Pratim vas ali nekad nemam snage natipkat ili ste vec otisle temom dalje.
https://ibb.co/KVGSGHx
Slatkaaa trudnica 😊🥰
-
Čestitam na jučerašnjim dobrim pregledima 😊😊 Sretno tko danas ima pregled 🤞❤️
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Konkretno moj ginekolog mi je tako rekao jer su procijenili da je jako stetno. E sad on kaze zdravlje bebe nam je na prvom mjestu, tako da ja vise oko toga nisam htjela nista ni pitati dalje rekla sam ok pomirim se s tim. 😄
Nekako mi se čini da sve radim po svome, a dr je samo operater na uređaju. Nemam osjećaj da me ona vodi. Nije mi normalno da joj ja držim predavanja o tome što je dobro a što nije u trudnoći. Ujedno mi se čini da će nam se danas narušiti odnos povjerenja pacijent-dokror. Šta ću? Više vjerujem "Švabama" po ovom pitanju, a i po pitanju cijepljena u trudnoći nego našim stručnjacima. Zato sam se nadala pronaći baš neki tekst i isprintati u svoju obranu 🤪.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Hvala cure, ja čekam već sat vremena, a imam termin jel… Nije sve tako savršeno u Njemačkoj 🙈
Kad sam s prvom bebom dosla na porod mislila sam da ću dobiti epiduralnu cim kažem dobar dan, a oni meni rekli da im je to zadnja opcija 🤯
I da, Coksa, preslatka si trudnica 🥰🥰 Dok sve pročitam zaboravim i sto sam htjela komentirati.
Sretno i drugim curama danas na pregledu 🤗
MarijanaMartin evo link o zabrani 3D, 4D ultrazvuka. Ubaci test u Google translate, dobro prevede.
https://medizinio.de/blog/news/3d-4d-ultraschall-ab-2021
Evo cure,ja vam imam pouzdano iz Njemacke sestricnu koja je rodila u 7mj,i radila pod njihovom navodnom zabranom
Njena mama je doktor u bolnici takoder.
Doktoe ima takav aparat pa mi je bez pitanja pogledao , da se vidi mateo bolje , ali od ove godine je to kao zabranjeno I isto samo 3 puta smiju pogledat🙄 to nam je radi osiguranja. Oni samo plaćaju 3 ultrazvuka i onda su rekli doktori ko hoće više može ali mora sam plaćati, a to ti osiguranju nije pasalo pa su kaoo zabranili ali moj to još uvijek radi 🤷♀️
Ja mislim da je to izgovor🤷♀️ moj doktor radi isto u bolnici i žena mu je u bolnici za plodnost ... I tam to isto rade svaki dan i to hrpu puta da vide jel je sve u redu u tak .
Tu baš lude , sve počinju zabranjivat di ne zarađuju tako da ako nas pitaš to je sve zbog njihovog ne profita a ne štetnosti.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Drage moje sta mislite kako je onima kojima u trudnoci bebe imaju neke anomalije? Sta prate svaki tjedan dijete? Razmislite malo...Da li doista jedan 4D uzv bude stetio?
Msm svakome svoje misljenje,ne treba se raspravljati...
Iznjela sam 2 zdrave trudnoce,sa N 2 4D radila zbog posteljice da je pomnije pomotre a drugi put sam isla da vidim bolje dijete...
Mislim bilo je vec pitanje toga necu sad pricati niti se raspravljati,uzivajte u trudnoci,jedan 4D kao i 2D nema tu neke razlike ♡♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Konkretno moj ginekolog mi je tako rekao jer su procijenili da je jako stetno. E sad on kaze zdravlje bebe nam je na prvom mjestu, tako da ja vise oko toga nisam htjela nista ni pitati dalje rekla sam ok pomirim se s tim. 😄
Nekako mi se čini da sve radim po svome, a dr je samo operater na uređaju. Nemam osjećaj da me ona vodi. Nije mi normalno da joj ja držim predavanja otome što je dobro a što nije u trudnoći. Ujedno mi se čini da će nam se danas narušiti odnos povjerenja pacijent-dokror. Šta ću? Više vjerujem "Švabama" po ovom pitanju, a i po pitanju cijepljena u trudnoći nego našim stručnjacima. Zato sam se nadala pronaći baš neki tekst i isprintati u svoju obranu 🤪.
Koliko se samo trudnica cjepilo sa dvije doze dok jos nisu bile cesce u medijima samo se o tome ne prica,za sad nije dokazana stetnost na plod i majku. Ali eto previse informacija se povlaci pa smo svi nazalost nevjerni da li se cjepiti ili ne.
Za uzv 5D po meni nemas straha jer je i on kao i 4D i 3D napravljen na bazi 2D,a ne ides na njega svaki pregled,ne izlazes mu se cesto nego samo jednom na kratko. I dobro je da se vidi vanjski dio bebice kako napreduje,liceko,rukice,nogice…❤🥰. Tvoja je odluka,ali ja bi isla na tvom mjestu
Slazem se skroz sa Sunasce .. idite i uzivajte u tom pogledu ♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Iznjela sam 2 zdrave trudnoce,sa N 2 4D radila zbog posteljice da je pomnije pomotre a drugi put sam isla da vidim bolje dijete…
Zato sam i tražila neke stranice s znanstvenim informacijama. Mislim da je čudno reći da je to štetno, a kod nas to rade na dobar dan. Ne mislim da će ikoga jedno, dva pa i 10 ultrazvuka hendikepirati i nisam protivnik ultrazvuka. Ja sam sebi odlučila da neću ići na nikakav 5D, jer mi to ništa ne znači, potencijalno je štetno i uštedjeti ću 500kn, haha Ali me je poljuljalo da moja dr za to nije čula i da nema nikakva saznanja o tome. Mislim da je to sigurno u njenim vodama aktualna tema. Mogla mi je dati bilo kakvo objašnjenje ili za ili protiv!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Curke meni su pocele mucnine u zadnje vrijeme i to doslovno jutarnje🤢,cak sam par puta vodu🤮.
Meni je počela žgaravica navečer. U prošloj trudnoći mi je mjesec prije poroda počelo i svaki dan oko 22:00 bila je žgaravica,pa rigoleto, pranje zuba i na spavanje. Ok, to je bilo jer je mala imala dugu kosu. 🤣🤣🤪 Ali zašto mi je sad i to ovako rano????
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Iznjela sam 2 zdrave trudnoce,sa N 2 4D radila zbog posteljice da je pomnije pomotre a drugi put sam isla da vidim bolje dijete…
Zato sam i tražila neke stranice s znanstvenim informacijama. Mislim da je čudno reći da je to štetno, a kod nas to rade na dobar dan. Ne mislim da će ikoga jedno, dva pa i 10 ultrazvuka hendikepirati i nisam protivnik ultrazvuka. Ja sam sebi odlučila da neću ići na nikakav 5D, jer mi to ništa ne znači, potencijalno je štetno i uštedjeti ću 500kn, haha Ali me je poljuljalo da moja dr za to nije čula i da nema nikakva saznanja o tome. Mislim da je to sigurno u njenim vodama aktualna tema. Mogla mi je dati bilo kakvo objašnjenje ili za ili protiv!
Jasno,razumijem u potpunosti.
Imas preko ponude dana puno za 250kn , tako sam ja u obje nasla 😊 ostali su mi snimci i divne slike za cijeli zivot.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji