Curke preporuke za trudničke najlonke😄? I to treba početi kupovati🤣
Sljedeci cetvrtak u lidlu najlonke trudnicke, potkusulje za dojenje, tetra pelenice...😉
Sljedeci cetvrtak u lidlu najlonke trudnicke, potkusulje za dojenje, tetra pelenice…😉
Hvala puno za info. 💕 Ajd kad bude i veličina 56 (za bebe) preklopni bodi ili jaknice/trenirkenam javiš? Kak znaš kad će što biti?!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Lovely,Nela čestitke na odličnom pregledu ♥️♥️♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure evo da se javim nakon pregleda. Sve je super hvala Bogu. Rekla doktorica da je sve po školski. Rastemo i srce kuca ko ludo. 💕💕Tako da sam jako sretna i mirnija sada. Sljedeći pregled će biti za nekih mjesec dana, ne znam još datum.
Cestitam na dobrom pregledu! 🥰
Sljedeci cetvrtak u lidlu najlonke trudnicke, potkusulje za dojenje, tetra pelenice…😉
Hvala puno za info. 💕 Ajd kad bude i veličina 56 (za bebe) preklopni bodi ili jaknice/trenirkenam javiš? Kak znaš kad će što biti?!
Moze budem javila ja ovdje. Pratim na lidl aplikaciji kataloge, a curke s posla idu stalno u lidl prate pa jave hehe 😊
pozdrav, evo i mene nakon pregleda. Sve je u redu ,beba odgovara 14 tjednu ,ali još nismo saznali spol , naručia me opet za tri tjedan pa se nada da ce tada vidit.
Cestitam i tebi na dobrom pregledu 🥰
Anchy, Lovely i Nela cestitam na dobrim pregledima 😊.
Nela ne brini za kile, sve je to jos ok.
Ante 💙 Maro 💙
Opa cure jeste čule. Kažu puna plaća cijeli porodiljni od nagodinu!!? Uh zašto nemam blizance!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Molim stavite me na listu..
Termin poroda 16.04.2022., sljedeci pregled 05.10.2021.
Sretno svimaaa na pregledima🥰🥰
Curke, citam vas stalno😁
Ima li koja blago povisenu temperaturu u ranoj trudnoci? Temperatura mi se vrti od 37-37,5. Napravila krvne pretrage i crp, sve je ok. Jedini simptom koji imam uz temp je nevjerojatan umor i malaksalost, znaci niti smrcanja, kihanja ni iceg slicnog da bi bila viroza neka.
Sortiraj odgovore
Najstariji