Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Piamia
    27. Srpanj 2021. 14:00

Vjerojatno i hocu. Hvala na podrsci! Znate li nekog dobrog privatnika u zg?

Piamia
    27. Srpanj 2021. 17:15

Dubrovcanka hvala na potpori! S koliko ti tjedana sada bila prvi put kad nije nista vidio? 

Amelie 1
    27. Srpanj 2021. 21:13

Matyyja bi svakako otisla privatno kod nekoga! Ovak se samo brineš i ždereš. 
    Sunašce cestitam na super pregledu! Želim ti mirnu i urednu trudnocu do kraja 😀

sunčica321
    28. Srpanj 2021. 06:52

matyy

Cure bila sam na pregledu. Nista nije vidjela :(( odnosno nesto jako jako sitno. Po racunu bi trebala biti 6 tj cak malo vise, zadnja mens 1.6., a ovulacija kasna 27./28.6. Ona vidi samo vrecicu i nesto jako sitno 1.8 mm. Jako sam tuzna, bila sam sigurna da je to to… dala mi je dufaston, pregled za 3 tjedna.

ako je bila kasna ovulacija, onda kada bi usporedili sa normalnim ciklusom od 28 dana ti bi bila 6 tjedana trudna...ako su me uspila popratit što želim reći..
    mene doktorica najranije naručuje 7.tjedan.. tako je sada napravila a i u prvpj trudnoći.čak u prvoj ni tad nije čula srce nego tek sa 8 tjedana...tako da postoji dobra šansa da je sve ok..i to ti od srca želim..
    ja isto ne bi čekala 3 tjedna., ne znam kako bi izdržala...otišla bi ranije,možda za nekih 10 dana

👩35
    👨36
    2017👨‍👩‍👦
    23.07➕

Piamia
    28. Srpanj 2021. 08:41

Cure puno vam hvala! Da suncice i ja sam racunala 6+2 jer znam kad je bila ovilacija zbog trakica i bolova.. i pokrili smo ovulaciju i onda neko neko vrijeme bili odvojeni i nismo imali odnose tako da zacece nije moglo biti kasnije.. eventualno ako je sama implatacija zakasnila, ako je to uopce moguce. Hvala vam svakako, otici cu na pregled ranije kod nekog i necu gubit nadu.

TiNa
    28. Srpanj 2021. 09:42

Milica.Kamilica

Žene drage, napokon i ja s pregleda. Amenoreja mi je 6+5 i kuca majušno ❤️! Uf, koje olakšanje…
    Pozdrav svim novim trudnicama!

I ja to cekam samo da mi kaze da kuca da sam mirna, čestitam i pazi se 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    28. Srpanj 2021. 09:54

Curke sve smo u beugaža a to šteti bebama, da ne nabrajam svaku pojedinacno, cestitam novima na + onima koje su obavile uzv i ❤️kuca, bravoooo cuvajte se
    A vi Curke koje ste radi necega zabrinute nemojte bit, opustite se to je bolje za vas i za bebu i znam da je lako rec a tesko primjenit. Ali uz vas sam.
    Ja idem na pregled 4.8, da mi se opce potvrdi jel kuca sta, zanima me vi koje ste vadile betu, jeste privatno vadile ili 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Milica.Kamilica
    28. Srpanj 2021. 09:55

TiNa

Milica.Kamilica

Žene drage, napokon i ja s pregleda. Amenoreja mi je 6+5 i kuca majušno ❤️! Uf, koje olakšanje…
    Pozdrav svim novim trudnicama!

I ja to cekam samo da mi kaze da kuca da sam mirna, čestitam i pazi se

Hvala, Tina!
    Hoće, bit će malo ❤️, vidjet ćeš. I ti se pazi i samo opušteno!

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

Milica.Kamilica
    28. Srpanj 2021. 09:57

Sunašce83

Hej curke, bila na pregledu. ❤nam kuca, sve je u redu. Trudnoca par dana manja. Za 3 tjedna sljedeci pregled a za sutra dobila uputnice za vadit krv,mokraca….
    Uglavnom vec smo svima napokon rekli😂. Malena presretna,izljubila trbuh…

Kako je lijepo ovo pročitati!
    Neka sve bude u redu do kraja! 🌼

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

sunčica321
    28. Srpanj 2021. 10:00

mene zanima tko vas je posla da vadite betu? idete li na svoju ruku ili? ja sam samo napravila test i nazvala ginekologicu koja me naručila kad budem7tj, 13.08..
    i još nešto, kakav vam je trbuh, meni se već sada ističe, nekako sam cila napuhana..kao pred menstruaciju, pa me zanima kad će to proći..

👩35
    👨36
    2017👨‍👩‍👦
    23.07➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.