Drago mi je da su svima pregledi prosli u redu i cestitam na curicama i deckima ! 💜💙 Bas gledam dole potpise i kako ste neke od vas vec skoro na pola puta 😳,pa kud prije, vrijeme bas leti,kao da smo jucer iscekivale prve preglede...
Ante 💙 Maro 💙
Drago mi je da su svima pregledi prosli u redu i cestitam na curicama i deckima ! 💜💙 Bas gledam dole potpise i kako ste neke od vas vec skoro na pola puta 😳,pa kud prije, vrijeme bas leti,kao da smo jucer iscekivale prve preglede…
Pa daa 🙈🙈 ja baš isto tako mislim, ono pa kad prije, skoro polovica. Jel ima neka da još uvijek nema osjećaj da je trudna osim mene? 🤭🤭
Drago mi je da su svima pregledi prosli u redu i cestitam na curicama i deckima ! 💜💙 Bas gledam dole potpise i kako ste neke od vas vec skoro na pola puta 😳,pa kud prije, vrijeme bas leti,kao da smo jucer iscekivale prve preglede…
Blago svima vama koji ste na pola puta ili blizu. Meni moje vrijeme ide uuuužasno sporo i imam osijećaj da nikad neće proći tih 9 mjeseci. Danas čekam svoj drugi pregled i jako sam uzbuđena i prestrašena u isto vrijeme šta će mi reći dr na pregledu. Nadam se da će sve biti u redu.
I tako dok ja čekam tek svoj drugi pregled vi ostale curke već na pola puta, znate spol, osijetite bebicu i sve vam ide brzo 🤭🤭🤭
Upravo to 🤣 daleko su one vec od nas,neki i 17-18tt to je dvostruko manje od mene/nas 😅🥲
Sretno draga,da bude sve fantasticnoo ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Blago svima vama koji ste na pola puta ili blizu. Meni moje vrijeme ide uuuužasno sporo i imam osijećaj da nikad neće proći tih 9 mjeseci. Danas čekam svoj drugi pregled i jako sam uzbuđena i prestrašena u isto vrijeme šta će mi reći dr na pregledu. Nadam se da će sve biti u redu.
I tako dok ja čekam tek svoj drugi pregled vi ostale curke već na pola puta, znate spol, osijetite bebicu i sve vam ide brzo 🤭🤭🤭
Ja jos ne znam spol i ne osjetim bebicu ☹,ali doci ce i to sve brzo...joj tako sam i ja u prvoj trudnoci stalno nesto cekala, prvo sigurne tjedna, pa lupkanje bebice, spol...pa kad se mali rodio da produ grcevi, pa da pocne sjedit, puzat itd..sad sam sama sebi rekla da ne zelim nista vise cekati nego uzivati u trenutku, ali normalno da budem nestrpljiva dok mi se pregled blizi i da jedva cekam vidjeti bebicu 🤭.
Arsancres bome ni ja nemam,osim sto mi pomalo raste trbuh sve ostalo mi je isto, nikakvih drugih simptoma.
Ante 💙 Maro 💙
Da li je koja od vas imala koronu? Muci me suhi kasalj i neka tupa bol u prsima, ne znam jel ta bol moze biti povezano s povracanjem i zgaravicom? Boli li vas u prsima?
Da li je koja od vas imala koronu? Muci me suhi kasalj i neka tupa bol u prsima, ne znam jel ta bol moze biti povezano s povracanjem i zgaravicom? Boli li vas u prsima?
Ja sam imala ali u 4.mj, prošlo ko rukom odnešeno, nos mi je jako curio i kihala sam, ali npr. onako kao kad kišeš od raspaljene klime u autu.. Ništa ovako od nekih muka. Nisam imala ni temperaturu, ni muž isto.
Ali tko zna, ne možeš uopće skužiti kad hrpa ljudi ima drugačije simptome.. Netko ni ne zna da ima.
Ako te strah iz nekog razloga, daj kupi si onaj brzi test, imas u ljekarnama zagrebačke županije za 23kn. Kod njih je najpovoljniji. U nekih dmovima ima isto, ali čini mi se da je 54kn.
Iako,možda stvarno nije ništa.. Sad svašta vlada, svi su neki šmrcavi, malo ti oslabio imunitet i eto ga na.
Ne bojim se ja blighteda vise 😂 ja se bojim svega ostalog, prestanka rada srca, preranog poroda i sl
Previse sam citala po internetu kad sam imala taj spontani tako da sam citala i o spontanima od 15 tt nadalje…
Joj ja isto nekad svašta pročitam i to baš kak kažeš, ko za k da naiđem na to.
Kad sam ja bila trudna s prvom curicom, bila sam isto na forumu i tamo negdje nakon 30tt su tri cure imale abrupciju posteljice u valjda 2 dana, baš neobjašnjivo. Sve je bilo ok, i one i bebe, ali sam tad bila puno više u razmišljanjima jer mi je bila prva trudnoća. Ne kažem da se sad ne brinem, ali jednostavno ne možeš ti tu ništa.
Ružno je i nelagodno o tome pričati, ali netko mora biti i dio one statistike s loših ishodima. Meni je to preteško i pomisliti na to, ali neka mama rodi i mrtvorođenče u 38.tjednu..mislim,kak da kažem. Skroz zdrave trudnoće nekad završe užasno bez da znaš razlog. Ne treba razbijati glavu s time, što manje guglanja i slušanja gluposti. Iako u mom iskustvu, ljudi vječno imaju potrebu pričat te horore i sl, uopće ne kužim tu potrebu da trudnici puniš glavu s time🤷♀️
Arsancres joj a kad mi sad krenu o porodima kako je grozno. Reko ne zanima me i neću da znam dok ne dođe do toga. Zaobiđi me ono. Ljudi su nevjerovatni po pitanju nekih stvari.
Da, to je još najjače. Čemu to 🤦♀️ ja sam u prvoj trudnoći bila stvarno skroz zen, nisam imala nikakve tegobe, nisam dramila niti se bojala ničega generalno, silno sam htjela da sve prođe okej i u duhu toga nisam se htjela trovat ničim i nikakvih pričama, ali džabe. Cca 3 tjedna pred porod, šetam ja psa i taman da ću u zgradu ući, uhvati me random susjeda koju sam možda 2 puta u životu vidjela s pitanjem kad mi je termin i di ću rodit 😂 ja nisam niti rekla, ona meni već krenula kako je porod koma, da ona smatra da neće više imat djece, kako se patila 3 dana, kako je vinogradska smrt, da su ju rezali, da je pukla, da je ovo, ono, znači žena se ne gasi, a ja hodam lagano prema ulazu i ono nasmijem se, kažem da će biti kak treba i da ne želim razmišljati o tome, al ona ne odustaje. Onda me opet pitala gdje ću roditi, ja kažem sv.duh, a ona mene poklopi valjda prije nego sam izgovorila uopće, ma joj svi su oni isti, bit će ti užas ko i meni, nema ti tu razlike hahha ono, koji je kurac s ljudima.
Kasnije kad sam rodila sam ju viđala po naselju i znale smo popričati ponekad, curica joj je 5 mj starija od moje...cura je totalni debil pa me ni ne čudi takav nastup random na ulici nekoj trudnici koju vidiš praktički prvi put
Hej curke!
Prvo cestitam svima na curkama💜 deckima 💙i dobrim pregledima!
Evo i mene s jednog pregleda. Sve je u redu. Gledala je nuhalni i nosnu kost sve tip top. Vadila sam krv za panoramu tako da sada to cekam.
I Tejuska 2.11 sljedeci pregled 😅 sva sreca da sam odlucila za panoramu tko bi docekao inace 2.11 i sljedeci pregled😅
Sortiraj odgovore
Najstariji