Ja još nisam ništa kupila. Mogla bih se u Splitu nakon 4D poći počastiti barem bodićem. Šta kažete 😄?
Ja još nisam ništa kupila. Mogla bih se u Splitu nakon 4D poći počastiti barem bodićem. Šta kažete 😄?
ma zašto ne? ja kad vidim da mi se nešto od robice sviđa odmah kupim... a sva sreća pa mi se sve sviđa... 💕
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Neznam što čekaš. Samo kupuj!!! Evo moja pošiljka Zarlando krenula, nemogu dočekati!!! 🎉🎉🎉
Hahaha meni danas poštar zvoni, nosi neki paket sa Zalanda, ja reko pa nije to moje, meni su svi stigli 😂😂😂 a ja se baš raspištoljila, 6 narudžbi sam napravila kad je bilo onih 50%, sinoć došle zadnje patike mužu, kontam pa nisam luda, nemam niš više. On pogleda i ono stvarno, nije na mene🤭 lik jadan već naviknuo na mene i pakete, kaže mi uvijek da nema cijela ulica paketa ko ja s Aliexpressa 😂
Katsy nema žicu. Ja znam usred noći prebaciti obje strane kako se rotiram ne jednu stranu. Ono povučem u okretu i završe obje strane jastuka na jednoj 🤣. Ja sam baš htjela ovaj u radi tog rotiranja u snu. Tako se samo okrenem i obgrlim ga rukama i nogama plus šta se neću prevaliti na stomak. Baš mi je zakon.
naručila sam! jedva čekam da stigne! Nego, jel jastučnica dođe uz to (odabrala sam dezen)?
….meni danas poštar zvoni, nosi neki paket sa Zalanda, ja reko pa nije to moje, meni su svi stigli 😂😂😂 a ja se baš raspištoljila, 6 narudžbi sam napravila kad je bilo onih 50%, sinoć došle zadnje patike mužu…
Aaaa tebi već došlo? Blago tebi! Ja evo još čekam, ništa još nije došlo. Naručila sam 23 artikla! Moje se još šiva,haha 🤣🤪🤣🤪
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Koji magnezij pijete ako ga pijete?
Prvo sam pila direct 400 od dietpharma i po 3 vrecice dnevno no nisam vidjela neki baš super učinak, niti me potjeralo na wc a bar sam se tome nadala😅
Onda mi je teta u ljekarni dala neki francuski kao magnesium formag pileje firma i kao on je nešto bolji no ja i dalje ne osjetim prva tri prsta obje ruke i još uvijek ne idem na wc 🙄
Ne znam postoji li maksimum i jel mo moze bit sta od previse magnezija? Razmisljam da roknem jednu tabletu i tri vrecice directa za pokus
Ja uzimam ovaj, skup je, ali vrijedi svake kune : https://shop.purecaps.net/hr-HR/proizvodi-a-z/magnezij-magnezijev-glicinat
Uzimam ga po preporuci prijateljice nutricionistice koja se bas kuzi u suplemente, sastave i te marke. Uzimam 3 kapsule na dan, kako piše i u uputama. Preporučuje se baš u trudnoći. Puno mi pomaže, a i primjetila sam da otkad ga uzimam, idem na wc najmanje 2 puta dnevno, valjda opusti sve mišiće pa tako i crijeva. Rekli su mi da je to super jer tako sprječavamo hemeroide.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Cure,pozitivna sam na kucni test na covid 😪
Osjecam griznju savjesti jer sam jucer bila na pregledu,nadam se da nisam na nikog prenila 😪
U srijedu tek imam testiranje pcr
Imam temp 37.5 , bole me noge i donji dio leđa , kašljem ko bik
Povracala od zgaravice i eto 😥
Pita me dr.koliko si trudna,reko uskoro u 4mj ulazim.
A ona meni joj Tea moja 🙄 nadam se da bude sve u redu.
Reko super,krasno...
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure,pozitivna sam na kucni test na covid 😪
Osjecam griznju savjesti jer sam jucer bila na pregledu,nadam se da nisam na nikog prenila 😪
U srijedu tek imam testiranje pcr
Imam temp 37.5 , bole me noge i donji dio leđa , kašljem ko bik
Povracala od zgaravice i eto 😥
Pita me dr.koliko si trudna,reko uskoro u 4mj ulazim.
A ona meni joj Tea moja 🙄 nadam se da bude sve u redu.
Reko super,krasno…
Bit će sve u redu. I ja sam uzela iz zafrkancije te testove i svi su bili pozitivni na sok, pivo, običnu vodu. Ne brini se uživaj u trudnoći, bebi ne može naškoditi mamina prehlada. Imala sam i ja nedavno isto 🤗
Tejuska drzim fige da sve prode ok i da ne bude vecih problema 🤞 znam trudnice koje su prosle super sa blazim simptomima., to i tebi zelim 🍀
Trpaj se vitaminima pij puno tekucine inhaliraj se i biti ces ti dobro!
Hvala cure ♡
Tufnice prekjucer sam ga isto radila zbog djeteta,da njega ne testiram i maltretiram s tim guranjem u nos i bio je negativan.
Nisam probala na nikakav sok niti nista,iskreno to me ne zanima.Ali osobu koja je gurala u nos i ispala pozitivna nijedna na pcr bome nije bila negativna.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala cure ♡
Tufnice prekjucer sam ga isto radila zbog djeteta,da njega ne testiram i maltretiram s tim guranjem u nos i bio je negativan.
Nisam probala na nikakav sok niti nista,iskreno to me ne zanima.Ali osobu koja je gurala u nos i ispala pozitivna nijedna na pcr bome nije bila negativna.
Slažem se bila sam pozitivna na kućni i tjedan dana nakon i na pcr!
Želim brz oporavak i što blaže simptome! 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji