Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    26. Rujan 2021. 19:45

Evo ja kupila neki dan kod nas na placu u Vrapču preko puta doma zdravlja.  Samo malo mi se čine kiselkaste.. Valjda trebaju još sazorit. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• MarijanaMartin
    26. Rujan 2021. 19:47

Bambolina

Cure, imam jedno glupo pitanje 🙈znači mandarine mi se jedu već više od mjesec dana, danas sam vidjela nekog čovjeka kako nosi punu vrećicu mandarina, htjela sam ga pitati od kud mu, ali muža bilo sramota pa ipak nisam 😂 je li ijedna od vas vidjela negdje u nekom centru mandarine? Znam da je još rano, ali očito ih negdje ima 😂

Evo ja kupila danas. Domaće, 10kg 50kn ali se isplati. Preukusno dobre su! Ja sam kupila na cesti u Dugom Selu.

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Hukica

Sunašce83

Curke,a je ok ako mi je secer ujutro 3.6,popodne nakon jela 6.8 i do navecer opet padne na 4. Mjerila maminim aparaticem 😁.
    Taj 6.8 me kopka da li je normalno iza rucka tako

Najbolje je mjeriti 2 sata nakon obroka, tako sam ja 1 sat nakon jela mjerila i bio 6.7 i u panici poslala mail ginicu i odma me poslala na vrh vrhovce a time da kad sad vadila krv  za sve pretrage na tašte je bio 5.3..ugl tamo sam dobila guk profile i morate si vaditi krv sami znači  na tašte, poslje doručka, poslje ručak i večere ali mora proči 2 sata nakon obroka.. I moji nalazi su poslje super jedino mi je poslje ručka (nakon 2 sata) bio 5.1.. Netreba odma paničariti ako ako imate priliku malo to kontrolirati. Sretno 

Prva trudnoća
    Zadnja M 12.6
    10.7 ➕
    Prvi pregled 11.8
    Kuca❤️
    Sljedeći pregled 2.9
    Iduči pregled 1.10 to če biti 16tt
    Termin poroda 20.3.2022

• MarijanaMartin

Sorry 5kg 50kn

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Omerta
    26. Rujan 2021. 20:53

Možeš komotno i sushi pojesti, ako je vege, znači povrče, tofu i sl, bar ja tako. Bitno da nije sirova riba.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

TiNa
    26. Rujan 2021. 20:55

Sunašce83

Joj sad da ne vracam postove… Je TiNa ono morala na Panoramu jer Nifty nisu mogli radit??? Se javila sa rezultatims???

Evo me, cekam jos uvijek. Svaki cas bi trebalo. Jedva cekam da vam javim i nadam se da ce sve biti okej. Hvala ti puno sto mislis na mene 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    26. Rujan 2021. 20:59

Curke sorry, kak nam jos traju radovi, jos sam kod svojih. A posto imam necaka 8mjeseci onda se igram s njim, pa dok malo skuham... Itd. Dan mi prode. Tak da sorry sad dok sam sve procitala trebalo mi je vremena 🤗😍 tejuska ja se nadam da si mi dobro i ti i dijete, drzim fige i nadam se da su losi dani iza tebe.... Sto se tice spavanja, spavam inace na boku i tolko se trudim bit na lijevom da nocima ne spavam jer me ponekad boli uho vec kak sam na lijevoj strani, mislim da nebi trebala o tome mislit i spavat kak mi pase? Sto se tice panorame proslo je sve skupa sa vikendom 7 dana tak da se uskoro nadam dojavi rezultata. U utorak idem vadit kontrolu tsh i guk pa se nadam da necu imat dijabetes sutra samo voda i post 😂valjda se nebum srusila... 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    26. Rujan 2021. 21:01

I da, zaboravih, svima koji su se priključili cestitam na plusicima tko god da je novi zelim dobrodoslicu. Tko je bio na pregledu cestitam svima ako je dobro proslo, mislim da je @dubrovcanka i jos netko bio. Ako sam zapamtila. Ako nisam nemojte zamjeriti 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

• vickivale
    26. Rujan 2021. 22:30

Posvudusa, nije bio komentar nečijeg osobnog izbora to je oke (sve na vlastitu odgovornost)  nego službenih preporuka...profesionalna deformacija 🤷🏼‍♀️

Dvojajcane blizanke 🍒

CoKSa
    26. Rujan 2021. 23:52

U prvoj trudnoci se ne sjecam uopce kako sam spavala. U drugoj mi je super bilo na polu trbuhu, i pred kraj na ledima mi je jedino pasalo. 
    Sad spavam kak stignem, najcesce je to desna strana isto onako na pola na trbuhu, inace trbusna spavalica, i jedva cekam da rodim, i da se bacim spavat na trbuh natrag. 
    Naspavam se ja svakako dobro, moji klinci spavaju po 12 sati, bez budenja🥳 eventualno ako jedu nesto slanije za veceru, traze caj, pa stavim kraj jastuka i to sami napipaju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.