Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tufnica1602
    28. Listopad 2021. 16:15

Evo i mene s pregleda upravo sada. 23 tjedan svega 1 kg sam dobila, maleni je bio toliko aktivan tokom pregleda da je to nesto preslatko Boze, najljepsi osjecaj na svijetu🥰🥰🥰 lupa li ga lupa iznutra cak se doktor nasmijao. No mene pocele pomalo hvatat opet mucnine i zgaravica, valjda kako je beba sad visoko dosta zeludac mi je i inace koma 🤔 tako da znate da mozete opet i mucnine dobit hahaa.

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Listopad 2021. 16:36

tufnica1602

Evo i mene s pregleda upravo sada. 23 tjedan svega 1 kg sam dobila, maleni je bio toliko aktivan tokom pregleda da je to nesto preslatko Boze, najljepsi osjecaj na svijetu🥰🥰🥰 lupa li ga lupa iznutra cak se doktor nasmijao. No mene pocele pomalo hvatat opet mucnine i zgaravica, valjda kako je beba sad visoko dosta zeludac mi je i inace koma 🤔 tako da znate da mozete opet i mucnine dobit hahaa.

Jeej super za odlican pregled i aktivnog malca 😉😊

Tejuska♡
    28. Listopad 2021. 16:38

tufnica1602

Cestitaam draga 🥰🥰 bas lijepo da je sve odlicno s bebuskom💙

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    28. Listopad 2021. 17:07

Ja bazene ne bi prvo ne zboh tople vode nego zbog ljudi koji pišaju unutra 🙈 a onda naravno toplina, bakterije, infekcije.. Ne bi se usudila uopće, ne kažem ja da neke toplice nemaji razinu higijene, ali šta ja znam, ne bi se kockala u trudnoći, baš eto da ne pokupim npr. neku bakteriju, a ne možeš ni pošten antibiotik popit da ode 😬

• Nooha
    28. Listopad 2021. 17:12

Evo i mene.
    Kad se vratimo iz Zg uvijek mi treba da se malo odmorim i dođem k sebi.
    Uglavnom, beba je bolje nego ja.
    Krv mi nije najbolja pa su mi povećali folicin na 0.8 i imam problem sa stalnim iscjedcima i svrbeži pa sam dobila ponovno za urino i još neke nalaze + nova runda vaginaleta!
    Poslala me na uzv, sa bebom je sve super! 
    Iduća kontrola je 25.11, tri dana prije toga moram odraditi Anti-Xa pretragu to je vezano uz koagulaciju, a prije toga 9.11. anomaly scan! 

tufnica1602
    28. Listopad 2021. 17:44

Hvala vam žene. ❤
    Baš nam je ovo stanje blaženo i lijepo, još nama kojima je prva beba pa nam je sve novo i uzbudljivo 💛

tufnica1602
    28. Listopad 2021. 17:45

Dubrovčanka

Ja danas sjedim sa dragim. A stomak lako poskakiva gdje lupka. Dečko skužio i od sreće mu se zasuzile oči 😍🥺

A jest to slatko 😍😍

Tejuska♡
    28. Listopad 2021. 18:22

Nooha

Evo i mene.
    Krv mi nije najbolja pa su mi povećali folicin na 0.8 i imam problem sa stalnim iscjedcima i svrbeži pa sam dobila ponovno za urino i još neke nalaze + nova runda vaginaleta!
    Iduća kontrola je 25.11, tri dana prije toga moram odraditi Anti-Xa pretragu to je vezano uz koagulaciju, a prije toga 9.11. anomaly scan!

Drago mi je da je beba super,nadam se da ce i kod tebe biti uskoro tako ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Listopad 2021. 18:26

Nooha

Evo i mene.

Gdje radiš Anti-XA? 

💔💔💔

• Nooha
    28. Listopad 2021. 18:31

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nooha

Evo i mene.

Gdje radiš Anti-XA?

Radi se u Petrovoj, obavezno razmak od cleksana mora biti 4 sata.
    Vadi se između 7 i 9 svako jutro

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.