Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijanaMartin
    29. Rujan 2021. 20:01

Tonka341

Mene je moj ginekolog pitao dali imam krvnu grupu od prosle trudnoce i rekao da ne moram ponovno vaditi 🤷‍♀️, na ovo ostalo me slao…

Meni isto tako. Rekao je da moramo štedjeti. Wtf??? Ja nemogu naći papire od prošle trudnoće!! Tako da neznam što će biti s mojom "štednjom",haha

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• MarijanaMartin
    29. Rujan 2021. 20:07

Arsancres

MarijanaMartin banka se otvorila 2019.godine iako je godinama kao bilo u planu…

💕💕💕💕Hvala puno na objašnjenju💕💕💕. Ja ću isto sudjelovati, ak' će me htjeti.Nekoristim nikakve tablete, za sad sam zdrava! Glupo je što se ne možeš odmah u rodilištu zapisati! Za pupkovinu me nisu htjeli??!!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• katarina27098800
    29. Rujan 2021. 20:27

TiNa

katsy

Ima li koja trudnica da ima grlobolju i suhi kasalj? Pocelo me jucer nesto hvatati u grlu.. Sto koristite za grlobolju i jel ste se savjetovale samo s ljekarnikom ili doktorom ili ginekolog?

Ja nemam to ali zna mi biti zastopan nos citala sam da je to moguce zbog krvnih zila. Tj pise na aplikaciji

Curee, koju aplikaciju koristite za oravenje trudnoce?

Arsancres
    29. Rujan 2021. 20:34

MarijanaMartin

Arsancres

MarijanaMartin banka se otvorila 2019.godine iako je godinama kao bilo u planu…

💕💕💕💕Hvala puno na objašnjenju💕💕💕. Ja ću isto sudjelovati, ak' će me htjeti.Nekoristim nikakve tablete, za sad sam zdrava!Glupo je što se ne možeš odmah u rodilištu zapisati! Za pupkovinu me nisu htjeli??!!

Za pupkovinu moraš uzeti papire ranije u TA i ispuniti i s njima doći na porod, možeš skinuti i s neta ako ti je tlaka čekati trudničku da ti daju. 
    Ja sam ispunila i htjela dati, ali mi je bila prekratka ipak. Sad jel stvarno je ili su mi tako samo rekli, ne znam 🤷‍♀️ opet ću pokušati na ovom porodu. 
    I banka humanog mlijeka je zapravo još u povojima, možda za par godina i bude pomaka. Obzirom da znam koliko godina se pričalo da će se otvoriti i ovo je ogromna stvar. Šteta da je samo u Zagrebu, koliko bi se beba moglo spasiti i u ostalim dijelovima zemlje. Nisu ti oni imali uopće podršku sustava, ja sam krenula s izdajanjem prije "službenig datuma" jer sam se čula prethodno već s njima i išla obaviti sve te provjere i pretrage pa su čekali da sve zvanično krene da nam mogu dati pribor itd. Na kraju im je sve kasnilo, ništa im nije išlo kako su planirali, ali su oni tako bili divni i trudili se.. Ja sam onda izdajala u svoje vrećice koje sam imala od prije, one aventove sterilne, a znam da su onda kasnije davali baš mali set, tako i sad rade. Nisu ti imali par mjeseci niti obećano vozilo s kojim su odlazili po mlijeko. Klasika naše države. Ali stvarno su svi toliko dragi, susretljivi, svaka im čast stvarno. Ta ekipa iz banke bi mogla biti primjer svom medicinskom osoblju 🤭

Arsancres
    29. Rujan 2021. 20:35

E katsy smiješ ISLA pastile za grlo, one su ti sigurne za trudnice. Ove ostale ne smiješ :D

Omerta
    29. Rujan 2021. 20:41

Ja imam Moj Kalendar i BabyCenter. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Hukica
    29. Rujan 2021. 20:59

Cure.. Dali ste dobile koju kilu do sada? 

Prva trudnoća
    Zadnja M 12.6
    10.7 ➕
    Prvi pregled 11.8
    Kuca❤️
    Sljedeći pregled 2.9
    Iduči pregled 1.10 to če biti 16tt
    Termin poroda 20.3.2022

• Mariina1106
    29. Rujan 2021. 21:02

Još ništa. Dapače, izgubila kilu jer me zbog 5,3 stavio na dijabeticku dijetu ali svako jutro mjerim šećer i ujutros 4,4, a u prosjeku 4,7. 

TiNa
    29. Rujan 2021. 21:26

katarina27098800

TiNa

katsy

Ima li koja trudnica da ima grlobolju i suhi kasalj? Pocelo me jucer nesto hvatati u grlu.. Sto koristite za grlobolju i jel ste se savjetovale samo s ljekarnikom ili doktorom ili ginekolog?

Ja nemam to ali zna mi biti zastopan nos citala sam da je to moguce zbog krvnih zila. Tj pise na aplikaciji

Curee, koju aplikaciju koristite za oravenje trudnoce?

Ja koristim "trudnoca" roza ikona 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    29. Rujan 2021. 21:28

Hukica

Cure.. Dali ste dobile koju kilu do s

3kg sve zajedno od kad sam trudna 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.