Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    25. Rujan 2021. 09:20

Anchy23 da smo mi uplatile listić, pogodile bi 2 broja od onih 😂možda MarijanaMartin i je 🤭
    Tejuška sve osim dobrih želja za ozdravljenje je suvišno i govoriti, da se čovjek pita jel moraš otići u bolnici da bi dobio još veću boleštinu... Nadam se da ćete ipak svi biti brzo bolje i da će se ta saga završiti ❤️ divno je bar da imaš mamu kao pomoć, vjerujem da je sve mentalno iscrpljujuće puno više nego fizički.
    Dubrovčanka ne brigaj za iscjedak, ja sam ti imala s prvom malom popišane gaće valjda stalno, e znala sam promijeniti po 3,4 gaća u smjeni na poslu, stalno mi je curio iscjedak, vodeni pa mliječni pa prozirni, to je sve stvarno normalno. Da je nešto vrlo vjerojatno bi imala možda neke smetnje druge, to je kao sve okek u trudnoći i sve je normalno.
    Gdje nam je MilicaKamilica

Tejuska♡
    25. Rujan 2021. 10:12

Zenske hvala 🙏
    Arsancres da,zaista su mi uvijek tu,i uvijek kad jedan dobije dok svih nas 10 kroz to ne prode to traje dugo...
    Da Milice nema neko vrijeme dobro si primjetila 🙄 nadam se da je sve u redu 😶

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• MarijanaMartin
    25. Rujan 2021. 10:22

Tejuska♡

Zenske hvala 🙏
    Arsancres da,zaista su mi uvijek tu,i uvijek kad jedan dobije dok svih nas 10 kroz to ne prode to traje dugo…
    Da Milice nema neko vrijeme dobro si primjetila 🙄 nadam se da je sve u redu 😶

Tejuska kad vidim kroz što prolaziš shvaćam da ja nisam spremna za drugo dijete. Vidim to i kod kolegica na poslu, koje su stalno na bolovanju, prvo za jedno a onda za druga, pa se prvi zarazio s nečim drugim! Užas!!! Stvarno se nadam da ćeš imati malo mira uskoro! 🍀👍🤞

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Tejuska♡
    25. Rujan 2021. 10:59

Marijana biti ces,vjeruj mi,nisi ni svjesna koliko jedna zena moze biti jaka♥️
    Sunasce naravno,ali nalazi mu moraju biti perfect da bi obavio operaciju,i oni su mi rekli od antibiotika 2-3 tj.oporavka bez bolesti.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

elle 🙋‍♀️
    25. Rujan 2021. 12:53

aarauch

Cure dobila sam veceras nalaze nifty-a, mozemo ocekivati zdravu curku💜 evo i bas danas kada mi je 10 godisnjica braka,nema ljepseg poklona🥰sretna i zahvalna…

Čestitaaaaaam 🥳

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Mariina1106
    25. Rujan 2021. 15:01

Cure hvala vam na podršci. Pokušavam ostat smirena pa imam faze kada sma uvjerena da je sve Okej pa onda da ipak nije. Moram cekat redovitu kontrolu u četvrtak. Strah ne samo sto sam imala blage grčeve doduše oni mene prate od početka doslovno odkada sam saznala da trudnoću. Krvarenja vise nema. Jutros sam prvi put povratila. Pijem heferol zbog željeza i uvijek mi je mučno od njega i danas sam pojela ananas s njima i izbacila iz sebe van pa eto ne znam da li da se time tješim da je sve uredu s bebom. 

• Mariina1106
    25. Rujan 2021. 15:42

Nisam, udala sam se tada 🥰 ajme stvarno? Nisam znala to. Ja sam ga jučer jela i jutros zbog željeza. Sad me još vise strah

• Mariina1106
    25. Rujan 2021. 16:23

Joj sad sam na internetu pročitala da moze izazvat pobačaj uz proljev, osip i povraćanje, a ja jutros povraćala bas ananas. Luda sam. Danas točno 8 tj i na strogom sam mirovanju, jako mi je ovo stresno i stalno sam u grču da ću biti kriva ako pregled u četvrtak bude los. 

aarauch
    25. Rujan 2021. 16:46

Dubrovčanka

Jel Tsh 3.15 ok? Meni ništa nije jasno

Mozda malo povisen ali nista strasno u trudnoci je najbolje da se krece izmedju 1-2,meni je u drugoj trudnoci bio 6.7 pa smo ga uspjeli nekako terapijom spustit.

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

aarauch
    25. Rujan 2021. 16:48

Hvala od ❤ na cestitkam.
    Tejuska nadam se da je sve brzo iza tebe i da se malo opustis.

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.