Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TiNa
    02. Studeni 2021. 15:34

Cestitam na dobrim pregledima Curke i na curicama. Svako dobro zelim. 
    Ja se ovih dana dosta fleksibilno osjecam iako do ovih par dana mi je bio jako napet trbuh i tesko, nadam se samo da je sve oke i nestrpljivo ocekujem pregled 4.11.da cujem jel sve oke jer mi se ponekad cini kao da nisam trudna 🤔 lako se saginjem i nis mi nije tesko pa sam zabrinuta zadnjih par dana da nije sta 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    02. Studeni 2021. 15:37

Dubrovčanka

U lidla Motorola kamera ovaj tjedan. Ne znam jel valja🤣

Bas i mene zanima ako bude ode i ja kupit 😂

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    02. Studeni 2021. 15:39

Arsancres

Baš sam se nasmijala komentarima, stvarno je ta okolina luda.. Valjda će nam svima život stat s djecom 🙈🙈 a i ne znam tko je to mislio da će partijat po klubovima tjedan dana od rođenja djeteta jbt haha, kao ne znamo u šta se upuštamo 😅
    Jel ima koja u planu ići na onaj Sajam beba sad? Ja nemam šta kupiti, vidim da će imati puno njih i online popust. Jedino eto razmišljam da možda odem vidit jel ima u onoj Mama novoj neš, imam ona 2 bona od 200kn koja trebam iskoristiti. I dalje vas obaviještavam ako koja želi da bi ih prodala oba za 300kn ili jedan za 150 ako koja želi 🙈🙈 možda neka nešto želi, neku spavaćicu ili one majice s bebama njihove 🙈
    Ne bi da propadnu 🥴
    Koje loše vrijeme u Zgu, lije kiša od jutra i još čitam cijeli tjedan tako 😑

Da Valjda ce nam zivot stat a i nisam vjecno luda i tinejdžer da me samo zanima izlazak i party pa to je zivot, odrastamo idemo dalje 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Tejuska♡
    02. Studeni 2021. 17:09

Evo i mene ♡ 
    Kaze da misli da je curica 🎀😁🥰
    Vodi kolo u trbuhu pa ne moze dobro vidjeti 😂😂 preaktivna je jos kad je i krenula gledati izmedu nogu tocno je dignula noge u zrak i stavila ruke na guzicu 😂😂 kaze pa nevjerojatno 😂
    Pustila mi je i srceko da cujem,ma predivno ♡ 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    02. Studeni 2021. 17:19

Imamo 14cm i 115 g 🥰😁
    Mnogooo sam sretna i mirnija sada cure moje ♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Studeni 2021. 17:29

Tejuska, blink i podvudusa cestitam na dobrim pregledima i curkama 💜 same curke danas 🥰🥰
    Ja sam u 18h spremam se pa javim kako je proslo 🤗

CoKSa
    02. Studeni 2021. 17:32

Tejuska♡

Evo i mene ♡
    Kaze da misli da je curica 🎀😁🥰
    Vodi kolo u trbuhu pa ne moze dobro vidjeti 😂😂 preaktivna je jos kad je i krenula gledati izmedu nogu tocno je dignula noge u zrak i stavila ruke na guzicu 😂😂 kaze pa nevjerojatno 😂
    Pustila mi je i srceko da cujem,ma predivno ♡

❤❤❤

CoKSa
    02. Studeni 2021. 17:36

Cure, ja imam kolica za prodat. 
    Stavit cu link s marketa https://www.facebook.com/marketplace/item/290060282706961/

Htjela bi uzeti neka roza za curku. Ja sam bila zadovoljna sa svojima 3u1. Mi smo u gradu pa nismo ih ni toliko pakirali u auto. U kosari je spavao preko dana, i setkali tu po kvartu. Tek kad smo dosli do sportskog. I ja ih bez problema stavim u svoj nissan, a imam mali bunker. 
    Max su ocuvana stvarno. Ja sam prala kotace prije ulaska u stan

CoKSa
    02. Studeni 2021. 17:39

Pratim vas ali nekad nemam snage natipkat ili ste vec otisle temom dalje. 
    https://ibb.co/KVGSGHx 

Arsancres
    02. Studeni 2021. 17:41

Joj Tejuška ❤️❤️ curkica je garant, ma mora biti 😂😁
    Tina baš to, kao imala sam namjeru pravac iz rodilišta van 🙄 svašta.. Zato imamo dva uha, na jedno unutra na drugo van 💩
    Ja ću morati idući tjedan opet ići vaditi krv, urin i onaj iat obavit, već sad mi se neda kad čitam prognozu da će lijevat kiša 🥴 i ogtt me uskoro čeka.. Al to ću otić u neki privatan labos jer oni rade i subotom, ovak mi muž mora go uzet jer moram potrošiti bar 3 sata na to dok čekam, ne mogu to s malom kad moraš mirno sjedit, ovak aj da je samo krv odem s njom da me piknu, par sekundi posla.. Ali ovak mi je lakše zbog organzicije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.