Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    30. Rujan 2021. 09:38

Tejuska♡

katarina27098800

TiNa

katsy

Ima li koja trudnica da ima grlobolju i suhi kasalj? Pocelo me jucer nesto hvatati u grlu.. Sto koristite za grlobolju i jel ste se savjetovale samo s ljekarnikom ili doktorom ili ginekolog?

Ja nemam to ali zna mi biti zastopan nos citala sam da je to moguce zbog krvnih zila. Tj pise na aplikaciji

Curee, koju aplikaciju koristite za oravenje trudnoce?

Ja koristim momly,trudnoca,pregnancy + i moj kalendar
    Od viska glava ne boli 🤣🤣

Ahahaha neka se nađe 😂

Tejuska♡
    30. Rujan 2021. 10:05

Arsancres

Tejuska♡

katarina27098800

TiNa

katsy

Ima li koja trudnica da ima grlobolju i suhi kasalj? Pocelo me jucer nesto hvatati u grlu.. Sto koristite za grlobolju i jel ste se savjetovale samo s ljekarnikom ili doktorom ili ginekolog?

Ja nemam to ali zna mi biti zastopan nos citala sam da je to moguce zbog krvnih zila. Tj pise na aplikaciji

Curee, koju aplikaciju koristite za oravenje trudnoce?

Ja koristim momly,trudnoca,pregnancy + i moj kalendar
    Od viska glava ne boli 🤣🤣

Ahahaha neka se nađe 😂

Hahhha pa da 🤣😂 mozda si jos koju nađem lijepo mi svaki 2-3 dan dode obavijes pa si lijepo procitam i tak😆

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    30. Rujan 2021. 10:48

posvudusa

Hjao kad ću ja saznati spol 🙄🤣
    Da bar postoji neki test samo za spol 😅

Prošetaj se samo malo po naselju pored onih babuna koji sve znaju, odmah će one tebi reći po stomaku hahaha
    Ja u prvoj nisam imala uopće stomak dugooo baš i bila ovako super, ko da nisam trudna uopće, simptomi i tegobe nula bodova, saznala sam tada spol sa 12+3, a moja šogorica tupava je stalno komentirala da nije istina da nosim curicu, da je dečko i da ginekokog moj ne zna (to je tvrdila pa brat bratu do 30 i kojeg tjedna haha) jer zna ona, da ja nosim curicu imala bi žgaravice, tako je i ona i to je specifino za svu žensku djecu.. A pazite sad i zašto žgaravica, jer ženska djeca imaju kosu pa ta kosa smeta i izaziva mami žgaravicu jer iritira iznutra. Ja se i dan danas čudim kako tako glupi ljudi žive oko nas.
    Ne znam tko se toga sjeti ili da kažem tko u to povjeruje 😑
    Sad im još nismo rekli da sam trudna 😂😂😂

• maca31
    30. Rujan 2021. 11:20

Pozz cure evo mene....malo nisam bila tu nisam imala vremena ...uglavno 8nedelja sve super nemam više cisti...bebac napreduje....i sledeci uzv i pregled 11.10..

• maca31
    30. Rujan 2021. 11:23

maca31

Pozz cure evo mene….malo nisam bila tu nisam imala vremena …uglavno 8nedelja sve super nemam više cisti…bebac napreduje….i sledeci uzv i pregled 11.10..

I da . Ja već imam djevojčicu od 4 godine al me nešto vuče da je i ova beba isto ...neznam takav mi osjećaj od starta...gorušica i grčevi to je već svakodnevnica

Tejuska♡
    30. Rujan 2021. 11:33

Maca bas mi je drago da je sve super 🥰🥰
    Posvudusa nadam se da ces sve te babce iznenaditi sa curicom onda 🤣🤣

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Kriss
    30. Rujan 2021. 11:41

Hej cure 🥰 evo me, javljam vam se s jučerašnjeg pregleda. Bebač je super, nismo uspjeli doznati spol jer je bio toliko ne miran da ga doktorica nije ni uspjela izmjeriti od glave do pete. U jednom trenutku se vidjela glavica pa par sekundi nogica i tako u nedogled 😂 Tata je rekao da je luda na mamu 😂😂😂Bitno da je sve dobro, drugi put ćemo, nadam se, znati 😊 Jedino mi je rekla dr da je posteljicu nisko i sprijeda ali da je to još rano i da bi se trebala dignuti kako budemo rasli, ja se nadam da hoće! Idući pregled nam je 27. 10.
    Želim vam svima ugodan dan i da uživate, svima novima čestitam i čestitam vam svima na curama i dečkima ❤️

Tejuska♡
    30. Rujan 2021. 11:55

Kriss čestitke na dobrom pregledu 🥰🥰 
    Vjerujem da ce se dici,sto vise tjedana vise se podize prema gore 💜

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

CoKSa
    30. Rujan 2021. 12:15

Evo me s pregleda. Potvrdeno da stize curka. Kod mene sve uredu. Vec 5 dana me bas onako fino udara navecer. 
    Ja imam otvorenu trudnicku. E da, za grlo isla, grgljati caj od kadulje(ne piti) i za glavu lekofen. On ima 500mg paracetamola i 200 ibuprofena, prvih 6 mjeseci slobodno, kome nije dovoljan samo paracetamol za glavobolju. 
    Sljedeci pregled 4.11

Tejuska♡
    30. Rujan 2021. 12:21

Coksa bas mi je drago da je sve super 💜💜 pisem 😁

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.