Heej bebuske moje 🥰
Nadam se da ste sve dobro ♥️
Tina posalji immm,ja bi na tvom mjestu,kaj te briga 😁😁
Kod nas je stanje sa djecom dobro ali sad su odrasli nagrabusili,seka i sogor od nocas,bome jedva cekam da ovo ludilo prode,ispisala sam N iz vrtica 🙄 jer ne mozemo ovo,obiteljsku firmu imamo i kad smo mi bolesni 15 radnika zavisi o nama na zalost..a ja sada imam pravo 3g biti doma.
Vadila sam krv,urin,tsh jutros,javim vam popodne rezultate 😍
Secera se bojim haha,jos mi je rekla NA TASTE a ja u 5ujutro jela jabuku jer mi bilo muka😅
Falile ste mi puno puno🤰
Tejuska napokon ste dobro i, ti si nama falila. Bu to sve dobro. Joj pricaj mi ja idem sutra na kontrolu secera i tsh, strah me isto tog secera da me ne salje nekud. Od 18 nebum nis jela pa se nadam da se nebum srusila ujutro 😂
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Heej bebuske moje 🥰
Kod nas je stanje sa djecom dobro ali sad su odrasli nagrabusili,seka i sogor od nocas,bome jedva cekam da ovo ludilo prode,ispisala sam N iz vrtica 🙄 jer ne mozemo ovo,obiteljsku firmu imamo i kad smo mi bolesni 15 radnika zavisi o nama na zalost..a ja sada imam pravo 3g biti doma.
Secera se bojim haha,jos mi je rekla NA TASTE a ja u 5ujutro jela jabuku jer mi bilo muka😅
Falile ste mi puno puno🤰
Tejuska napokon ste dobro i, ti si nama falila. Bu to sve dobro. Joj pricaj mi ja idem sutra na kontrolu secera i tsh, strah me isto tog secera da me ne salje nekud. Od 18 nebum nis jela pa se nadam da se nebum srusila ujutro 😂
E draga,nije stvar u nejelu vec u pravilnom jelu za secer,evo link saljem,otp da vidis,najbolje da navecer jedes zgance ako ih volis 🥰
Ali po meni nemoj to raditi da ti vidi pravu vrijednost jer je to jako bitno,ja sam recimo zbog secera imala strasno puno plodne vode i svi su mislili da nosim blizance,sa 6mj sam izgledala kao da cu se poroditi 😅
https://poliklinika-harni.hr/trudnoca/pregled/dijeta-1800-kcal
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Heej bebuske moje 🥰
Falile ste mi puno puno🤰
E draga,nije stvar u nejelu vec u pravilnom jelu za secer,evo link saljem,otp da vidis,najbolje da navecer jedes zgance ako ih volis 🥰
Ali po meni nemoj to raditi da ti vidi pravu vrijednost jer je to jako bitno,ja sam recimo zbog secera imala strasno puno plodne vode i svi su mislili da nosim blizance,sa 6mj sam izgledala kao da cu se poroditi 😅
Ali ja inace ne jedem nista previse slatko, 1 kockicu cokolade dnevno ili malo soka
Dr mi je sama rekla da budem nataste od navecer i da taj dan ne jedem ugljikohidrate i secer
Jedem svaki dan kuhano i kruh samo za dorucak
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Heej bebuske moje 🥰
Falile ste mi puno puno🤰
Vecinom ovo sve tako radim i jedem kako si mi posalala. Meni je i zadnji put secer bio 5.1 sto mislim da nije tolka drama bila.
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Evo i meni dosli nalazi
Secer 5.2 , nije dramila 😁😁🙏🙏 rekla je oke,guk ce se kasnije raditi,krvna slika super,tsh super 🤗
Tina eto i tvojih 5.1 je super onda 😍
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Curke,
Razumije li se tko u nalaze štitnjače?
https://ibb.co/THNrHMH
Ja sam radila samo ovo TSH sta je i tebi dobro ali kakva su to antitijela doista ne znam🙄nisam nikada to vadila
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo i meni dosli nalazi
Secer 5.2 , nije dramila 😁😁🙏🙏 rekla je oke,guk ce se kasnije raditi,krvna slika super,tsh super 🤗
Odlicnoooo hvala bogu da nije dramila, ja sutra vadim nadam se da bu opet 5. 0 bar pa da ne drami... Odlicno bitno da si to rijesila
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Tejuska bolje bi bilo da i ja nisam 🤣
Ono sto sam ja procitala o tome mi nimalo ne zvuci dobro tako da bi se trebala konzultirati sa dr.🙄
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo i meni dosli nalazi
Odlicnoooo hvala bogu da nije dramila, ja sutra vadim nadam se da bu opet 5. 0 bar pa da ne drami… Odlicno bitno da si to rijesila
😍daa
Ides bas piti onu tekucinu ili samo iz krvi?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska a evo koliko sam skužila vjerovatno ću imati problema sa štitnjačom u budućnosti. Konzultacija mi 6.10
Joj meni su to takve gluposti. Sorry, ja sam protiv takvih nalaza koji živciraju ljude a dijagnoza je "potrebno pratiti". Pa sve u životu je potrebno pratiti. A to, jednog dana ćeš biti bolestan. Ja znam ljude puše tri kutije dnevno i zdravi kao dren a moja najbolja prijateljica nikad pušila, nikad pila ma nije ni psovala i eto umrla od moždanog u 24 godini. Ma užas i ova korona je dobar primjer. Čovjek se pazi pa dobije a ima luda nema gdje ne idu i skime se nisu ljubili, dirali, grlili i nikad je nisu dobili. Ajd sad budi pametan koga će štitnjača a koga korona...
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Sortiraj odgovore
Najstariji