Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • alby123
    28. Listopad 2021. 00:43

tufnica1602

alby123

Nadam se da je tako.Jer u prvoj mi se nakon 15 dana pojavilo malo krvi i test pokazo da sam trudna.Al u 7 tt sam bas krvarila.A ovo sad nije ni slicno.Jest ruzno vidjet prepadnes se a mislim na pozitivno ipak.Jako zelimo bebu i volila bi da je rodim.Doktorica mi na pocetku napisala da pijem Flomibion 1 do pregleda.Al sto kazes hocu da budem 100 sigurna i da sprjecim na vreme.Al nemam bolove nikakve samo ponekad gec koji sekund traje.Ma i ja sam panicarka haos jos ne znam odmarat a evo dns sam vise u krevetu nadam se da ce stat do sutra.A jesi ti posle spontanog zatrudnila opet ili..

Jesam, ja sam odmah iza ostala trudna nisam ni znala. Spremala se na sterilizaciju, pisala sam jednom ovdje tu pricu. Otisla doktoru na pregled prije tog i on mi rece da nam planovi propadaju jer sam trudna 14 tjedana. 😊 duga prica ali evo sad me mali lupka iznutra.

Ja sam pokusavala 2 godine i tek sad uspilo hvb kad sam bila vec odustala.A pola godine posle spontanog sam isla po doktorima jer su mi hormoni bili poremeceni i doktorica kaze policisticni jajnici i dala mi inofolic al nisam ga pila kako mi je rekla i eto tek sam da ostanem trudna i nadam se da ce i u mene da ovaj put bude ok.Sve je u bozijim rukama.Bas lijepo ❤❤da bude zivo i zdravo i da ga imas pored sebe jer to svaka zena zasluzuje ❤❤

Arsancres
    28. Listopad 2021. 05:48

Omerta

Baš čitam ovo: Tko može ostvariti 
    Znači ništa od novčane pomoći za mene od grada Zagreba pošto sam tek nedavno promjenila prebivalište na zagrebačku adresu. A pretpostavljam da onda nemam pravo niti dobiti ništa od zagrebačke županije jer sam sa te adrese odjavljena.Ne znam, možda sam u krivu..

Nemaš pravo na tu od Grada, samo na onih 2300kn od HZZO-a, osim ako ti muž ima neprekidno prebivalište 5 godina, ti onda možeš imati i 1 dan, ali bar jedan mora imati minimalno 5 godina i taj se navodi na zahtjev i traži.
    Mi smo imali 2 godine tek kad sam rodila, baš prebivalište, ja sam puno duže u Zgu, ali imala sam samo boravište dok nismo kupili svoj stan, tako da mi sve to bilo uzalud. Sad mi je najsmiješnije što 9.3.2022 će biti 5 godina od prijave prebivališta, a meni termin 2.3.2022.  Nebitna mi je sad ta naknada u smislu naknade, ali popušit ću ju vrlo vjerojatno za koji dan 😂😂
    Mora baš biti 5 godina u trenutku rođenja djeteta, odbiju zahtjev bez pogovora. Tako da 👎

Arsancres
    28. Listopad 2021. 05:50

Sunašce83 sretnoo ❤️❤️ javi nam odmah sve 🥰
    Ja sam opet sova 😎

Omerta
    28. Listopad 2021. 06:24

Arsancres

Omerta

Znači ništa od novčane pomoći za mene od grada Zagreba pošto sam tek nedavno promjenila prebivalište na zagrebačku adresu. A pretpostavljam da onda nemam pravo niti dobiti ništa od zagrebačke županije jer sam sa te adrese odjavljena.Ne znam, možda sam u krivu..

Nemaš pravo na tu od Grada, samo na onih 2300kn od HZZO-a, osim ako ti muž ima neprekidno prebivalište 5 godina, ti onda možeš imati i 1 dan, ali bar jedan mora imati minimalno 5 godina i taj se navodi na zahtjev i traži.
    Mi smo imali 2 godine tek kad sam rodila, baš prebivalište, ja sam puno duže u Zgu, ali imala sam samo boravište dok nismo kupili svoj stan, tako da mi sve to bilo uzalud. Sad mi je najsmiješnije što 9.3.2022 će biti 5 godina od prijave prebivališta, a meni termin 2.3.2022. Nebitna mi je sad ta naknada u smislu naknade, ali popušit ću ju vrlo vjerojatno za koji dan 😂😂
    Mora baš biti 5 godina u trenutku rođenja djeteta, odbiju zahtjev bez pogovora. Tako da 👎

Baš banana.. A jedini razlog što sam promjenila prebivalište je zbog djece i vrtića.. Da ne plaćamo puni iznos u privatnom. A na kraju krajeva i zbog doktora.. Pretpostavljam da se nebi mogla prebacit u obližnji dom zdravlja da sam još uvijek na bivšoj adresi. Partner ima privremeni boravak kao stranac od 1.mj 2015. na adresi mojih roditelja gdje sam i ja bila do sad prijavljena (u zagrebačkoj županiji, ne Zagrebu). Sljedeće godine u 1.mj mu to istječe pa se misli prijaviti za stalno. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Listopad 2021. 07:23

alby123

Molim vas za pomoc.Nakon 2 godine posle spontanog sam hvb zatrudnila.Na pregled tek cu za 2 sedmice tako mi doktorica rekla.Al mi se jucer pojavilo na gacicama kao smedjkasto a jutros i malo ugruska u solji posle pisanja i na ubrusu poslije bas tamna krv koja posjeca na smedje.U 5 t 3 d sam pa me zanima da li je to normalno Bolova nema nikakvih samo glavobolja.Kad se obrisem bude na ubrusi i ponekad izadje na gacice al kao sluz.

Često su krvarenja zbog manjka progesterona što onda dovede i do spontanog. Srećom, ako je to uzrok, on se ponekad može terapijom eliminirati. Vadi progesteron iz krvi i javi se dr pod hitno. Sretno! 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Listopad 2021. 07:31

Omerta

Arsancres

Omerta

Mi smo imali 2 godine tek kad sam rodila, baš prebivalište, ja sam puno duže u Zgu, ali imala sam samo boravište dok nismo kupili svoj stan, tako da mi sve to bilo uzalud. Sad mi je najsmiješnije što 9.3.2022 će biti 5 godina od prijave prebivališta, a meni termin 2.3.2022. Nebitna mi je sad ta naknada u smislu naknade, ali popušit ću ju vrlo vjerojatno za koji dan 😂😂

Baš banana.. A jedini razlog što sam promjenila prebivalište je zbog djece i vrtića.. Da ne plaćamo puni iznos u privatnom. A na kraju krajeva i zbog doktora.. Pretpostavljam da se nebi mogla prebacit u obližnji dom zdravlja da sam još uvijek na bivšoj adresi. Partner ima privremeni boravak kao stranac od 1.mj 2015. na adresi mojih roditelja gdje sam i ja bila do sad prijavljena (u zagrebačkoj županiji, ne Zagrebu). Sljedeće godine u 1.mj mu to istječe pa se misli prijaviti za stalno.

Za dom zdravlja ti prebivalište nije bitno. Ni boravište. 

💔💔💔

Maya34
    28. Listopad 2021. 07:52

Jutrooo svima ❤️

Sretno Sunašce83 🤞😊😊
    Ako još koja ima danas pregled, također svu sreću želim 😊
    Jučerašnjim dobrim pregledima čestitam 🤗
    -
    Ja sam ta koja apsolutno još ništa nije kupila za bebu, a bome ne znam niti od kuda da krenem gledat/raditi popis 😒😁

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Listopad 2021. 08:09

Jutro curke!
    Lovely super za dobar pregled! Tako je i moja mala skakutala u 12 tom tjednu! Preslatko nesto!
    Tufnica1602, Nooha, Sunašce83 i Blink13 sretno danas na pregledima! Imamo ih puno bas se veselim izvjestajima 

• vickivale
    28. Listopad 2021. 08:09

ja kao padobranac upadam, Omerta, u pravu si neces imati pravo na pare od grada zagreba (nama za blizance fali tri mjeseca, rodit cu treće pa lovim onih 56 000 :) ) ali ako radiš u javnoj službi imaš pravo na naknadu 50% od proracunske osnovice po rođenju djeteta (ukoliko i suprug/partner radi i on ima to pravo) i imaš pravo na naknadu od hzzo-a onih 2300. 

Također, javne i državne službe isplacuju i naknadu za dugotrajno bolovanje (komplikacije dulje od 3 mjeseca) u iznosu od 3000kn. Eto nadam se da sam malo pomogla

Dvojajcane blizanke 🍒

Tejuska♡
    28. Listopad 2021. 08:24

Jutroo ♡
    Lovely cestitke na super pregledu 🥰🥰
    Cure s pregledima danas SRETNOOOO 🥰🥰
    Mene od jutra glava boli 😪

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani