Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    elle 🙋‍♀️
    03. Studeni 2021. 14:22

Dubrovčanka

Ja još nisam ništa kupila. Mogla bih se u Splitu nakon 4D poći počastiti barem bodićem. Šta kažete 😄?

Dubrovčanka

Ja još nisam ništa kupila. Mogla bih se u Splitu nakon 4D poći počastiti barem bodićem. Šta kažete 😄?

Dubrovčanka

Dubrovčanka

Dubrovčanka

Dubrovčanka

ma zašto ne? ja kad vidim da mi se nešto od robice sviđa odmah kupim... a sva sreća pa mi se sve sviđa...  💕

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Arsancres
    03. Studeni 2021. 14:23

MarijanaMartin

Dubrovčanka

Neznam što čekaš. Samo kupuj!!! Evo moja pošiljka Zarlando krenula, nemogu dočekati!!! 🎉🎉🎉

Hahaha meni danas poštar zvoni, nosi neki paket sa Zalanda, ja reko pa nije to moje, meni su svi stigli 😂😂😂 a ja se baš raspištoljila, 6 narudžbi sam napravila kad je bilo onih 50%, sinoć došle zadnje patike mužu, kontam pa nisam luda, nemam niš više. On pogleda i ono stvarno, nije na mene🤭 lik jadan već naviknuo na mene i pakete, kaže mi uvijek da  nema cijela ulica paketa ko ja s Aliexpressa 😂

• katsy
    03. Studeni 2021. 14:52

Dubrovčanka

Katsy nema žicu. Ja znam usred noći prebaciti obje strane kako se rotiram ne jednu stranu. Ono povučem u okretu i završe obje strane jastuka na jednoj 🤣. Ja sam baš htjela ovaj u radi tog rotiranja u snu. Tako se samo okrenem i obgrlim ga rukama i nogama plus šta se neću prevaliti na stomak. Baš mi je zakon.

naručila sam! jedva čekam da stigne! Nego, jel jastučnica dođe uz to (odabrala sam dezen)?

• MarijanaMartin
    03. Studeni 2021. 15:29

Arsancres

….meni danas poštar zvoni, nosi neki paket sa Zalanda, ja reko pa nije to moje, meni su svi stigli 😂😂😂 a ja se baš raspištoljila, 6 narudžbi sam napravila kad je bilo onih 50%, sinoć došle zadnje patike mužu…

Aaaa tebi već došlo? Blago tebi! Ja evo još čekam, ništa još nije došlo. Naručila sam 23 artikla! Moje se još šiva,haha 🤣🤪🤣🤪

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Demi30
    03. Studeni 2021. 16:21

posvudusa

Koji magnezij pijete ako ga pijete?
    Prvo sam pila direct 400 od dietpharma i po 3 vrecice dnevno no nisam vidjela neki baš super učinak, niti me potjeralo na wc a bar sam se tome nadala😅
    Onda mi je teta u ljekarni dala neki francuski kao magnesium formag pileje firma i kao on je nešto bolji no ja i dalje ne osjetim prva tri prsta obje ruke i još uvijek ne idem na wc 🙄
    Ne znam postoji li maksimum i jel mo moze bit sta od previse magnezija? Razmisljam da roknem jednu tabletu i tri vrecice directa za pokus

Ja uzimam ovaj, skup je, ali vrijedi svake kune : https://shop.purecaps.net/hr-HR/proizvodi-a-z/magnezij-magnezijev-glicinat 
    Uzimam ga po preporuci prijateljice nutricionistice koja se bas kuzi u suplemente, sastave i te marke. Uzimam 3 kapsule na dan, kako piše i u uputama. Preporučuje se baš u trudnoći. Puno mi pomaže, a i primjetila sam da otkad ga uzimam, idem na wc najmanje 2 puta dnevno, valjda opusti sve mišiće pa tako i crijeva. Rekli su mi da je to super jer tako sprječavamo hemeroide. 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Tejuska♡
    03. Studeni 2021. 16:27

Cure,pozitivna sam na kucni test na covid 😪
    Osjecam griznju savjesti jer sam jucer bila na pregledu,nadam se da nisam na nikog prenila 😪
    U srijedu tek imam testiranje pcr
    Imam temp 37.5 , bole me noge i donji dio leđa , kašljem ko bik 
    Povracala od zgaravice i eto 😥
    Pita me dr.koliko si trudna,reko uskoro u 4mj ulazim.
    A ona meni joj Tea moja 🙄 nadam se da bude sve u redu.
    Reko super,krasno...

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

tufnica1602
    03. Studeni 2021. 16:53

Tejuska♡

Cure,pozitivna sam na kucni test na covid 😪
    Osjecam griznju savjesti jer sam jucer bila na pregledu,nadam se da nisam na nikog prenila 😪
    U srijedu tek imam testiranje pcr
    Imam temp 37.5 , bole me noge i donji dio leđa , kašljem ko bik
    Povracala od zgaravice i eto 😥
    Pita me dr.koliko si trudna,reko uskoro u 4mj ulazim.
    A ona meni joj Tea moja 🙄 nadam se da bude sve u redu.
    Reko super,krasno…

Bit će sve u redu. I ja sam uzela iz zafrkancije te testove i svi su bili pozitivni na sok, pivo, običnu vodu. Ne brini se uživaj u trudnoći, bebi ne može naškoditi mamina prehlada. Imala sam i ja nedavno isto 🤗

Anchy_23 🌈 🌸
    03. Studeni 2021. 16:56

Tejuska drzim fige da sve prode ok i da ne bude vecih problema 🤞 znam trudnice koje su prosle super sa blazim simptomima., to i tebi zelim 🍀
    Trpaj se vitaminima pij puno tekucine inhaliraj se i biti ces ti dobro!

Tejuska♡
    03. Studeni 2021. 17:03

Hvala cure ♡
    Tufnice prekjucer sam ga isto radila zbog djeteta,da njega ne testiram i maltretiram s tim guranjem u nos i bio je negativan.
    Nisam probala na nikakav sok niti nista,iskreno to me ne zanima.Ali osobu koja je gurala u nos i ispala pozitivna nijedna na pcr bome nije bila negativna.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Mak18
    03. Studeni 2021. 17:25

Tejuska♡

Hvala cure ♡
    Tufnice prekjucer sam ga isto radila zbog djeteta,da njega ne testiram i maltretiram s tim guranjem u nos i bio je negativan.
    Nisam probala na nikakav sok niti nista,iskreno to me ne zanima.Ali osobu koja je gurala u nos i ispala pozitivna nijedna na pcr bome nije bila negativna.

Slažem se bila sam pozitivna na kućni i tjedan dana nakon i na pcr! 
    Želim brz oporavak i što blaže simptome! 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.