Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anchika
    29. Listopad 2021. 09:45

Žene ne mogu naći, netko je pisao što od lijekova se smije uzeti u trudnoći. za grlobolju, sjećam li se dobro isla pastile?

Arsancres
    29. Listopad 2021. 09:45

Ja sam kupila tu sa Aliexpressa, nisam ju isprobala još, samo sam upalila da vidim jel sve štima, ja sam naručila jer mi je plan opet darivati mlijeko u banku mlijeka pa da mi bude lakše. Ovako meni osobno nije izdajalica trebala, ali baš što Sunašce kaže, nekom budr spas, a netko ju ni ne zatreba. Ja sam imala posuđenu Medelinu swing i ovaj model koji san naručila je na tu foru, mogu pokačiti slike ako kojoj treba. A za materijale i sl, svi proizvodi njima imaju one oznake BPA free, jesu lažni ili ne, ne znam ni kad kupim tu, mislim sve je danas made in China 😅 još bi radije kinezima vjerovala nego kojekakvim drugim proizvođačima 🤭🤭
    MarijanaMartin ovo se slažem s tobom, kao mame niš ne smiju, a baš to, odeš kući s bebom pa onda gdje je ta pomoć 🙄 meni je to horor sve, ja bi podivljala sigurno. Uopće se ne bi mogla kontrolirati 😑
    Nadam se da će osvanuti priča po novinama i da neće žena tak lako sad to pustiti, možda se koja bolnica još skulira malo, ružno za reći, ali oni se svi jedini povuku kad netko pokaže zube i počne se ponašat divljački, pristojno ne vrijedi 🤷‍♀️

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Listopad 2021. 10:04

Arsancres

Ja sam kupila tu sa Aliexpressa, nisam ju isprobala još, samo sam upalila da vidim jel sve štima, ja sam naručila jer mi je plan opet darivati mlijeko u banku mlijeka pa da mi bude lakše. Ovako meni osobno nije izdajalica trebala, ali baš što Sunašce kaže, nekom budr spas, a netko ju ni ne zatreba. Ja sam imala posuđenu Medelinu swing i ovaj model koji san naručila je na tu foru, mogu pokačiti slike ako kojoj treba. A za materijale i sl, svi proizvodi njima imaju one oznake BPA free, jesu lažni ili ne, ne znam ni kad kupim tu, mislim sve je danas made in China 😅 još bi radije kinezima vjerovala nego kojekakvim drugim proizvođačima 🤭🤭
    MarijanaMartin ovo se slažem s tobom, kao mame niš ne smiju, a baš to, odeš kući s bebom pa onda gdje je ta pomoć 🙄 meni je to horor sve, ja bi podivljala sigurno. Uopće se ne bi mogla kontrolirati 😑
    Nadam se da će osvanuti priča po novinama i da neće žena tak lako sad to pustiti, možda se koja bolnica još skulira malo, ružno za reći, ali oni se svi jedini povuku kad netko pokaže zube i počne se ponašat divljački, pristojno ne vrijedi 🤷‍♀️

Baci link te s alija ako imas. Moze i slike bas me zanima pa da si pospremim i razmislim jos

Arsancres
    29. Listopad 2021. 10:52

HRK 112.76  57%OFF | Electric breast pump unilateral and bilateral breast pump manual silicone breast pump baby breastfeeding accessories

https://a.aliexpress.com/_mqRQz94

Arsancres
    29. Listopad 2021. 11:02

Evo, ja sam uzela s ovig linka gore, onu gdje piše EU set br 4, platila sam ju 134kn,  jako brzo mi je stigla, odabrala sam iz Kine jer nije nigdje bilo na stanju drugdje, a i tak je ispod 160kn pa nebitno. Još kad sam prvi put bila trudna su mame naručivale te s Alija i Ebaya, ja nisam jer mislim da mi ne treba stvarno, tad i sada mi je plan isključivo dojiti, ne razmišljam da će mi trebati, ali za banku mlijeka mi je puno brže ovo, ta električna stvarno isisa 150-180ml ko od šale pa da ne gubim vrijeme s ručnom i sl. Znam da su i prije svi hvalili te izdajalice i znam da su se i mogle jako lako prodati, pa ako ti baš i ne zatreba, nećeš puno love izgubiti, za iste pare ju sigurno prodaš. Pitanje ako ti ne bude trebala npr. Medelina od 1100kn, za koliko bi ju netko i kupio, jel.
    Ja sam jednu školjku samo oprala i upalila da vidim jel štima, ovo ništa još nisam, stoji u toj nekoj torbici koju sam dobila. Ma za tu lovu odlična. I nije uopće ona jadna plastika, ima puno fotki u recenzijama pa možete i vidjeti :D
    Sunašce83 skroz se slažem s tobom, ima svakakvih priča i mimo korone, samo se to uvijek zataška.. A i s tom forom sa testovima isto mislim da je ista stvar. Meni je prijateljica rodila u Podobniku u razmaku par dana kad i ona cura Brune Petkovića, njen muž nije mogao biti pratnja ni uz pcr, a ovaj je bio i još je negdje ispala slika njega i bebe. To je baš ono fa hračneš nekom u facu, koji je on klinac vrijedniji od nečijeg tuđeg muža. Vjerojatno im je još jedan iznos poroda platio pa eto on može biti na porodu. Sve su to šemice tko koga zna, ma jadno. 

tufnica1602
    29. Listopad 2021. 11:16

Arsancres

Evo, ja sam uzela s ovig linka gore, onu gdje piše EU set br 4, platila sam ju 134kn, jako brzo mi je stigla, odabrala sam iz Kine jer nije nigdje bilo na stanju drugdje, a i tak je ispod 160kn pa nebitno. Još kad sam prvi put bila trudna su mame naručivale te s Alija i Ebaya, ja nisam jer mislim da mi ne treba stvarno, tad i sada mi je plan isključivo dojiti, ne razmišljam da će mi trebati, ali za banku mlijeka mi je puno brže ovo, ta električna stvarno isisa 150-180ml ko od šale pa da ne gubim vrijeme s ručnom i sl. Znam da su i prije svi hvalili te izdajalice i znam da su se i mogle jako lako prodati, pa ako ti baš i ne zatreba, nećeš puno love izgubiti, za iste pare ju sigurno prodaš. Pitanje ako ti ne bude trebala npr. Medelina od 1100kn, za koliko bi ju netko i kupio, jel.
    Ja sam jednu školjku samo oprala i upalila da vidim jel štima, ovo ništa još nisam, stoji u toj nekoj torbici koju sam dobila. Ma za tu lovu odlična. I nije uopće ona jadna plastika, ima puno fotki u recenzijama pa možete i vidjeti :D
    Sunašce83 skroz se slažem s tobom, ima svakakvih priča i mimo korone, samo se to uvijek zataška.. A i s tom forom sa testovima isto mislim da je ista stvar. Meni je prijateljica rodila u Podobniku u razmaku par dana kad i ona cura Brune Petkovića, njen muž nije mogao biti pratnja ni uz pcr, a ovaj je bio i još je negdje ispala slika njega i bebe. To je baš ono fa hračneš nekom u facu, koji je on klinac vrijedniji od nečijeg tuđeg muža. Vjerojatno im je još jedan iznos poroda platio pa eto on može biti na porodu. Sve su to šemice tko koga zna, ma jadno.

Ajme kak mi je drago što tebe imamo u grupici, dosta informacija korisnih sam pročitala od tebe. Hvala ti 🥰🥰

Arsancres
    29. Listopad 2021. 12:04

tufnica1602

Arsancres

Evo, ja sam uzela s ovig linka gore, onu gdje piše EU set br 4, platila sam ju 134kn, jako brzo mi je stigla, odabrala sam iz Kine jer nije nigdje bilo na stanju drugdje, a i tak je ispod 160kn pa nebitno. Još kad sam prvi put bila trudna su mame naručivale te s Alija i Ebaya, ja nisam jer mislim da mi ne treba stvarno, tad i sada mi je plan isključivo dojiti, ne razmišljam da će mi trebati, ali za banku mlijeka mi je puno brže ovo, ta električna stvarno isisa 150-180ml ko od šale pa da ne gubim vrijeme s ručnom i sl. Znam da su i prije svi hvalili te izdajalice i znam da su se i mogle jako lako prodati, pa ako ti baš i ne zatreba, nećeš puno love izgubiti, za iste pare ju sigurno prodaš. Pitanje ako ti ne bude trebala npr. Medelina od 1100kn, za koliko bi ju netko i kupio, jel.

Ajme kak mi je drago što tebe imamo u grupici, dosta informacija korisnih sam pročitala od tebe. Hvala ti 🥰🥰

Zato forumi i služe 🥰 tu smo da jedna drugoj pomognemo ❤️

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Listopad 2021. 12:36

Hvala za info Arsancres 

Blink13
    29. Listopad 2021. 12:43

Vezano uz izdajalice, za prvu trudnoću sam posudila od prijateljice kao samo da imam u rodilištu za svaki slučaj. Na kraju smo 10 dana bili u rodilištu (rodila u 35-tom tjednu), tamo me naplašili kako moram gledati koliko dugo sisa, vagati ga prije i poslije podoja da vidim jel dovoljno pojeo i slično pa sam se izdajala jer sam tako barem mogla pratiti koliko jede i poslije ga nikako nisam mogla/znala naučiti na dojenje tako da sam naručila električnu i visila na njoj 8 mjeseci.
    A ta prijateljica npr., koristila 3 puta u rodilištu i to je to.

Nisam istraživala tako da sam imala Aventovu, jednostruka i 800 kn na akciji 🤦

Arsancres
    29. Listopad 2021. 12:49

https://ibb.co/SwczFpb
    https://ibb.co/QJtpJ7W

Evo vam fotke te moje, možda se ne vidi najbolje jer je još sve skoro u najlonima, dobiju se upute, ma skroz je super :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.