Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LucK
    28. Listopad 2021. 09:56

Jutro svima! Čestitke na dobrim pregledima i ajmo tako nastaviti 🌼

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Arsancres
    28. Listopad 2021. 10:30

Omerta

Arsancres

Omerta

Baš čitam ovo: Tko može ostvariti
    Znači ništa od novčane pomoći za mene od grada Zagreba pošto sam tek nedavno promjenila prebivalište na zagrebačku adresu. A pretpostavljam da onda nemam pravo niti dobiti ništa od zagrebačke županije jer sam sa te adrese odjavljena.Ne znam, možda sam u krivu..

Nemaš pravo na tu od Grada, samo na onih 2300kn od HZZO-a, osim ako ti muž ima neprekidno prebivalište 5 godina, ti onda možeš imati i 1 dan, ali bar jedan mora imati minimalno 5 godina i taj se navodi na zahtjev i traži.
    Mi smo imali 2 godine tek kad sam rodila, baš prebivalište, ja sam puno duže u Zgu, ali imala sam samo boravište dok nismo kupili svoj stan, tako da mi sve to bilo uzalud. Sad mi je najsmiješnije što 9.3.2022 će biti 5 godina od prijave prebivališta, a meni termin 2.3.2022. Nebitna mi je sad ta naknada u smislu naknade, ali popušit ću ju vrlo vjerojatno za koji dan 😂😂
    Mora baš biti 5 godina u trenutku rođenja djeteta, odbiju zahtjev bez pogovora. Tako da 👎

Baš banana.. A jedini razlog što sam promjenila prebivalište je zbog djece i vrtića.. Da ne plaćamo puni iznos u privatnom. A na kraju krajeva i zbog doktora.. Pretpostavljam da se nebi mogla prebacit u obližnji dom zdravlja da sam još uvijek na bivšoj adresi. Partner ima privremeni boravak kao stranac od 1.mj 2015. na adresi mojih roditelja gdje sam i ja bila do sad prijavljena (u zagrebačkoj županiji, ne Zagrebu). Sljedeće godine u 1.mj mu to istječe pa se misli prijaviti za stalno.

Nemamo sreće 🙈🙈😁

Omerta
    28. Listopad 2021. 10:41

Sretno na pregledima!!
    Ja planiram napokon do Petrove vaditi krv, pa valjda ću stići.. Do 12 vade jel tak? Mislim neću doć baš 5 do 12 naravno.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    28. Listopad 2021. 11:06

Ma ne. Slobodno se napapaš i napiješ! 
    Taman sam dobila fini popust na Boltu, pa ću ga iskoristit do tamo i nazad. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• alby123
    28. Listopad 2021. 12:09

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

alby123

Molim vas za pomoc.Nakon 2 godine posle spontanog sam hvb zatrudnila.Na pregled tek cu za 2 sedmice tako mi doktorica rekla.Al mi se jucer pojavilo na gacicama kao smedjkasto a jutros i malo ugruska u solji posle pisanja i na ubrusu poslije bas tamna krv koja posjeca na smedje.U 5 t 3 d sam pa me zanima da li je to normalno Bolova nema nikakvih samo glavobolja.Kad se obrisem bude na ubrusi i ponekad izadje na gacice al kao sluz.

Često su krvarenja zbog manjka progesterona što onda dovede i do spontanog. Srećom, ako je to uzrok, on se ponekad može terapijom eliminirati. Vadi progesteron iz krvi i javi se dr pod hitno. Sretno!

Pa taj progesteron i jest bio mi problem u prvoj T a tek sam kasnije saznala da imam manjak progesterona.Hvala ❤ otici cu sto prije...

Arsancres
    28. Listopad 2021. 12:12

Lovely_

Omerta

Sretno na pregledima!!
    Ja planiram napokon do Petrove vaditi krv, pa valjda ću stići.. Do 12 vade jel tak? Mislim neću doć baš 5 do 12 naravno..

To ću i ja morati ići obaviti. Za to se ne mora doći natašte?

Ne mora, od 7 do 12 vade, odite što kasnije jer nema gužve :D

• katsy
    28. Listopad 2021. 12:28

što zaista treba kupiti za novorođenče? nisam još ništa kupila.
    sad je neki sajam za bebe, a znate li hoće li još biti sajma % početkom sljedeće godine?

Arsancres
    28. Listopad 2021. 15:08

Juhuuu Sunašce ❤️❤️ burek očito bio kiks 🙈 ja danas kuhala grah, nisam imala ideje, već vidim kak će mi se dignut želudac od tak teške hrane, al kad volim 🤭

meri97
    28. Listopad 2021. 15:51

Drage moje, mi planiramo uskoro na vikend u toplice, na zakasnjeli medeni mjesec. Svi moguci me plase da se trudnice ne smiju kupati u takvim vodama. Je li to istina i ima li koja iskustva?

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

• MarijanaMartin
    28. Listopad 2021. 15:56

meri97

Drage moje, mi planiramo uskoro na vikend u toplice, na zakasnjeli medeni mjesec. Svi moguci me plase da se trudnice ne smiju kupati u takvim vodama. Je li to istina i ima li koja iskustva?

Ah šta reći? Ja ne idem u bazen ni kad nisam trudna. Mislim da je to tvoja odluka. Nema tu ispravnog odgovora! Možda ima nešto kao nemoj predugo u toploj kupki... Mislim da ti je to sve isto svježi sir, suhomesnati proizvodi, Toplice itd. Najlakše je reći nemoj! Odluka je na tebi i partneru! 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.