Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TiNa
    28. Srpanj 2021. 10:17

sunčica321

mene zanima tko vas je posla da vadite betu? idete li na svoju ruku ili? ja sam samo napravila test i nazvala ginekologicu koja me naručila kad budem7tj, 13.08..
    i još nešto, kakav vam je trbuh, meni se već sada ističe, nekako sam cila napuhana..kao pred menstruaciju, pa me zanima kad će to proći..

Ja sam ti isto napuhana i istice mi se trbuh, taman smrsavila prije trudnoce 6kg, kupila nove haljine uske kratke i hop na moru test pozitivan, planiramo vec duze vrijeme, taman kad sam opustila misli i cekala menzes ugodno me iznenadio plus 😄😄😄tako da mi je trbuh cijelo vrijeme kao da sam napuhana ko žaba kao pred menstruaciju sad sam 6tj 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    28. Srpanj 2021. 10:18

TiNa

sunčica321

mene zanima tko vas je posla da vadite betu? idete li na svoju ruku ili? ja sam samo napravila test i nazvala ginekologicu koja me naručila kad budem7tj, 13.08..
    i još nešto, kakav vam je trbuh, meni se već sada ističe, nekako sam cila napuhana..kao pred menstruaciju, pa me zanima kad će to proći..

Ja sam ti isto napuhana i istice mi se trbuh, taman smrsavila prije trudnoce 6kg, kupila nove haljine uske kratke i hop na moru test pozitivan, planiramo vec duze vrijeme, taman kad sam opustila misli i cekala menzes ugodno me iznenadio plus 😄😄😄tako da mi je trbuh cijelo vrijeme kao da sam napuhana ko žaba kao pred menstruaciju sad sam 6tj

Mene isto nitko nije poslao da vadim betu pa me isto zanima tko me to treba poslati i kad
    Mene je gin isto samo narucila na pregled kad sam joj rekla da mi je test pozitivan 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    28. Srpanj 2021. 10:19

raniplusici

sunčica321

Ja sam na svoju ruku otišla izvaditi jer je moja gin na godišnjem a onda ja idem na godišnji i na pregled ću ić praktički s 9 tjedana što je baš puno. Sve više razmišljam da ne odem na more ali vidjet ću još sutra betu jer mi je jučer bila ogromna za moju trudnoću….

Ja sam isto napuhana ko balon, trbuh mi je kao da je to već 4.,5. Mjesec trudnoće… počinjem misliti da oh stvarno nije dvoje ili troje unutra 😂
    Em zbog velike bete em taj trbuh, kilaža mi je ista doduše.
    I stalno kao neki grčevi kao pred menstruaciju. Danas sam točno 5 tjedana

Mozes mi molim te reci ili dati savjet gdje izvaditi, dali se treba naruciti i kolko kosta? Ja bi isto izvadila 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Milica.Kamilica
    28. Srpanj 2021. 10:31

Kakva beta hcg... Što to vadite. To se radi kod izvanmaterične trudnoće. Ultrazvuk vam je "bog". Ostavite novce za nešto drugo...

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

Amelie 1
    28. Srpanj 2021. 11:31

Ja sam betu vadila na svoju ruku jer sam htjela vidjeti da li se pravilno dupla. Prvo dijete sam dobila iz Ivf postupka, oni traže isključivo i jedino betu, pravilno duplanje je pokazatelj da je u tom trenutku sve ok s trudnoćom i da nije vanmaterična ili biokemijska. Nikakve testove na trudnocu ne priznaju nego samo iz krvi Beta Hcg. 

Piamia
    28. Srpanj 2021. 11:55

Sunašce83 hvala ti! Ovo zvuci umirujuce, zapravo me ginekologica uplasila jer je rekla da je to ili bilo dosta kasnije ili nesto nije ok. Nije moglo biti kasnije jedino to ako do samog zaceca ili implatacije nije doslo kasnije, ali one trakice su mi po tome vec za 5 dana pokazivale sjenu da je test pozitivan 😅

LlamaFace
    28. Srpanj 2021. 13:20

Poz svima, ja samo najavljujem prikljucivanje u grupu jer je proslo toliko vremena od prve trudnoce da imam osjecaj kao da sam opet prvi put trudna i ne da mi se to prolazit sama dns sam tek 5+1 i malo sam nervozna jer sam narucena sad u petak za prvi pregled jer dr poslije ide na godisnji a znam da je prerano da se sve vidi  od simptoma imam povremene lagane grceve u donjem dijelu trbuha, abnormalan apetit i mogu zaspat u sekundi na bilo kojem mjestu  

LlamaFace
    28. Srpanj 2021. 13:41

Dubrovčanka

Čestitke Llama 😄,
    Rano je Al vidit ćeš barem da je na dobrom mjestu ❤️
    Čestitke

Hvala ti  to sam i ja kontala, sam nek mi potvrdi da se dobro ugnijezdilo, a ostalo ćemo usput 

sunčica321
    28. Srpanj 2021. 15:43

raniplusici

sunčica321

Ja sam na svoju ruku otišla izvaditi jer je moja gin na godišnjem a onda ja idem na godišnji i na pregled ću ić praktički s 9 tjedana što je baš puno. Sve više razmišljam da ne odem na more ali vidjet ću još sutra betu jer mi je jučer bila ogromna za moju trudnoću….

Ja sam isto napuhana ko balon, trbuh mi je kao da je to već 4.,5. Mjesec trudnoće… počinjem misliti da oh stvarno nije dvoje ili troje unutra 😂
    Em zbog velike bete em taj trbuh, kilaža mi je ista doduše.
    I stalno kao neki grčevi kao pred menstruaciju. Danas sam točno 5 tjedana

to se i meni mota po glavi , da nisu blizanci 😅
    jer stvarno je velik..danas sa primjetila da me kolegoca s posla odmjerava 😏
    ne razumijem se u bet, al se nadam da je sve kako treba biti🤗

👩35
    👨36
    2017👨‍👩‍👦
    23.07➕

sunčica321
    28. Srpanj 2021. 15:47

Amelie 1

Ja sam betu vadila na svoju ruku jer sam htjela vidjeti da li se pravilno dupla. Prvo dijete sam dobila iz Ivf postupka, oni traže isključivo i jedino betu, pravilno duplanje je pokazatelj da je u tom trenutku sve ok s trudnoćom i da nije vanmaterična ili biokemijska. Nikakve testove na trudnocu ne priznaju nego samo iz krvi Beta Hcg.

aha, a kako se to vadi? dva dana za redom? i kako se treba duplat?
    ja sam naručena 13.8...pa ako me uhvati nemir mogla bi to otić provjerit

👩35
    👨36
    2017👨‍👩‍👦
    23.07➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.