Cure sad sam bila na portalu zdravlja, kamen mi je pao sa srca. 4.6 secer. Lakse se dise.
Nego htjela sam vas pitat vi imate trudnicke knjizice? Meni niti su spomenuli niti mi ju netko ispunjava
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Cure sad sam bila na portalu zdravlja, kamen mi je pao sa srca. 4.6 secer. Lakse se dise.
Nego htjela sam vas pitat vi imate trudnicke knjizice? Meni niti su spomenuli niti mi ju netko ispunjava
Nemam ni ja trudničku, a nisam niti pitala.. Dobim sve isprintano na papiru i to mi se čak čini bolje jer neki dr imaju takav rukopis da nemožeš odgonetnut kaj piše🤔
Prva trudnoća
Zadnja M 12.6
10.7 ➕
Prvi pregled 11.8
Kuca❤️
Sljedeći pregled 2.9
Iduči pregled 1.10 to če biti 16tt
Termin poroda 20.3.2022
Bok svima 😊
TiNa ako budeš mogla probaj bez izdajalice, govorim iz iskustva jer sam prva dva mjeseca s malom kombinirala dojenje i izdajanje, i nakon sto sam je se napokon riješila to je bilo veliko olakšanje. Teško je to, oduzima puno vremena, dok izdojis, pa onda kad daješ bebi mislis se jel dobra temp, a tek pranje i sterilizacija…
Ja sam imala puno mlijeka pa sam napravila jednu veliki grešku, izdajala sam do kraja, koliko ima, pa se onda sve vise mlijeka stvaralo, to je bio kaos. Meni je trebala banka mlijeka, stvarno sam ga imala za troje 😊
I još da se osvrnem na mame koje nemaju veliku želju za dojenjem 😊 Možda se to i promijeni, ja sam kupila adaptirano i bočicu prije poroda, mislila sam da neću forsirati, ako ide ide, ali kad su mi je u radjaoni stavili na cicu i ona počela odmah hvatiti to je bilo nešto najljepše na svijetu, ona je odlučila da će dojiti, ne ja 🥰
Kad smo došle doma i jednom sam joj dala adaptirano plakala sam kao da joj dajem otrov 😂 To valjda hormoni naprave od žene.
Kako god bude bitno je samo da su bebe i mame zdrave 🥰
Dobro jutro svimaaa,
Dosao mi je Panorama test napokon nakon vise od 10 dana.
Pise da je nizak rizik i musko jee💙
Dobro jutro svimaaa,
Dosao mi je Panorama test napokon nakon vise od 10 dana.
Pise da je nizak rizik i musko jee💙
Cestitkee🥰😇mozes nam reci datum kada bi trebala roditi i pregleda isto pa da te dodam na listu?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bravooo,eto vidis jos si uzalud toliko brinula 🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bravooo,eto vidis jos si uzalud toliko brinula 🥰
Ja nemam tu knjizicu niti sam imala u prosle dvije,samo obicne papire koje cuvam u fasciklu i to je to.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ima li koja trudnica da ima grlobolju i suhi kasalj? Pocelo me jucer nesto hvatati u grlu.. Sto koristite za grlobolju i jel ste se savjetovale samo s ljekarnikom ili doktorom ili ginekolog?
Ja nemam to ali zna mi biti zastopan nos citala sam da je to moguce zbog krvnih zila. Tj pise na aplikaciji
Curee, koju aplikaciju koristite za oravenje trudnoce?
Ja koristim momly,trudnoca,pregnancy + i moj kalendar
Od viska glava ne boli 🤣🤣
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Coksa,Nooha i Lovely SRETNOOOO 🥰🥰 zelim vam lijepe preglede🤩
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
E katsysmiješ ISLA pastile za grlo, one su ti sigurne za trudnice. Ove ostale ne smiješ :D
Hvala! Uzela sam ISLA i bas su fine. Puno su bolje od ostalih pastila.
Sortiraj odgovore
Najstariji