Mene je moj ginekolog pitao dali imam krvnu grupu od prosle trudnoce i rekao da ne moram ponovno vaditi 🤷♀️, na ovo ostalo me slao…
Meni isto tako. Rekao je da moramo štedjeti. Wtf??? Ja nemogu naći papire od prošle trudnoće!! Tako da neznam što će biti s mojom "štednjom",haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
MarijanaMartin banka se otvorila 2019.godine iako je godinama kao bilo u planu…
💕💕💕💕Hvala puno na objašnjenju💕💕💕. Ja ću isto sudjelovati, ak' će me htjeti.Nekoristim nikakve tablete, za sad sam zdrava! Glupo je što se ne možeš odmah u rodilištu zapisati! Za pupkovinu me nisu htjeli??!!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Ima li koja trudnica da ima grlobolju i suhi kasalj? Pocelo me jucer nesto hvatati u grlu.. Sto koristite za grlobolju i jel ste se savjetovale samo s ljekarnikom ili doktorom ili ginekolog?
Ja nemam to ali zna mi biti zastopan nos citala sam da je to moguce zbog krvnih zila. Tj pise na aplikaciji
Curee, koju aplikaciju koristite za oravenje trudnoce?
MarijanaMartin banka se otvorila 2019.godine iako je godinama kao bilo u planu…
💕💕💕💕Hvala puno na objašnjenju💕💕💕. Ja ću isto sudjelovati, ak' će me htjeti.Nekoristim nikakve tablete, za sad sam zdrava!Glupo je što se ne možeš odmah u rodilištu zapisati! Za pupkovinu me nisu htjeli??!!
Za pupkovinu moraš uzeti papire ranije u TA i ispuniti i s njima doći na porod, možeš skinuti i s neta ako ti je tlaka čekati trudničku da ti daju.
Ja sam ispunila i htjela dati, ali mi je bila prekratka ipak. Sad jel stvarno je ili su mi tako samo rekli, ne znam 🤷♀️ opet ću pokušati na ovom porodu.
I banka humanog mlijeka je zapravo još u povojima, možda za par godina i bude pomaka. Obzirom da znam koliko godina se pričalo da će se otvoriti i ovo je ogromna stvar. Šteta da je samo u Zagrebu, koliko bi se beba moglo spasiti i u ostalim dijelovima zemlje. Nisu ti oni imali uopće podršku sustava, ja sam krenula s izdajanjem prije "službenig datuma" jer sam se čula prethodno već s njima i išla obaviti sve te provjere i pretrage pa su čekali da sve zvanično krene da nam mogu dati pribor itd. Na kraju im je sve kasnilo, ništa im nije išlo kako su planirali, ali su oni tako bili divni i trudili se.. Ja sam onda izdajala u svoje vrećice koje sam imala od prije, one aventove sterilne, a znam da su onda kasnije davali baš mali set, tako i sad rade. Nisu ti imali par mjeseci niti obećano vozilo s kojim su odlazili po mlijeko. Klasika naše države. Ali stvarno su svi toliko dragi, susretljivi, svaka im čast stvarno. Ta ekipa iz banke bi mogla biti primjer svom medicinskom osoblju 🤭
E katsy smiješ ISLA pastile za grlo, one su ti sigurne za trudnice. Ove ostale ne smiješ :D
Ja imam Moj Kalendar i BabyCenter.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cure.. Dali ste dobile koju kilu do sada?
Prva trudnoća
Zadnja M 12.6
10.7 ➕
Prvi pregled 11.8
Kuca❤️
Sljedeći pregled 2.9
Iduči pregled 1.10 to če biti 16tt
Termin poroda 20.3.2022
Još ništa. Dapače, izgubila kilu jer me zbog 5,3 stavio na dijabeticku dijetu ali svako jutro mjerim šećer i ujutros 4,4, a u prosjeku 4,7.
Ima li koja trudnica da ima grlobolju i suhi kasalj? Pocelo me jucer nesto hvatati u grlu.. Sto koristite za grlobolju i jel ste se savjetovale samo s ljekarnikom ili doktorom ili ginekolog?
Ja nemam to ali zna mi biti zastopan nos citala sam da je to moguce zbog krvnih zila. Tj pise na aplikaciji
Curee, koju aplikaciju koristite za oravenje trudnoce?
Ja koristim "trudnoca" roza ikona
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Cure.. Dali ste dobile koju kilu do s
3kg sve zajedno od kad sam trudna
🧔35g
🙎♀️33g