilike su im razlozi svima redom da su dale jako puno novca za nešto što nisu dobro iskoristili. Košaru bebe brzo prerastu, jedna mi je prijateljica rekla da je koristila košaru svega 2 puta, a jedna da joj beba čak nikako nije htjela u tu košaru. Takva kolica im općenito zauzimaju jako puno mjesta, cijeli gepek itd. A kad dođu do sportskog dijela skuže da su kolica glomazna, nezgrapna za rukovanje, teška i onda su sve kupile laganija, buggy ili kišobran kolica i vozila djecu već od 6 mj u njima. Rekle su i ako je ulica kojom šetate nekakva uzbrdica da je smrt vozit bebu i kolica od 15tak kg 😂Sad, vjerojatno to ovisi od roditelja do roditelja, od bebe do bebe i od osobnih potreba i preferencija, od mjesta gdje živite itd. ali eto meni je doslovno svaka prijateljica s djecom to rekla.
Nama je košara apsolutno max poslužila. U njoj je bebica puno puta preko dana prespavala, puno smo privele u šetnji.
Kad smo negdje trebali ici za vrijeme njenog spavanca nikakva briga. Tako da je to vrlo, vrlo individualno.
Evo ja ne mogu zamislit da smo tih prvih mjeseci to odrađivale u kišobran kolicima, baš nikako.
Da su velika i da zauzimaju pola auta - e to je isto točno.
Sve ima i plus i minus
Istina, da. A treba biti i oprezan s tim kolicima bez košare koja idu od rođenja. Nisu svaka prikladna za tako malu bebu. Ja sam naišla na ta ergobaby metro plus koja su certificirana od rođenja, i od sjedišta se može napraviti kao gnijezdo /košara za bebu. Čitala sam super recenzije. Tako da se baš dvoumim između nečega takvog i 3u1 kolica (koje mi nijedna prijateljica nije preporučila 🤦♀️😂). Ali daj Bože da su mi to jedine muke i brige u ovoj trudnoći 🙏
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Blink13, čestitke!!!
Sretno svima na pregledima danas!!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Blink13 odlične vijesti, čestitam na curici 🥰
Tejuska sretnoo na pregledu danas 😊😊
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Čestitam cure na dobrim pregledima i curicamaaaa 💕
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Ja sam odradila anomaly ali iskreno, ja nisam sigurna da je ovo bio anomaly 😂
Pregled je trajao doslovno 12min , ok pokazala je ona meni i mozak i sve živo ali nije zapisala niti jednu jedinu mjeru. Niti je šta mjerila osim trbuha i bedrene.
Mislim da ću se ipak naručiti u Petrovu.
Preloše za privatni pregled.
Ali, rekla mi je spol, koji uzimam s rezervom iskreno jer je sve bilo s brda dola.
Navodno je curica 😁
Toliko sam čekala tvoj spol da onda bude li la 😂 pa gdje si to išla? Kak nije zapisala ništa? Bože svašta s tim doktorima jbt haha
Cestitam na curicama!
Posvudusa zao mi je da je tako traljav bio pregled :/,a ovo za spol vjerujem da je ipak u pravu jer si u tjednima kad se to vec lijepo vidi i da je deckic u ovim tjednima se ne moze ne vidjeti. Cestitam! 🥳💗,koliko se sjecam i imala si takvu intuiciju?
Sto se tice tih komentara sa strane i usporedivanja, uf 😅. Nazalost bit ce ih, a pogotovo kad rodite 😅, no moram priznati da ih je sad u drugoj trudnoci manje osim ovih o spolu jer ono ocekuje se valjda da ako je prvo curica da je drugo decko i obrnuto 🙄🙄. I da danas je vec valjda uvrijezeno misljenje da je roditeljstvo jednako kraju zivota pa se moguce i iz tih razloga ljudi sve kasnije upustaju u to pa kad zele vise ni ne mogu itd.,a s druge strane mislim pa normalno da zivot s bebom nije kao na reklami. Ono jednorozi lete, sve je divno bajno,beba se samo smjeska ,vi idete kud zelite i kad zelite i ostalo. Pa svatko normalan zna da kad dodes doma s bebom da ti se zivot promjeni za 360 i da ne mozes nastavit zivjeti kao prije. Roditeljstvo je ogromna zrtva, ali meni ni jedan izlazak, putovanje i ispijanje kave ne moze zamjeniti moje dijete i tu ljubav i ispunjenost koju majcinstvo nosi! 🤗💗 Oni su jednom ovako mali, bespomocni i ovisni o nama. Pa bit ce vremena za sve ove guste...
Kolica nama su defitivno super posluzila 3u1. To je stvarno individualno. Kao sta je netko tu vec napisao mi smo isto kosaru deeebelo iskoristili. Do cca 8 mj.se nije dao iz nje i dnevna spavanja je u njoj odradivao...
Ante 💙 Maro 💙
Posvudusaaa cestitke na curiciii 🎀🎉
Nadam se da je tocno 😁
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Baš sam se nasmijala komentarima, stvarno je ta okolina luda.. Valjda će nam svima život stat s djecom 🙈🙈 a i ne znam tko je to mislio da će partijat po klubovima tjedan dana od rođenja djeteta jbt haha, kao ne znamo u šta se upuštamo 😅
Jel ima koja u planu ići na onaj Sajam beba sad? Ja nemam šta kupiti, vidim da će imati puno njih i online popust. Jedino eto razmišljam da možda odem vidit jel ima u onoj Mama novoj neš, imam ona 2 bona od 200kn koja trebam iskoristiti. I dalje vas obaviještavam ako koja želi da bi ih prodala oba za 300kn ili jedan za 150 ako koja želi 🙈🙈 možda neka nešto želi, neku spavaćicu ili one majice s bebama njihove 🙈
Ne bi da propadnu 🥴
Koje loše vrijeme u Zgu, lije kiša od jutra i još čitam cijeli tjedan tako 😑
I kod Varazdina, uzas za bit u kuci i poludit do kraja 😂i tako vidim pise cijeli tjedan
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji