Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TiNa
    27. Rujan 2021. 13:21

Tejuska♡

Heej bebuske moje 🥰
    Nadam se da ste sve dobro ♥️
    Tina posalji immm,ja bi na tvom mjestu,kaj te briga 😁😁
    Kod nas je stanje sa djecom dobro ali sad su odrasli nagrabusili,seka i sogor od nocas,bome jedva cekam da ovo ludilo prode,ispisala sam N iz vrtica 🙄 jer ne mozemo ovo,obiteljsku firmu imamo i kad smo mi bolesni 15 radnika zavisi o nama na zalost..a ja sada imam pravo 3g biti doma.
    Vadila sam krv,urin,tsh jutros,javim vam popodne rezultate 😍
    Secera se bojim haha,jos mi je rekla NA TASTE a ja u 5ujutro jela jabuku jer mi bilo muka😅
    Falile ste mi puno puno🤰

Tejuska napokon ste dobro i, ti si nama falila. Bu to sve dobro. Joj pricaj mi ja idem sutra na kontrolu secera i tsh, strah me isto tog secera da me ne salje nekud. Od 18 nebum nis jela pa se nadam da se nebum srusila ujutro 😂

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Tejuska♡
    27. Rujan 2021. 13:28

TiNa

Tejuska♡

Heej bebuske moje 🥰
    Kod nas je stanje sa djecom dobro ali sad su odrasli nagrabusili,seka i sogor od nocas,bome jedva cekam da ovo ludilo prode,ispisala sam N iz vrtica 🙄 jer ne mozemo ovo,obiteljsku firmu imamo i kad smo mi bolesni 15 radnika zavisi o nama na zalost..a ja sada imam pravo 3g biti doma.
    Secera se bojim haha,jos mi je rekla NA TASTE a ja u 5ujutro jela jabuku jer mi bilo muka😅
    Falile ste mi puno puno🤰

Tejuska napokon ste dobro i, ti si nama falila. Bu to sve dobro. Joj pricaj mi ja idem sutra na kontrolu secera i tsh, strah me isto tog secera da me ne salje nekud. Od 18 nebum nis jela pa se nadam da se nebum srusila ujutro 😂

E draga,nije stvar u nejelu vec u pravilnom jelu za secer,evo link saljem,otp da vidis,najbolje da navecer jedes zgance ako ih volis 🥰
    Ali po meni nemoj to raditi da ti vidi pravu vrijednost jer je to jako bitno,ja sam recimo zbog secera imala strasno puno plodne vode i svi su mislili da nosim blizance,sa 6mj sam izgledala kao da cu se poroditi 😅
    https://poliklinika-harni.hr/trudnoca/pregled/dijeta-1800-kcal

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

TiNa
    27. Rujan 2021. 15:04

Tejuska♡

TiNa

Tejuska♡

Heej bebuske moje 🥰
    Falile ste mi puno puno🤰

E draga,nije stvar u nejelu vec u pravilnom jelu za secer,evo link saljem,otp da vidis,najbolje da navecer jedes zgance ako ih volis 🥰
    Ali po meni nemoj to raditi da ti vidi pravu vrijednost jer je to jako bitno,ja sam recimo zbog secera imala strasno puno plodne vode i svi su mislili da nosim blizance,sa 6mj sam izgledala kao da cu se poroditi 😅

Ali ja inace ne jedem nista previse slatko, 1 kockicu cokolade dnevno ili malo soka 
    Dr mi je sama rekla da budem nataste od navecer i da taj dan ne jedem ugljikohidrate i secer
    Jedem svaki dan kuhano i kruh samo za dorucak 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    27. Rujan 2021. 15:07

Tejuska♡

TiNa

Tejuska♡

Heej bebuske moje 🥰
    Falile ste mi puno puno🤰

Vecinom ovo sve tako radim i jedem kako si mi posalala. Meni je i zadnji put secer bio 5.1 sto mislim da nije tolka drama bila. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Tejuska♡
    27. Rujan 2021. 15:12

Evo i meni dosli nalazi
    Secer 5.2 , nije dramila 😁😁🙏🙏 rekla je oke,guk ce se kasnije raditi,krvna slika super,tsh super 🤗
    Tina eto i tvojih 5.1 je super onda 😍

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    27. Rujan 2021. 16:32

Dubrovčanka

Curke,
    Razumije li se tko u nalaze štitnjače?

https://ibb.co/THNrHMH

Ja sam radila samo ovo TSH sta je i tebi dobro ali kakva su to antitijela doista ne znam🙄nisam nikada to vadila

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

TiNa
    27. Rujan 2021. 16:58

Tejuska♡

Evo i meni dosli nalazi
    Secer 5.2 , nije dramila 😁😁🙏🙏 rekla je oke,guk ce se kasnije raditi,krvna slika super,tsh super 🤗

Odlicnoooo hvala bogu da nije dramila, ja sutra vadim nadam se da bu opet 5. 0 bar pa da ne drami... Odlicno bitno da si to rijesila 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Tejuska♡
    27. Rujan 2021. 17:08

Dubrovčanka

Tejuska bolje bi bilo da i ja nisam 🤣

Ono sto sam ja procitala o tome mi nimalo ne zvuci dobro tako da bi se trebala konzultirati sa dr.🙄

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    27. Rujan 2021. 17:09

TiNa

Tejuska♡

Evo i meni dosli nalazi

Odlicnoooo hvala bogu da nije dramila, ja sutra vadim nadam se da bu opet 5. 0 bar pa da ne drami… Odlicno bitno da si to rijesila

😍daa
    Ides bas piti onu tekucinu ili samo iz krvi? 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• MarijanaMartin
    27. Rujan 2021. 17:50

Dubrovčanka

Tejuska a evo koliko sam skužila vjerovatno ću imati problema sa štitnjačom u budućnosti. Konzultacija mi 6.10

Joj meni su to takve gluposti. Sorry, ja sam protiv takvih nalaza koji živciraju ljude a dijagnoza je "potrebno pratiti". Pa sve u životu je potrebno pratiti. A to, jednog dana ćeš biti bolestan. Ja znam ljude puše tri kutije dnevno i zdravi kao dren a moja najbolja prijateljica nikad pušila, nikad pila ma nije ni psovala i eto umrla od moždanog u 24 godini. Ma užas i ova korona je dobar primjer. Čovjek se pazi pa dobije a ima luda nema gdje ne idu i skime se nisu ljubili, dirali, grlili i nikad je nisu dobili. Ajd sad budi pametan koga će štitnjača a koga korona... 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.