Evo i mene ♡
Kaze da misli da je curica 🎀😁🥰
Vodi kolo u trbuhu pa ne moze dobro vidjeti 😂😂 preaktivna je jos kad je i krenula gledati izmedu nogu tocno je dignula noge u zrak i stavila ruke na guzicu 😂😂 kaze pa nevjerojatno 😂
Pustila mi je i srceko da cujem,ma predivno ♡
Ajmee preslatko, mrvica mala, valjda se bude na sljedecem pregledu bolje vidjelo. Mozda bude spavala 😂🥰
Arsancres jel da😂ma mora biti haha 😂😂
Tufnice i ja se nadam 😁
Anchy sretnoo,cekamo te 🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Imamo 14cm i 115 g 🥰😁
Mnogooo sam sretna i mirnija sada cure moje ♡
Bravo, znam kako ti je, mirnije ces spavat. Ja isto cekam 4..11.da budem mirnija. Ako ne cujem nesto lose.
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Joj Tejuška ❤️❤️ curkica je garant, ma mora biti 😂😁
Tina baš to, kao imala sam namjeru pravac iz rodilišta van 🙄 svašta.. Zato imamo dva uha, na jedno unutra na drugo van 💩
Ja ću morati idući tjedan opet ići vaditi krv, urin i onaj iat obavit, već sad mi se neda kad čitam prognozu da će lijevat kiša 🥴 i ogtt me uskoro čeka.. Al to ću otić u neki privatan labos jer oni rade i subotom, ovak mi muž mora go uzet jer moram potrošiti bar 3 sata na to dok čekam, ne mogu to s malom kad moraš mirno sjedit, ovak aj da je samo krv odem s njom da me piknu, par sekundi posla.. Ali ovak mi je lakše zbog organzicije.
Najbolje. Neznam za Brayer kak radi jel radi subotom, ali ako nemozes drukcije obavi tako a i nebi trebalo to puno kostat. Bar mislim.
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Ja sam cak, gledala i ona retro kolica Al neznam njihovi kotaci se ne okrecu pa neznam kako bi skretala
Morala bi ih pogledat uzivo, da vidim koliko su prakticna
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Tina baš to, kao imala sam namjeru pravac iz rodilišta van 🙄 svašta.. Zato imamo dva uha, na jedno unutra na drugo van 💩
Ja ću morati idući tjedan opet ići vaditi krv, urin i onaj iat obavit, već sad mi se neda kad čitam prognozu da će lijevat kiša 🥴 i ogtt me uskoro čeka.. Al to ću otić u neki privatan labos jer oni rade i subotom, ovak mi muž mora go uzet jer moram potrošiti bar 3 sata na to dok čekam, ne mogu to s malom kad moraš mirno sjedit, ovak aj da je samo krv odem s njom da me piknu, par sekundi posla.. Ali ovak mi je lakše zbog organzicije.
Najbolje. Neznam za Brayer kak radi jel radi subotom, ali ako nemozes drukcije obavi tako a i nebi trebalo to puno kostat. Bar mislim.
Ma blizu mi je i Breyer na Bundeku, a i neki labos ima prije Kvatrića, to mi doslovno 2 stanice tramom dok još svi spavaju, 90kn je tamo, mislkm da je Breyer nešto skuplji, ali mislim da se sve to vrti oko 100kn, više manje.. Ma barem da izbjegnem te gužve ako mogu i gdje mogu 🙈🙈
S koliko se tjedana ide vaditi taj šećer? Mislim da će i meni sad u četvrtak dati uputnicu.
Između 24 i 28tt se radi ogtt.
Sada čitam umrla beba u Zg, umrla rodilja.. 😪😪😪sve od korone.. Do 3.mj. ćemo se psihićki razboliti zbog takvih vijesti
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
I ja sam tako išla privatno. Iznenadila sam se kolika je gužva subotom u privatnom labosu! Dođi što ranije!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Evo me curke!
Stalno letam okolo jer se i selimo tako da sam bas ovaj tjedan zauzeta non stop..
Uglavnom pregled ODLICAN! Malena je preslatka mice rucicama izvija se. Ponosno nam je pisulinku pokazala tako da uz panoramu i uzv je potvrdio curku.
Napokon je muz bio samnom. Prvi puta ju je vidio i presretan je.
Brojali smo prstice i gledali sve organe.
Na kraju sam ju pitala dal sljed put ( biti cu 20tt) radimo anomaly a kaze ona meni ja svaki put sve gledam ali naravno da hocemo. 🙃😊 i istina ovaj put je mjerila i opseg glave i mozak je gledala i mjehur i zeludac i prstice i sve sve smo detaljno pregledali.
Ima fora jedna na pocetku uzva je pokazala zeludac i bio je mala tockica, nakon toga smo vidjeli da mljacka i kada je vratila na zeludac, zeludac je bio 2x veci. Zenska si je popila malo plodne ahaha 😅🤣
Svakome bi htjela ovakve preglede detaljne. Ja jedva cekam sljedeci!!!😊
Sortiraj odgovore
Najstariji